Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 758: Aldırma ve İlerle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Usop a küfür edenler suop cu oldu ahaha :D k.haki açmaması zaten dangalaklık olurdu,sen kral olacağım diyen,isim olarak şanı almış yürümüş adamın tayfasındasın.Baban desen yonkou baş elemanlarından.Şunu gördüm E.ODA cidden troll mangaka.Kızı o şekilde tekrar korkutmak.Kahkaha attım orda :D Dof çok sakin,çok sessiz.Croco gibi 3 raund olacak vs değil bu arc.Nasıl vs şekli toparlayacak meraklardayım.Dof yatırır sa kaldırmaz takrar.Meyvesi çok ters bir kere.Delici kesici.Haki desen o da çokca.
Dof vs Luffy 3. round'u oynuyor ki zaten. İlk roundda Doflamingo, klonla araya alıp dövdü Luffy'i, ikinci roundda Abdullah - Jeet ikilisi olmasa klon tarafından öldürülüyordu Luffy. Şimdi 3. round oluyor işte. :D

Trsini okumayınca Usopp'un ne fırlattığı anlaşılmıyor yav, birisi özetlese güzel olur.

Usop a küfür edenler suop cu oldu ahaha :D k.haki açmaması zaten dangalaklık olurdu,sen kral olacağım diyen,isim olarak şanı almış yürümüş adamın tayfasındasın.Baban desen yonkou baş elemanlarından.Şunu gördüm E.ODA cidden troll mangaka.Kızı o şekilde tekrar korkutmak.Kahkaha attım orda :D Dof çok sakin,çok sessiz.Croco gibi 3 raund olacak vs değil bu arc.Nasıl vs şekli toparlayacak meraklardayım.Dof yatırır sa kaldırmaz takrar.Meyvesi çok ters bir kere.Delici kesici.Haki desen o da çokca.
Troll olduğunu yeni mi anladın. :D Dofun kafayı kestikten sonra gerçek yüzü belli olmuştu mangakanın :/
Plan yaratıcı ve güzel.Usopp ve Sanji öyle gözükmese de akıllı adamlar.Ama hep Robin ön plana çıkıyor.Robin daha çok bir kütüphane gibi.

Bence trebol olmasaydı dediğin olabilirdi ama luffy ve law ayarı yedikten sonra son bir dövüş gerçekleşir Luffy ve Doflamingo arasında.Kuklasına attığı yumruğu 2.raund olarak görmüyorum bence 2.raund gelecek sayı başlar.

Dof vs Luffy 3. round'u oynuyor ki zaten. İlk roundda Doflamingo, klonla araya alıp dövdü Luffy'i, ikinci roundda Abdullah - Jeet ikilisi olmasa klon tarafından öldürülüyordu Luffy. Şimdi 3. round oluyor işte. :D
Haftalar önce tam da bunun konuşulacağından yakınmıştım işte. "Dof Luffy'yi zaten iki kere yendi!" Hadi hayırlısı. Tüm tartışmalarda göreceğiz artık. Luffy vs Croco ile eşdeğer tutacaklar bunu da. :/

Bölüm yine dolambaçlı, yine uzatmalı. Oda keke bıkmadı lastik gibi uzatmaktan. :/

Luffy gene fena dayak yiyecek ondan sonra 2.inci vs'de anca döver.
Usopp'u övenler olmuş ondan bir halt olmaz.Tayfada en az gelişen Usopp'tur işallah ilk başta aradan cıkarmıştır onu ben digerleri ne hale geldi onları merak ediyorum.

Sylar

Herkes ok tüfek kullanıyor, Oda orjinallik yapıp sapan vermiş Usopp'a kötü mü :D

En son haki açmasını istediğim adam haki açtı:artiz: Tamam normal öküz gibi babası var ama bu gereksize bu güç fazla, Robinden bir şeyler beklerken bu herifte çıkması şaka gibi hatta Oda herhalde sırıtıyordur şuan bizim yorumları görünce. Usopp ve haki:artiz:

Sonra dikkat çeken bi yer, Law'ı o üç mermi olayı fazlaca yaralamış kan kustu adam, yani kaldıramayacak vücudu zorlu bi savaşı diyor Oda.
Lawın Sugarı tanımaması ilginç olmuş ha Sugar hep trebolle birlikte kapalı kapıların ardında bulunduğu için normal ama biraz sıkıntı gibi.
Bellamy ahahahaha:ehe:
Ve ne desem cidden bilmiyorum bu ters köşe filan değil Usopp'unki ne olduğunu bilmiyorum cidden açtı la :hhh:

Trsini okumayınca Usopp'un ne fırlattığı anlaşılmıyor yav, birisi özetlese güzel olur.
Klon la raund mu olur sende.Tek kısa dövüş oldu oda dof istese öldürecekken,haki li yumruk attı sadece.Croco da baya karşılaşma oldu ciddi ciddi.Bunda ilk sayılmaz bile ama hadi diyelim raund 2 başlayacak.

Montana

Usopp babasını geçecek gibi. Korkusuz savaşçıdan ziyade en iyi nişancı da olur bu hakiyle. Değişik bi versyon gibi geldi bana Mihawk gibi.

Usopp babasını geçecek gibi. Korkusuz savaşçıdan ziyade en iyi nişancı da olur bu hakiyle. Değişik bi versyon gibi geldi bana Mihawk gibi.
Hedefe aşırı konsantre olunca oradakilerin varlığını hissetti işte, Ray-san da aynı şekilde adadaki hayvanların sayısı ve gücünü hesaplamış olabilir büyük ihtimalle çoğu k.haki kullanıcısı bu şekilde hissediyordur da biz Usopp'un gözünden olaya şahit olduğumuz için farklı geliyordur

Klon la raund mu olur sende.Tek kısa dövüş oldu oda dof istese öldürecekken,haki li yumruk attı sadece.Croco da baya karşılaşma oldu ciddi ciddi.Bunda ilk sayılmaz bile ama hadi diyelim raund 2 başlayacak.
Klon niye sayılmıyor şimdi? Doflamingo klonunu gönderiyor, Abdul ile Jeet olmasa Luffy ölecekti işte. 2 karşılaşma, 2 kere Luffy'nin ölebilme durumu. İlla uzun uzadıya kavga mı etmeleri gerek? Bu seviyede öyle karşılaşma olmaz, mangaka bunu bildiği için 2 kere Luffy'i zor duruma düşürdü, az daha ölecekken kurtardı. Sonda da dövdürecek işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık