Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 745 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten senin mantıkla gideceksek Sugar 10 yıl içinde 2 tip haki açması gerekti, Jola'da full beden haki yapması gerekti. Ama bakıyoruzki yeni yetme veletler bunları ikişer ikişer paketliyor :ehe:

Vergo dediğin çaylak olduğu besbelli orada, yollamış 15 yıl önce denizciliğe gelecek vadediyor diye. Nesini anlamadın merak ettim yani, Coby gelişiyor Garp'ta mı gelişiyor şimdi?
Kız açamamıştır hakiyi ne alaka.O kendi potansiyeliyle alakalı bir şey.

Garp yaşlı,yaşlanınca da güçten düşmeye başlıyorsun bu evrende.Dof henüz 40 yaşında.10 sene evvel 30.Gelişimin duracağı bir yaş değil.Şu an bile gelişebilir bu adam.Ki Smoker örneği var adam 34'ünden sonra gelişmiş.Yüksek ihtimal Croco'yu da gelişmiş vaziyette göreceğiz 44 yaşından sonra.

Vergo tamam işte çaylak.Ama diğer tayfa üyeleri pro mu ? Ulan 10 sene evvel bu halinde olsa ne işi var Vergo,Diamante falan.Sen şimdi Diamante,Pica falan da 10 sene evvel aynıydı dersin.Akıl var mantık var.Vergo her şeyi belli ediyor işte.Bu 4 kişi kaptan seviyesi civarında adamlarmış yüksek ihtimal 10 sene evvel.En fazla Trebol fark yaratır o da logia olduğu için.Netice itibarıyla 10 sene evvel yüksek ihtimalle hakisiz eziklerdi bu 4 kişi.Ama şu an +300-350 ederi olan adamlar.Mantığı yok Dof'un aynı güçte kalmasının.Bunun hakisi var dorukisi var.Mümkün değil hiçbiri 10 senedir gelişmesin.Takmışsın bir kuş kafesi en güçlü tekniği bu adam gelişmemiş diye.

Roronoa Zoro

Kız açamamıştır hakiyi ne alaka.O kendi potansiyeliyle alakalı bir şey.

Garp yaşlı,yaşlanınca da güçten düşmeye başlıyorsun bu evrende.Dof henüz 40 yaşında.10 sene evvel 30.Gelişimin duracağı bir yaş değil.Şu an bile gelişebilir bu adam.Ki Smoker örneği var adam 34'ünden sonra gelişmiş.Yüksek ihtimal Croco'yu da gelişmiş vaziyette göreceğiz 44 yaşından sonra.

Vergo tamam işte çaylak.Ama diğer tayfa üyeleri pro mu ? Ulan 10 sene evvel bu halinde olsa ne işi var Vergo,Diamante falan.Sen şimdi Diamante,Pica falan da 10 sene evvel aynıydı dersin.Akıl var mantık var.Vergo her şeyi belli ediyor işte.Bu 4 kişi kaptan seviyesi civarında adamlarmış yüksek ihtimal 10 sene evvel.En fazla Trebol fark yaratır o da logia olduğu için.Netice itibarıyla 10 sene evvel yüksek ihtimalle hakisiz eziklerdi bu 4 kişi.Ama şu an +300-350 ederi olan adamlar.Mantığı yok Dof'un aynı güçte kalmasının.Bunun hakisi var dorukisi var.Mümkün değil hiçbiri 10 senedir gelişmesin.Takmışsın bir kuş kafesi en güçlü tekniği bu adam gelişmemiş diye.
O kadar açıkladık hala Smoker diyor. Smoker logutown Grand line a girmemişken Croco Nw ye gidip geri dönüyor. Ama hala yok o 34 yaşındaydı? Yaşla olmuyor bu iş, sınırı var insanın.

İşine gelince Smoker gelişiyor, işine gelince Sugar gelişmiyor. Ne iş anlamadım. İva'nın lafı üzerine ' O eskiden gelişen bir çaylakken onla tanıştık ' bu lafın üzerine Croco gelişirse Oda kendisiyle çelişmiş olur zaten. Bir zamanlar gelişen çaylak ne demek git araştır bence.

Bundan sonra sadece ok diyorum sana

O kadar açıkladık hala Smoker diyor. Smoker logutown Grand line a girmemişken Croco Nw ye gidip geri dönüyor. Ama hala yok o 34 yaşındaydı? Yaşla olmuyor bu iş, sınırı var insanın.

İşine gelince Smoker gelişiyor, işine gelince Sugar gelişmiyor. Ne iş anlamadım. İva'nın lafı üzerine ' O eskiden gelişen bir çaylakken onla tanıştık ' bu lafın üzerine Croco gelişirse Oda kendisiyle çelişmiş olur zaten. Bir zamanlar gelişen çaylak ne demek git araştır bence.

Bundan sonra sadece ok diyorum sana
Kardeşim sen şaka mısın ? Dof'un gelişmesi için illa çaylak olması mı lazım ? Tecrübeli bir korsan da pekala gelişebilir.Ki 10 sene evvel çok da tecrübeli mi bilmiyoruz Dof.Ama her halükarda gelişebilir.Tecrübeli korsanlar haki geliştiremez,doruki artıramaz diye bir kaide mi var lan.

Oda senin saçma mantığını uygulamıyor diye sıvamış mı oluyor ? Yav git gece gece.

Roronoa Zoro

Kardeşim sen şaka mısın ? Dof'un gelişmesi için illa çaylak olması mı lazım ? Tecrübeli bir korsan da pekala gelişebilir.Ki 10 sene evvel çok da tecrübeli mi bilmiyoruz Dof.Ama her halükarda gelişebilir.Tecrübeli korsanlar haki geliştiremez,doruki artıramaz diye bir kaide mi var lan.

Oda senin saçma mantığını uygulamıyor diye sıvamış mı oluyor ? Yav git gece gece.
Şu üslubunu düzelt önce. Bana birini anımsatıyorsun Mangatürk'ten hadi hayırlısı.

Luffy gomu gomu no roketto yapmazsa bu arc zor biter. Bir de luffy allah için ilk şu gözlüğüne yapıştır yumruğu görelim yüzünü gözünü herifin.

Luffy bizim karizmatik abimizi kurtarmasa kafası gidecekti . Geçen bölüm luffy gelene kadar içeridekileri temizledi denmişti ve luffy nin yavaşlığına atıfta bulunan arkadaşlarımız vardı. Bu bölümde gördükki luffy bayağı bayağı hızlı.Onu bunu bilmem ama nedense bu bölüm içime sinmedi. Gerekçeside Luffy yanına bütün herkesi kurtardı gibi gözüküyor. Ama ne hikmetse saraydan aşağıya düştüler ve tam dof vs luffy beklerken yine araya birton bölüm girecek luffy nin dofa ulaşması için . Ve golden week haftası ile ayda 3 bölüm çıkması gibi olaylardan artık beklemekten sıkıldım. Oda sensei allah seni ne etmesin :D

Robin kopyasını yarattığında ve Sanji ucmaya Başladığında , yaptıkları kendilerine özeldir sandım. Şimdi dof kopya yapiyor, Z Filminin fillerinde kor amiralde sannji gibi havada kaliyordu. (Filler CC arc girişiydi.) Odanin yeni dünya için bazı özellikleri Kişilere özel yapmasını isterdim.

İlerde Zoro gibi Asura yapan biri çıkmasında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık