Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 755: Erkek Dünyası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şükür haftaya ara yok sanırım.. gerçi aradan sonra bu 3üncü sayı değilmiydi ya ben mi yanlış hatırlıyorum. Genel olarak eğlenceli bir bölümdü ama bu mangaka böyle sayılar çıkarmaya devam ederse manga 50 seneye anca biter.

Şükür haftaya ara yok sanırım.. gerçi aradan sonra bu 3üncü sayı değilmiydi ya ben mi yanlış hatırlıyorum. Genel olarak eğlenceli bir bölümdü ama bu mangaka böyle sayılar çıkarmaya devam ederse manga 50 seneye anca biter.
OP'tan uzun 27 manga serisi var. Boşuna gün sayıyorsunuz ne zaman bitecek diye. :T

Yok bro,üst yönetime baskı yap çıkar belki.:S Hatta Smoker'ı tehdit et bence.:good:
Bölümde bir şey yok hacı, bence gelecek haftaya yakın çevrilsin, 2 bölüm üst üste okuyun. :/

Okuduğum en uzun seri OP olduğu için kıyaslama yapamayacağım ama onlarda da hikaye böyle sakız gibi uzatılıyorsa dediğinde haklısın :üzgünüm:
Olay sakız gibi uzayıp uzamama değil, yanlış anladın. :D Bir manga serisinin FMA, FSJ, RK gibi önceden tasarlanmış sağlam kurgusu yoksa aksi durumlar olmazsa mangakanın ömrü kadar o seri devam edecektir. Bu doğal bir şey yani, bundan bahsediyorum. Bu yüzden gün saymanın anlamı yok, o 10 yıl muhabbeti de kolpadır. Doflamingo'yu 3 yıldır okuyoruz daha 4 Yonko var :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık