Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 745 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok abi insanında bir düşünme hızı vardır :D Bide görme yetisi tabi sen ışık hızında hareket ederken ne kadar net görebilirsinki?
Reiz logia meyve yiyen birisi elementin kendisi oluyor bildiğim kadarıyla vede ışığın kendisi olmuş bir adam her türlü şeyi yapabilmeli bence .

Yanlız kafamda deli sorular var , pica neden bizimkileri kaleden attı ?? Acaba Luffy kalede kalsaydı Dof birdcage denen tekniği kullanabilirmiydi ?? Bana kalırsa pica durumu sezdi vede Luffy'i doftan uzaklaştırdı .

Her zaman soyledim gene soyleyeceğım bence luffy tum bedeni zirhla kaplayıp g2 ye geçecek alev alıcak boylelikle dofun iplerinin etkisini kaybettirecek ve dofu yakacak

Abi fanatiği bırak 2dk dusunen adamda başına kakar bunları.Ya bunları biyerden aldığını yeni öğreniyormuş gibi davranırsanız bunu garipserseniz tepki çekersiniz.Zibilyon tane karakteri olan bir hikayede dış görünüş isim falan alınsa ne değişmiş.Bu karakterin içini bu adam doldurmuyor mu?E Odannın hiçbirşeyi orjinal değilmiş.Göster o zaman one piece gibi bir hikaye.
:good:

Şunuda eklemeden edemiyecem.Ordada bu kada bilgi, efsana, kişi vs vs var kısaca"bilindik şeyler" ilgili ilgisiz bütün bunları birbirine bağlayan ve kendi yorumunu ekleyip serisini 1997 den beri devam ettiren vede 1 hafta ara verince kıyameti kopartan "vay efendim ne arası" diyen bir okur kitlesine sahip olabilecek kapasitede manga çizen bir adam ODA-Sense.Bilmek kolayda bu bilgiyi kullanmak maharet ister arkdaşlar.:a:

Korsanları e oda bulmadı diyeceksiniz diye cok korkuyorum.

Şunuda eklemeden edemiyecem.Ordada bu kada bilgi, efsana, kişi vs vs var kısaca"bilindik şeyler" ilgili ilgisiz bütün bunları birbirine bağlayan ve kendi yorumunu ekleyip serisini 1997 den beri devam ettiren vede 1 hafta ara verince kıyameti kopartan "vay efendim ne arası" diyen bir okur kitlesine sahip olabilecek kapasitede manga çizen bir adam ODA-Sense.Bilmek kolayda bu bilgiyi kullanmak maharet ister arkdaşlar.:a:

Korsanlığı en iyi biz biliriz , tüyü bitmemiş korsanın hakkını yedirmeyiz , korsani korsanu korse :D

Tanrıyı Oda bulmadı :O (Bkz: Enel-Zeus)

Tanrıyı Oda bulmadı :O (Bkz: Enel-Zeus)
Abi adam zaten bişey bulmuyor gökten zeplinle bişeyde getirmiyor.Bilindik bilgileri eviriyor çeviriyor kafasındaki şablona uyduyor ve gerçtene hem genel kültürü iyi olan birisi.

Birde "Korsanları e oda bulmadı diyeceksiniz diye cok korkuyorum." diğer arkdaşın mesajında yanlışlıkla benim mesaja geçmiş onuda düzelteyim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık