Sanji'nin ayrıca douriki kasması lazım. Bir de şu Sabonun tekniklerine benzer teknikler üretse tekmeleriyle kombine etse falan tadından yenmezKatiliyorum.Namide silahlandırma cikmaz.Gerekte yok.Hakimi yildirim falan çok uçuk şeyler.
Nami ve robinde gozlem
Franky brook chopperde silahlandırma
Sanji ve usoppta silahlandırma ve gözlem
Zoro ve lufftde 3 hakiden cikacagini düşünüyorum.
Ben burda bunu eğlence amaçlı söyledim. çıkmalı ya da öyle bir beklentim var demedim. hakili bir yıldırım çaksa ne güzel olurdu dedim. sen gelmiş burda dalga geçiyorsun. tam olarak hakinin ne olduğunu bilip bilmemek umrumda değil. yani şimdi hakilerin nasıl işlediğini bilmiyorum diye şunda şu haki çıksın bunda bu haki çıksın diyemez miyim? senin bir kere benim görüşüme yaklaşma tarzın tamamen kötü bir şey. sen direkt "ışığa yıldırıma haki yüklemek nedir, öyle şey olur mu" diyerek dalga geçerek girdin olaya. öyle bir şey olsa ne yapacaksın? Oda'ya mektup mu yazacaksın "bu nedir nasıl olur bu saçma" diye? kendin de diyorsun daha nasıl işlediğini bilmiyoruz diye ama sen benim eğlence olsun diye dediğim bir şeyle yok saçma falan diye dalga geçiyorsun. burda yazar Oda, onun dünyası o ne derse o olur. o yüzden başkalarının görüşlerini saçma, işin suyumu kaçırmamak lazım diye aşağılamak biraz ayıp kaçıyor.İşin suyunu çıkarmaya gerek yok diye böyle yazıyorum ben kardeşim. Üç haki türünün nasıl işlediğini, bildiklerimizden başka bir işlevi olup olmadığını vs. açıkla desem açıklayabilir misin ?
- Yok.. Kimse açıklayamaz ben dahil. Eee daha ortada yıllardır var ola bir gücü adam akıllı açıklayamıyorken yok yıldırıma haki yüklemek ona haki yüklemek buna haki yüklemek gereksiz ve saçma geliyor bana. Haki konusu zaten karışık.. Bana göre gerek yoktur sana göre vardır. Sen seriyi bu beklenti içinde takip edersin , ben etmem. No problem..
@Lordianq
Bizimkilerde çıkacak haki türleri konusunda ben de aynı düşüncedeyim seninle.. Savaş gücü olarak gerçek manada adı sayılır biri olmadıktan sonra b.hakinin de bir gerekliliği yok.
Marco logia değil.Dolayısıyla Kizaru'nun ışınlarının hakili ya da hakisiz olması çok bir şey değiştirmiyor bence.Marco hakili saldırı yese bile meyvesi sayesinde vücudunu iyileştirebilir ayrıca.Kizaru hakili isik atabiseydj marconun wbnin yaninda mezari olurdu diye dusunuyorum.
İyileştirme biliyor bile olsa,o isinlara hicbise olmuyomus gibi kafa atamaz.Anka formu çok benzer logialar ile.Ya kizaru kullanmafi-ki niye kullanmasin- yada marconun meyve cidden baya farklı.Marcoya garp vurduğunda ki tepkiye bak bide.Marco logia değil.Dolayısıyla Kizaru'nun ışınlarının hakili ya da hakisiz olması çok bir şey değiştirmiyor bence.Marco hakili saldırı yese bile meyvesi sayesinde vücudunu iyileştirebilir ayrıca.(Son cümle benim düşüncem,yanlış da olabilir.)