Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 754: Lütfen Tanışalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wholock

Benim aklımda en çok kalan Kanjuro'nun meyvesi oldu. Bu meyve çok kullanışlı gözüküyor. Kritik bir noktada bir yararı olur inşallah. Boşu boşuna heba olmasın böyle bir meyve zaten savaşın daha biteceği de yok karşı tarafta güzel meyveler var bu da bir şekilde dengelesin bari.

Daha Law'ın geçmişi, yarım kalan vs'ler, ana dövüşler derken bayağı var arc'ın bitmesine en uzun arc bu olacak galiba.

Alpamis

Bölüm oldukça eğlenceli bir bölümdü.Çok güldüm yine bu bölümde hele ki :D sen o zamanlar babanın aklında bile yoktun cümlesini görünce 2 saat güldüm yani o kadar komikti bence

Son olarak ise hemen her olay karşısında kesin bir kanıya varmayın ....

Etin lezzetli olacağını sanmıyorum. :D Çünkü Kin'emon, marulun midemi bozuyor gibi bi şey söylemişti. Mürekkep tadı verebilir. :D

Meyve çok boşa gitmiş bence. Adamın çizim yeteneği berbat ya. :D
Çizme yeteneğin kötü olmasının nedeni meyvenin önümü kesmek olabilir. Birde bu adam Luffy çizdi diyelim, sıradan bi insan mı yoksa lastikovuk mu dicem ama sıradan olur gibi sonra bu çiziminin bir iradesi var mı?

Dark K.
Yanlış biliyorsun Kralı'nda bi damak tadı var.

Zoro fanı olunda o kadar abartmayın lufy kk olucak kişi zoro en iyi kılıç ustası Lufy de bitmek bilmeyen potansiyel güc saklı içinde zoroda güclü saten bir süpernova olarak geçiyo en kötü jenerasyondan biri daha varsa oda zoro ama bir lufy edemes bırak doflamingo law onlarda edemez ha muhabbet zoro olunca herkes eşit diyo o sizin görüşünüs ama Lufy ayrı zoro ayrı zoro lufy yenemez bin yıl geçsede ama ne zaman güclü biri olsa ikinci adamı zoro alır isterse bu shanksın tayfa olsun ister karasakal ister yonkou olsun lufy bosu alır zoronun görevi sağ kolunu indirmektir boşa kürek sallamayın o kafayı boşuna eğmedi birdaha birine yalvarmamak için eğildi lufy için eğildi onurlu bir adam onurunu bıraktı lufy için kralı gelsin değişmez saten sanjide zoro seviyesindedir bizim gözümüse doflamingo güclü gösterildi tayfası yenilmez gösterildi lufy doflamingo yu bir şekil verecek doflamingo aynada kendinin şaşırıcak amirale kafa bile tuttu ama lufyle karşılaştırılınca lufy başka seviye roger shanks beyazsakal garp dragon seviyesinde bir kaptan öle boş boş konuşmayın .

Benim aklımda en çok kalan Kanjuro'nun meyvesi oldu. Bu meyve çok kullanışlı gözüküyor. Kritik bir noktada bir yararı olur inşallah. Boşu boşuna heba olmasın böyle bir meyve zaten savaşın daha biteceği de yok karşı tarafta güzel meyveler var bu da bir şekilde dengelesin bari.

Daha Law'ın geçmişi, yarım kalan vs'ler, ana dövüşler derken bayağı var arc'ın bitmesine en uzun arc bu olacak galiba.
Bu meyve bana göre çöp ne yararı olacak ki? Naruto'daki Sai'nin gücü gibi bi' şey işte sağlam adamlara bi' etkisi olmaz.

Sylar

Kanjuro güzel bir çizer olsa zaten çok güçlü biri olurdu. Doflamingo'nun esiri olmazdı.

Bu meyve bana göre çöp ne yararı olacak ki? Naruto'daki Sai'nin gücü gibi bi' şey işte sağlam adamlara bi' etkisi olmaz.
İşte o meyveye bağlı. Diyelim Luffy çizdi eğer bu çizilen Luffy' nin iradesine kişiliğine sahip olursa düşün ne olur? Çiz 5 Luffy Zoro Sanji ve niceleri birde meyve gücüne sahip olursa veya Zoro Kılıç kullanmakta şuanki durumda olursa yenilmez olur.:D
Meyveyi geçte kişilik bile aynı olursa iyi meyve

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık