Tensei-sama sen zatoichi yi nasıl yidireceksin ki naruto ya da bleach'a.Buna en uyun seri op.Adam toplama karakterlerle alıp yürümüş.Kendi senaryosuna uyarlamış.Takip etmemin nedenlerinden 1 tanesi bu.Diğerleri orijinal yapacaz diye sıçıyor.Bu adam en azından yaşamış karakteri kendi senaryosuna uyguluyor ki ben fujitora yı çok sevdim.Değiştirmemiş filmde ki karakteri.Zatoichi / Fujitora geldiğinde yok artık dedim zaten :/
Daha Samuray arc var . Shogunlar , roninler uçuşacak :T
Diğer mangalar kendi konularında gayet iyi gidiyor valla :/
Hiç biri gladiator veya zatoichiyi alıp getirmiyor serilerine :W
Böyle düşünüyorsan yapacak bi şey yok.Aynen öyle düşünüyorum,karekteri birebir kopyaladı demedim zaten ama temel özellikler aynı.Mesela sadece Luffy üzerinden gidelim
Arkadaşlarına olan inanılmaz bağlılığı
Mal olması
Hayale sahip olması
Azimli olması
Obur olması
Kötü şeylere dayanamaması
Kendi ilkelerinden ödün vermemesi
Tekrar düşündüm de cidden Luffy'nin kendine has hemen hemen hiçbir özelliği yok
Kesinlikle ona bende katılıyorum İyi harmanlıyor . Kendisimi yapıyor yoksa bunu yapan bir ekibimi var bilmiyorum ama bu kadar kültür hakkında bilgisi olup onları kullanması sıradan bir iş değil.Adamın genel kültürü müthiş.
Ve böyle refaranslar her seride vardır.Bunlar seriyi daha güzel hale getirir.Çok güzel harmanlamış adam.
Zeynada olabiliyor :THancock Medusa değilmiydi ? Zeyna nereden çıktı ?
Aynen yengemizi medusadan tasarlamış .Hancock Medusa değilmiydi ? Zeyna nereden çıktı ?
Rebecca - Red SonjaKendi medusa ama tayfası tamamen amazon kadın savaşçılarından alınmış gözüküyor.Rebecca da bir nevi öyle.Aslında Rebecca kujaya eğitime gitse onun için baya iyi olur.Tam onun mekanı.B.haki de kullanmaya başlar belki.
Şimdi hatırladım bu resmi daha öncede forumda paylaşılmıştı.Farketmiyor bu romanda o efsaneden yola çıkılarak oluşturulmuştur yada bundan sonra türemiştir Amazon hikayesi.Araştırmadım ama tarihte buna benzer bir kabile vardır büyük ihtimalle.Rebecca - Red Sonja
![]()