Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 745 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saldırıyı görsen de, saldıran kişiden hızlı değilsen bir işine yaramaz.
Hakikaten kyros birden öyle çıkıp gelince Doflamingo yavaş izlenimi oluşmuştu.Bu bölümde ne kadar hızlı olduğu ortaya çıktı.Üstelik luffy gibide çevik.Lawı tekmelerken açıkça belli etti.Luffynin rakipleri genelde saldırıyı karşılayan yada kaçamayan tiplerdi.Bu sefer umarım öyle olmaz ve çok farklı bir dövüş izleriz.

Neden yaramasın yahu, Kizaru herkese tek atsın o zaman.
Abi mangaka açıkladı bunu hızına ayak uyduramıyorsan bir işine yaramıyor , kuja arc da kız kardeşlerden yeşil olanı yani k.haki'ye kasmış olanı g2 li luffy'nin hızına ayak uyduramadı ve bir sürü sopa yedi artı olarak kizarunun meyvesi en son ışıltı olarak düzeltilmişti ışık değil yani . Zaten ışık meyvesi olsa o hızı tutabilecek bir unsur yok .

Roronoa Zoro

Adam yansıtma gibi birşey yapıyor. Dağılması ve birleşmesi normal logia gibi eğer ışık hızında olsaydı saldırırken ışık kılıcı gibi atraksiyonlara girmezdi.Işık hızında saldırsa zaten kizaruyu bi saldırmadan önce bide rakibi ölünce görürdük.
Haklısın, ben de böyle düşünüyorum :D (İroni yoktur.)

Peki Enel ne olacak, onun lap diye bir yerde oluşabildiğini, saldırılarının yıldırım hızında ilerlediğini biliyoruz.

Roronoa Zoro

Ona en mantıklı açıklamam benim kizaru ışık hızında bile hareket etse kendi hızını göremiyor yani o hızda kendi hareketlerini tam kestiremeyebilir.Tam açıklayamadım ama benim gibi düşünen arkadaşlar varsa daha sağlıklı açıklayabilirler :D
Bunla ilgili bir şeyler çıtırdatmıştım, bulamadım ama mesajımı :/ Bayağı paragraf paragraf anlatmıştım.

Luffy Dofun arkadan saldırdığını biliyordu ama 2 saldırısındanda kaçamadı.
Ben de onu diyorum zaten. Benim gördüğüm, Doflamingo Luffy'den daha hızlı bir adam. Luffy son saniyede fark etse bile, savunmak için çok zamanı olmuyor.

Kizaru konusuna gelirsek, açıklaması gayet basit;

Kizaru düzensiz hareket eden bir hedefe gidiyorsa, mutlak suretle kendini yansıtmalı ve duracağı yeri ayarlamalıdır. Apoo ve Marineford Savaşı'nda kendini yansıtması örnekleri. Eğer hedefi sabit ya da düz bir hat üzerinde ilerliyorsa, doğrudan hedefine ışınlanabiliyor. Drake ve Luffy örnekleri. Aşırı hızlı olduğu için, hedef hesaplaması yapmadan giderse, uzaya çıkar (One Piece evreni ve dünyamızın ışık hızının aynı olduğunu varsayıyorum.

@Smoker ; reyiz hesaplamasını yaptı vede gideceği yeri belirledi ama buna rağmen ray-san tarafından durduruldu , ışık hızında hareket eden biri nasıl olurda normal bir insan tarafından durdurulur ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık