Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 755: Erkek Dünyası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Unknown

şimdiye kadar hiç öyle bişey olmadı yina olmaz sanji mr. prince olarak dönecek :fool:
Nasıl olmadı Luffy nin maceralarında tayfayla ayrıldı ve kaç arc sadece kapaktan gösterildi bizim tayfa nerdeyse aynı durum bu :/ Senin gösterdiğin örnekte aynı adada farklı yerlerdeydiler ama şimdi farklı adalara gidiyorlar.

Nasıl olmadı Luffy nin maceralarında tayfayla ayrıldı ve kaç arc sadece kapaktan gösterildi bizim tayfa nerdeyse aynı durum bu :/ Senin gösterdiğin örnekte aynı adada farklı yerlerdeydiler ama şimdi farklı adalara gidiyorlar.
o arc başkaydı tayfadan luffy hariç kimse gösterilmedi. bunda ise sadece sanji tarafı gösterilmiyo. sanjilerin durumu direk arcla bağlantılı onlar orda Big mom'ı tutamazsa adada büyük sorun çıkar yani elbet gösterecek sanjiyi ve ben bunun bikaç bölüm sonra olacağını düşünüyorum

Unknown

o arc başkaydı tayfadan luffy hariç kimse gösterilmedi. bunda ise sadece sanji tarafı gösterilmiyo. sanjilerin durumu direk arcla bağlantılı onlar orda Big mom'ı tutamazsa adada büyük sorun çıkar yani elbet gösterecek sanjiyi ve ben bunun bikaç bölüm sonra olacağını düşünüyorum
Hiç alakası yok Gemi tarafı tamamen diğer arc geçiş olarak kullanılacak bir durumda.Gemi tarafı Sanji vs Dof la bu arc tan ayrıldı.Arc bittiğinde gösterilecek ve diğer arc a geçiş olarak kullanılcak.

Dofly düşmeden Bigmom adaya giremez.Anca adayı yıkması gerekir ki %79 Bigmom gemide değil.Boşuna bekleme derim arc sonuna kadar göremeyeceğiz hayal kırıklığına uğrarsın sadece :(

Sanji-CC-Nami-Brook-Chopper vs Pekoms-Tamago ve diğerleri vs olucaktır.Sanjiyede havasını böyle yaptıracaktır.

Sanji çoktan yakalanıp zincire vurulmuş, zindana atılmıştır. O yüzden arc sonunda gösterilir Sanji tarafı. Şimdi göstermesinin mantığı yok.

Unknown

Şimdi tartışmanın pek bir anlamı yok yavaş yavaş arc sonuna doğru ilerliyoruz.Kesin birşey diyemem sonuçta Oda nın garezi var Sanji ye ama yinede bu sefer ezilmeyecek :( Belki haketdiğini verip Pekoms u falan tekleyebilir :artiz:

Alpamis

Cok bos bir bolumdu yine tebrikler Oda efendi. Arkadas ben ana veya guclu karakterlerin bu kadar goz ardı edildigi bu kadar cop dolu baska manga gormedim. Adam sivadikca siviyor yok kanjuro millete yardim etmis yok cuceler fabrikada bos adamlarla dovusmus saga sola firlatmis falan da falan. Trebol fabrikayi koruyordu o zaman bu kadinin isi ne orda. Bu kadar guclu o zaman neden bir yoneticinin altina yazilmadi resmen rezalet resmen dalga geciyor bu adam bizle. Franky o adami farkedebiliyor demek ki o zaman neden 2 kere kundeye getirebiliyor bu adam bunu. Yani neresinden tutsan sacmalik akiyor. Uzattikca uzatıyor onceden cok sevdigim her hafta merakla bekledigim manga sadece bir cope donusuyor gittikce.
Valla ne skypia da ne alabasta da bu kadar cop yoktu. Resmen bolum doldurmalik adam yaratiyor kafasindan. Yarattigi karaktere de ozenmek yok ki git hunter dan arakla. Sagdan soldan arakla bari Bilinmeyen serilerden okunmayanlardan arakla.
Artik oda sınırına ulastı bence ne ozgunluk kaldi ne de akicilik. Gitmiyor abi hikaye ya okunmuyor her bolum farkli bir yer her bolum baska bir taraf azicik azicik gosteriyor oda zevk vermiyor illa her adam ayni anda mi yenilecek sirayla olmaz mi bu isler sanki. Goster bir bolumde frankyi yensin yikilsin yigilsin yere kapat git o defteri.
Zaten bir yerden okuduguma gore guncel takip edenlerin sayisinda azalma oluyormus gittikce. Millet bikiyor artik.
One Piece candır.Gerisi heyecandır.:D Kardeşim az sabredin güzel bölümler ilerde...

Monkey :D Luffy

bölümü okudum bence Oda ara versin şöyle bir tatile gitsin bir denizde boy versin denizde çimdirsin Franky bölümünde resmen içindeki hezeyanı dökmüş herif çizer hastalığı mıdır nedir acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık