dev bi zoan falan herhaldePençeler geminin üst tarafından gelmiş dikkat edersen.Sanki havadan gelip gemiyi iki eliyle kesmiş gibi.Bana pek hayvan gibi gelmedi hacı.Meyve kullanıcısı birisi olabilir.
dev bi zoan falan herhaldePençeler geminin üst tarafından gelmiş dikkat edersen.Sanki havadan gelip gemiyi iki eliyle kesmiş gibi.Bana pek hayvan gibi gelmedi hacı.Meyve kullanıcısı birisi olabilir.
Ben de zoan olarak düşündüm ama aklıma hayvan gelmedi.Süper olur la aslında onun adamı olsa.Zoan olabilir mi? Canavar Kaido falan oradan adaya getirtebilir. Pek ihtimal vermesem de
Ben de tam Kaido olabilir mi diyecektim. Ama olayin bizim ada yakinlarinda oldugunu sanmiyorum. Ayrica adada olanlardan da haberinin oldugunu sanmiyorum. O yuzden adaya gelebilecegini de sanmiyorum. Amma da sanmiyormusum heZoan olabilir mi? Canavar Kaido falan oradan adaya getirtebilir. Pek ihtimal vermesem de
Kaido değildir.Bi Yonkou vursa o gemiden eser kalmaz bence.Ben de tam Kaido olabilir mi diyecektim. Ama olayin bizim ada yakinlarinda oldugunu sanmiyorum. Ayrica adada olanlardan da haberinin oldugunu sanmiyorum. O yuzden adaya gelebilecegini de sanmiyorum. Amma da sanmiyormusum he![]()
Aynen yakın adamlarından biri olsa da biz de ona göre yorumda bulunsak Kaido'nun gücü hakkında.Ben de zoan olarak düşündüm ama aklıma hayvan gelmedi.Süper olur la aslında onun adamı olsa.
O da dogru. Ama cok buyuk ve genis pence izleri var. Gormedigimiz bi karakter oldugu kesin. X-Drake olabilir mi diye gecti aklimdan ama onun donusmus halinin o kadar buyuk penceleri falan yoktu.Kaido değildir.Bi Yonkou vursa o gemiden eser kalmaz bence.
Ben onlardan biriyim ama bunun hakiyle alakasi yok. Ben atisa hazilanirken Luffy icin ettigi laflar yuzunden fan oldum.mesele sadakat meselesi benim.icin. haki cikmasaydi da yine simdi ayni seyleri derdim.Usopp için ağıza alınmayacak laflar söyleyen insanlar şimdi öve öve bitiremiyor.Olm hayırdır size ?