Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 754: Lütfen Tanışalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte o meyveye bağlı. Diyelim Luffy çizdi eğer bu çizilen Luffy' nin iradesine kişiliğine sahip olursa düşün ne olur? Çiz 5 Luffy Zoro Sanji ve niceleri birde meyve gücüne sahip olursa veya Zoro Kılıç kullanmakta şuanki durumda olursa yenilmez olur.:D
Meyveyi geçte kişilik bile aynı olursa iyi meyve
Tanıdığımız oda öyle bir özellik koymaz o meyveye. İlk olarak yemeği vurguladığı için en önemli özellik odur muhtemelen. Yarattığı hayvanlar veya insanlar iradesiz bir kukladan farklı olmaz bence.

İşte o meyveye bağlı. Diyelim Luffy çizdi eğer bu çizilen Luffy' nin iradesine kişiliğine sahip olursa düşün ne olur? Çiz 5 Luffy Zoro Sanji ve niceleri birde meyve gücüne sahip olursa veya Zoro Kılıç kullanmakta şuanki durumda olursa yenilmez olur.:D
Meyveyi geçte kişilik bile aynı olursa iyi meyve
Dark King'in dediği gibi kukla olurlar bence de, sonuçta bir çizgi ne kadar meyve gücü olsa da irade falan taşımaz abi :D
Mesela kaplan yaratır yapacağı belli bi kaç vuruş kombinasyonu olur pençe-ısırık gibi. Ha misal demiri kesen bi kılıç çizebilecekse, ya da adamın üstüne fırçayı savurarak mürekkebe bulayıp, onları yılana falan çevirecekse ayrı :D

wholock

Bu meyve bana göre çöp ne yararı olacak ki? Naruto'daki Sai'nin gücü gibi bi' şey işte sağlam adamlara bi' etkisi olmaz.
Meyveyi kullanana göre değişir o valla. Ben de serinin başında Luffy'nin meyvesini beğenmiyodum başrole bu meyve gitmiş mi diyodum sonra yuttum söylediklerimi. Tabi ben tahmini konuştum adam meyveyi heba da edebilir. Ama basit şeyler bile önemli şeylere yol açıyo. Usopp'un Sugar'ı yenmesi de beklenmedikdi ama oldu. Şimdi bu adam iğrenç çiziyor ama belki de bu kötü çizimi sayesinde iyi bir sonuca yol açabilir erken konuşmamak lazım.

Tanıdığımız oda öyle bir özellik koymaz o meyveye. İlk olarak yemeği vurguladığı için en önemli özellik odur muhtemelen. Yarattığı hayvanlar veya insanlar iradesiz bir kukladan farklı olmaz bence.
Meyve olayı biraz zorda irade kişilik veya en azından Zoroyu çizdin bu Zoro kılıç kullanmayı bilmeli. Sonuçta Sai gibi değil burda çizim bildiğin etli kanlı bir varlık oluyor ama çizim kötü olduğu için Naruto okuyan bilir Narutonun ilk klon maceralarını aynı onun gibi üflesen düşen bi Zoro veya Luffy olur karekterleri.:D

Meyveyi kullanana göre değişir o valla. Ben de serinin başında Luffy'nin meyvesini beğenmiyodum başrole bu meyve gitmiş mi diyodum sonra yuttum söylediklerimi. Tabi ben tahmini konuştum adam meyveyi heba da edebilir. Ama basit şeyler bile önemli şeylere yol açıyo. Usopp'un Sugar'ı yenmesi de beklenmedikdi ama oldu. Şimdi bu adam iğrenç çiziyor ama belki de bu kötü çizimi sayesinde iyi bir sonuca yol açabilir erken konuşmamak lazım.
Abi bu meyveyi Garp'a ver WB'da ver yine değişen birşey olmaz :D kullanana göre dediğin adam ressam olacak sanırım. Öyle bile olsa değişen birşey olmaz bana göre, sadece ajanlık için yarar bu meyve. Çizeceğe şeye mental olarak bir özellik ekleyecekse başka, mesela elmas çizip aynı elmas gibi sert olursa o çizim meyve gerçekten iyi olur.

Abi bu meyveyi Garp'a ver WB'da ver yine değişen birşey olmaz :D kullanana göre dediğin adam ressam olacak sanırım. Öyle bile olsa değişen birşey olmaz bana göre, sadece ajanlık için yarar bu meyve. Çizeceğe şeye mental olarak bir özellik ekleyecekse başka, mesela elmas çizip aynı elmas gibi sert olursa o çizim meyve gerçekten iyi olur.
Usta adam marul çizip şeftali mi yiyor :D Veya kuş çiziyor ve kuş uçuyor işte
Yani marul aynı marulsa elmasta aynı elmas özelliklerini taşır lakin berbat bi çizer olduğu için anlamı kalmaz o elmasın:D
Neyse bunun savaşma şekli kılıç üstünedir Kinemon gibi bakalım buda ateş gibi kesecek mi başka şeyleri

wholock

Ya sen direkt Garp'tan WB'den girmişsin. Ben iyi bir sonuç alınabilir meyve sayesinde diyorum. Yoksa adam meyvesi sayesinde muhteşem olacak, ortalığı dağıtacak, luffy' ye bile gerek kalmıcak, falan demiyorum. Yani iyi bir sonuca götürebilir bu meyve savaş sırasında diyorum. Sen direkt çöpe atıyosun meyveyi :D

Meyve olayı biraz zorda irade kişilik veya en azından Zoroyu çizdin bu Zoro kılıç kullanmayı bilmeli. Sonuçta Sai gibi değil burda çizim bildiğin etli kanlı bir varlık oluyor ama çizim kötü olduğu için Naruto okuyan bilir Narutonun ilk klon maceralarını aynı onun gibi üflesen düşen bi Zoro veya Luffy olur karekterleri.:D
Naruto falan okumam ben. :) Aynı özellik fairy tail'den reedus'ta da var. Adam ressam ve savaşırken çizdiği canavarlar gerçek oluyo ve savaşıyorlardı. Pek bi özelliği yoktu yani tırt karakterlerden biriydi. :D Muhtemelen başka serilerde de bu meyvenin bi yansıması vardır ve hepsinin temelde işleyişleri aynı olur heralde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık