Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 745 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O değil de Kyros'da gözlem hakisi falan bi' şey yok anlaşılan. Arkadan biri görünmeden saldırınca Haki etki ediyor mu?

Roronoa Zoro

@r.lucci

Oldu canım.Dof'un haki seviyesine kanıt göster diyorum yok.Doruki seviyesine kanıt göster diyorum yok.Ee en güçlü tekniği 10 senedir aynıymış da o yüzden 10 senedir aynı seviyedeymiş.Vergo'da 10 sene evvel kaptan iken Trebol ve Diamante çok güçlüymüşmüş.Senaryo yazdın direk.Senaryonu da kanıt gibi sunuyorsun :D
Zaten senin mantıkla gideceksek Sugar 10 yıl içinde 2 tip haki açması gerekti, Jola'da full beden haki yapması gerekti. Ama bakıyoruzki yeni yetme veletler bunları ikişer ikişer paketliyor :ehe:

Vergo dediğin çaylak olduğu besbelli orada, yollamış 15 yıl önce denizciliğe gelecek vadediyor diye. Nesini anlamadın merak ettim yani, Coby gelişiyor Garp'ta mı gelişiyor şimdi?

O değil de Kyros'da gözlem hakisi falan bi' şey yok anlaşılan. Arkadan biri görünmeden saldırınca Haki etki ediyor mu?
Rebecca'ya ögreten o büyük ihtimal gözlem haki'yi.Rebecca'ya savaşmayı ögretirken sana insanlara zarar vermeden savaşmayı ögreticem demişti gözlem haki'de bunun için ideal rebecca'nın savaş tarzıda zaten gözlem haki üzerine.

Kyros klonuna zıplayacakken diğer Dof tam arkasında belirdi benim gördüğüm, yani görse bile orda artık çok yapacak bi' şey kalmadı. Ama saklandığı yerden çıkıp arkadan geldiği için hakiyle niyetini sezemez diye düşündüm ben, Luffy dönüp baktı ama hissetti Dof onu arkadan çizmeden önce. O zaman gözlem hakisinin seviyesiyle ilgili bi' şey de olabilir. Ya da Kyros sezdikten sonra bile artık yapacağı bişey kalmamıştı orda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık