Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 754: Lütfen Tanışalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pica yenilmemişse bile ölü taklidi yapmaktan başka yapacağı bir şey yok daha. Ben hepsine yeterim diyordu ağır tek yedi hani :/

Benim düşüncem Dof ve Luffy'yi işin içine katmadan tayfaları düşünürsek bizim tayfa Dof'un tayfasını parçalar. İyice emin oldum bundan.
Yavaş parçalasın.Hadi Sanji ve Zoro bir yönetici aldı.Luffy'de Dof'u aldı.Geriye 1 yönetici ve alttaki adamlar kalıyor ki Nami-Usopp-Chopper-Brook bunlardan birşey olmaz.Dellinger ve Gladius,Lao G parça pinçik eder bunları.Boşta kalan yöneticiyi kim alacak?

Yavaş parçalasın.Hadi Sanji ve Zoro bir yönetici aldı.Luffy'de Dof'u aldı.Geriye 1 yönetici ve alttaki adamlar kalıyor ki Nami-Usopp-Chopper-Brook bunlardan birşey olmaz.Dellinger ve Gladius,Lao G parça pinçik eder bunları.Boşta kalan yöneticiyi kim alacak?
Zoro picayı böyle tekliyorsa sanji'de zorlanmaz hani. Bu ikisi üç yöneticiyi de gayet alır.Üstüne diğerlerine bile giderler bence. Franky shogun'a geçse chopper monster point açsa diğerleri de yapmaları gerekeni yapsa bence yenerler.

Zoro picayı böyle tekliyorsa sanji'de zorlanmaz hani. Bu ikisi üç yöneticiyi de gayet alır.Üstüne diğerlerine bile giderler bence. Franky shogun'a geçse chopper monster point açsa diğerleri de yapmaları gerekeni yapsa bence yenerler.
Pica teke gitmedi.Bu yanlışı düzelt.

Henüz ortada tekleme yokken, tek attığını nerden çıkardın? Siz Zoro fanları abartmayı seviyorsunuz bence.

Zoro nereye tekliyor hocam.Abartıyorsun.Pica yerde pert olmuş şekilde falan mı yatıyor.Benim gözler mi yanlış gördü yoksa ? Pica sapasağlam duruyor hala.Tek atmak Sabo'nun Bastille'e yaptığı gibi olur.
Jora bizim üçlüyle dalga geçti resmen.Joro aptal olmasaydı zor kurtulurlardı o durumdan.Chopper,Nami Brook'a dua etsin.Ayrıca Sugar diye bir faktör var.Chopper Monster Point açar.Kaşla göz arasında bir dokunur.Hopp oyuncak oldu.Olmadı boşta kalan yönetici Monster point halini alır Chopper'in.Franky ise şu durumda Shogun falan açamaz.Şu halini göz önüne alıcan.O da Senor Pink'e denk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık