Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 758: Aldırma ve İlerle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üstteki darbe tamam da alttaki darbeyi şeytan meyvesi kullanıcısıyla açıklayabilir miyiz?

-Yukarıdan sağlı sollu dalmsıtır gemi sağa sola yatınca da alttaki darbe olusmustur diyebiliriz.
-Yukarı sağ-sol çaprazdan doğru açı ile slash tarzı bi şey gönderip, geminin altına vurmus olabilir.

Şeytan meyvesi kullanıcısı için şu an aklıma başka bi ihtimal gelmiyor. O darbe su altından verilmişse meyve kullanıcısı olmayabilir. Balık Adam yada bu şekilde saldırıları olan bir insan olabilir.

Üstteki darbe tamam da alttaki darbeyi şeytan meyvesi kullanıcısıyla açıklayabilir miyiz?

-Yukarıdan sağlı sollu dalmsıtır gemi sağa sola yatınca da alttaki darbe olusmustur diyebiliriz.
-Yukarı sağ-sol çaprazdan doğru açı ile slash tarzı bi şey gönderip, geminin altına vurmus olabilir.

Şeytan meyvesi kullanıcısı için şu an aklıma başka bi ihtimal gelmiyor. O darbe su altından verilmişse meyve kullanıcısı olmayabilir. Balık Adam yada bu şekilde saldırıları olan bir insan olabilir.
Hepsini kendi başına yaptı diye düşünmemek lazım.Pençeleri o diğerlerini başkaları yapmış olabilir.Bir savaş varsa bu 2 kişi arasında olmuyordur muhtemelen.Koca gemi.Tayfalar arası bir savaş oluyor olabilir.Merak ettiğim eğer savaş varsa kaç gemi olduğu.2 mi? 5 mi 10 mu? Savaş varsa şiddetini merak ediyorum açıkçası.

Red-Kit

karasakalın yapmış olabileceği geldi aklıma ama ondan o kadar büyük kesişler beklemiyorum.Usoppa çok şaşırmamak lazım ileride tayfanın zorodan sonra gelen ismi olabilir ama çok ileride :)

Hepsini kendi başına yaptı diye düşünmemek lazım.Pençeleri o diğerlerini başkaları yapmış olabilir.Bir savaş varsa bu 2 kişi arasında olmuyordur muhtemelen.Koca gemi.Tayfalar arası bir savaş oluyor olabilir.Merak ettiğim eğer savaş varsa kaç gemi olduğu.2 mi? 5 mi 10 mu? Savaş varsa şiddetini merak ediyorum açıkçası.
Aynen supernova bile görebiliriz gibi geliyor. Neden olmasın? :D

Bende tam diyecektim

Yalniz kesisler ikili degil uclu. Killer olsa ayni yere tek seferde en fazla iki kesik atabilir. Bi tur daha atayim dese bu sefer de tek yerine yine cift atar. O zaman da dort kesis olmasi lazim. Ayrica kesisler arasindaki mesafeler ayni dikkat ederseniz. O yuzden bu tek elle yapilmis bir sey gibi. Buyul ihtimal bir zoan. Alttaki de baska biri tarafindan verilmis bir hasar olabilir.

İki iz de aynı üçlü.Tek tek kesilmişe benzemiyor.Üçlü pençe ile sağlı sollu kesmiş birisi.Geminin arkasındaki deliği,pervanedeki kırığı da başka birisi yapmış olabilir.Top atılıyor olabilir.Ne bileyim bir sürü etken var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık