Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 758: Aldırma ve İlerle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoan olabilir mi? Canavar Kaido falan oradan adaya getirtebilir. Pek ihtimal vermesem de
Ben de tam Kaido olabilir mi diyecektim. Ama olayin bizim ada yakinlarinda oldugunu sanmiyorum. Ayrica adada olanlardan da haberinin oldugunu sanmiyorum. O yuzden adaya gelebilecegini de sanmiyorum. Amma da sanmiyormusum he :D

önce yerin dibine soktu manga ussopp u herkes bela okudu ben dahil :) ama şimdi mangaka tekrar yüceltti ussopp u iyide yaptı :D o mesafe ye tam isabet baya özel birşey ve o olayda haki ise o mesafeden haki kullanmakta baya özel oldu. haketti bunları ussopp

Kaido değildir.Bi Yonkou vursa o gemiden eser kalmaz bence.
O da dogru. Ama cok buyuk ve genis pence izleri var. Gormedigimiz bi karakter oldugu kesin. X-Drake olabilir mi diye gecti aklimdan ama onun donusmus halinin o kadar buyuk penceleri falan yoktu.

Usopp için ağıza alınmayacak laflar söyleyen insanlar şimdi öve öve bitiremiyor.Olm hayırdır size ?
Ben onlardan biriyim ama bunun hakiyle alakasi yok. Ben atisa hazilanirken Luffy icin ettigi laflar yuzunden fan oldum.mesele sadakat meselesi benim.icin. haki cikmasaydi da yine simdi ayni seyleri derdim.

Usopp lobisi yaptı yine yapacağını. Sevenleri olarak potansiyelini yavaştan göstermeye başlamasına sevindim.
Sataşmak gibi olmasın da bazı arkadaşların hem "bölümün yarısını harcadı." diyip sonra da etkisiz eleman, korkak diye eleştirmesine anlam veremiyorum. Adam aura görüp fersah fersah uzağa kafasını yolladı. İnsaf yahu. Bu da insan diyeceğim de olmayacak, adam sonuçta tanrı. :D
Finali dahil olmak üzere güzel bölümdü. Haftaya tokat var umarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık