Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 758: Aldırma ve İlerle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olsun yine de hayvan gibi hakisi var :D yeni açmış bi de düşün. Kaç haki kullanıcısı şıp diye hedefini o mesafeden bulur. Ray-san zaten aşmış adam, ama herkes bulamaz öyle bence. Enel gibi hakisi var şimdiden.
Enelle bu farklı sanırım. Yani px leri yöneten kadınınki B.Haki'nin farklı türü koka farklı türü bu da öyle olsa gerek biri hareketlerini seziyor diğeri yerini. HxH deki nen gibi olabilir farklı türler uzmanlık alanıdır.

Bana en çok koyan da Robinden önce Usoppta haki çıkması :agla:
Büyük ihtimal bu arc onda da çıkacak çünkü Robin de Luffy için hayatını feda edecek durumda o sadece birkaç bölüme onda da görürüz gibi geliyor bana.

Bu bölümle birlikte kafamda başka sorular oluşmaya başladı.Acaba bu K.hakinin de çeşitleri var mı? Malum luffy fishman arcta caribou'u sezerken bir canavar olarak nitelendirmiş aynı şekilde diğerleri de burada usoopun resmen ultrason cihazı gibi görüp ayriyeten yakın çekimde alması başka bir alt grubu mu dedirtti.diğer bir soru ise law luffy'e tayfanda kaç kişi haki biliyor benzeri soru sormuştu.Tayfa içinde konuşulmadan zoro ve sanji cevabını vermesi haki bilen birinin diğerinin bilip bilmediğini bilebiliyor mu yoksa usoop arada kaynamasın :D Son olarakta arc sonu wano hazinesi icin vs atacağını düşündüğüm kinemonun cöpleri boşverip trebola dalmasını isterdim. Hack ,kinemon neyi bekliyorlar anlamadım..

Bu bölümle birlikte kafamda başka sorular oluşmaya başladı.Acaba bu K.hakinin de çeşitleri var mı? Malum luffy fishman arcta caribou'u sezerken bir canavar olarak nitelendirmiş aynı şekilde diğerleri de burada usoopun resmen ultrason cihazı gibi görüp ayriyeten yakın çekimde alması başka bir alt grubu mu dedirtti.diğer bir soru ise law luffy'e tayfanda kaç kişi haki biliyor benzeri soru sormuştu.Tayfa içinde konuşulmadan zoro ve sanji cevabını vermesi haki bilen birinin diğerinin bilip bilmediğini bilebiliyor mu yoksa usoop arada kaynamasın :D Son olarakta arc sonu wano hazinesi icin vs atacağını düşündüğüm kinemonun cöpleri boşverip trebola dalmasını isterdim. Hack ,kinemon neyi bekliyorlar anlamadım..
Tür konusuna katılıyorum. Büyük ihtimal dalları vardır.

Ama büyük ihtimal bizim görmediğimiz bi' ara onu konuşmuşlardır yeteneklerini göstermişlerdir gibi geliyor. (Gemiyi yıkıp atmayacak yetenekler :D)

Usopp'un Luffy icin dediklerinden sonra Usopp gozumde buyudu resmen. Bunun hakiyle alakasi yok. Bence bu k.hakinin turu degil ta kendisi. Oyle turleri olsa Rayleigh anlatirken bunu da soylerdi. Oda amcam burda k.hakinin nasil isledigini gostermek istedi galiba.

Ayrica tum tayfada cikmasi lazim k.haki ve b.hakinin. kk olacak adamin tayfasinda bunlar olmasi lazim. ilerde zorlu rakipler cikacak. oyle hakisiz olmaz. Enel kendisi de demisti. Adam meyvesi sayesinde diger rahiplerden farkli k.haki kullanicisi oldugunu soylemisti. Elektrik titresimleri sayesinde daha guclu bi mantram var tarzinda bir seyler demisti galiba. O yuzden su asamada Enel'in hakisiyle karsilastirmak cok gereksiz ve sacma olur kanimca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık