749 bölüm yorumu @
- kapak inanılmaz hosuma gitti.

dadan uyuyor ve rüyasında ace-sabo-luffy ile ilgili bir anısını görüyor.kesin bir seyle kavga etti haylazlar,luffyden kan gelmiş onu gösteriyorlar dadana...
- elizabelloda bos adam değilmiş,yani yumrugu tam sarj olmadanda epey güçlü. chinjao zaten epey ünlü bir korsan, zamanında garpın ününü duyup ayagına gittiği bir adam. ikisi koca kolu, un ufak ettiler.
- e.oda, luffyle birlikte devam eden grubun gücünü övmüş.ideo,orlombus,cavendish,bluegilly,sai,boo ayrılmıs.ideo acıkca, güclü adam gönderin diyor...
- ikinci saldırı gelmeden önce, elizabello ve chinjao hissediyorlar. tam saldıracaklarken,zoro kol yenilenmesini nasıl yaptıgını bilmediklerini, bosuna enerji israfı yapmamalarını söylüyor ve saldırıdan kacmayı tercih ediyorlar.
- pica orda oldugu sürece yukarı cıkamayacaklarını kabul ettikleri sırada,ki zoroda nasıl ana bedene ulasacagını çözememiş. artık luffy sansındanmı, yoksa kenbunshokuyla hissettimi bilmiyorum.ama picanın kafaya grizzly magnumu koydugu gibi göcertip,gercek vucudu ortaya cıkardı

grizzly magnum gercekten amiralden kan getirecek bir saldırı,herkez apısıp kaldı orada saldırının gücünü ve etkisini görünce...
ayrıca boganın üstünde,abdullah ve jetle eglenmeleri güzeldi. e.oda hileci olarak gösterdigi adamlara, iade-i itibar yapıyor gibi göründü bana...
- zoro, daha önce picaya hiç bir sey yapamamıstı. çünkü orjinal bedene ulasamamıstı.bu sefer luffy sayesinde, orjinal beden ortaya cıktı ve zoroda,şimdi insan gibi göründün dedi vede herkezin tahmin ettigi gibi rakibide net belli oldu; pica vs zoro.
- sonra, pica seviyesinde bir adam,kılıcını savururken,luffynin gelip,bogayla birlikte 3 adamı kaldırıp saldırıdan kacması ve arkasına bakıp,picayı afedersiniz seylemeden

ben ilk gidiyorum deyişi süperdi. çünkü zoronun geldigini muhtemelen hissetti ve zoronun cevapta süperdi,yeah bunu bana bırak...
- bölümdeki en güzel iki replik; kesinlikle bu adam tanrının bir yoldası

tanrı(bknz;usopp)
ikincisi ise; hasırsapkayla işim var diyen picaya,zoronun su sözü;benim kaptanım senin gibilerle muhatap olmaz yigen,şimdi gelde ifadeni alayım pavarotti
- spoilerla ögrendigimiz gercek ise;doflamingonun gercek bir kardeşi varmıs,yanlıs anlamadıysam ailenin bası oymus ve law ona borcluymus. yani,büyük bir iyilikte bulunmus lawa,benefactoru en iyi öyle tanımlarız.aynı aokijinin unutmadıgı,garpa olan borcu gibi birsey sanırım. sonuc itibariyle, corazonu doflamingo öldürdügü için,lawda triger kayısını koparmıs.
750 tahminler @
teach,burgessi arar,tüm tayfasıyla görünür. denizde linlin, sanjiyi kafasından tutmus yere vuruyordur,diger tayfa üyeleri kanlar içindedir. drake kaidouya rapor veriyordur,poseidonun yerini ögrendim,ama bir problem var adayı hasırsapka koruyor... red force ve moby dick yan yana yüzerlerken,shanks marcoya dresrosaya ne kadar kaldı diye sorar. dragon komutanlarını toplamıstır,3 tane amiral gibi adamı etrafında,sabo dresrosa için yeterlimi diye sorduklarında,oglum ve tayfasıda orda der. son sayfada akainu,greenbulluda buster calla göndermektedir ve kuzan, ipligi buzuyla kırmıs dresrosaya ulasmıstır...
saka lan saka nerede böyle bölüm

bu bölümü kurguladıktan sonra,dahada tahmin yürütme istegim kalmadı