Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 745 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
+987

Hiç vazgeçmiyor günübirlikçiler hiç. Her bölüm coşan biri yonkou seviyesine kadar çıkıp iniyor. Geçen hafta Kyros amiral seviyesindeydi bu hafta çöp seviyesinde. Geçen hafta Dof eh işte seviyesindeydi bu hafta kesin amiral. Geçen hafta Luffy Dof'u rahat indirirdi bu hafta paket olacak. Geçen hafta Sabo Dof'u havada karada alırdı bu hafta kol bacak verecek. Hemen gaza gelmeyin arkadaş, biraz tutarlı, geniş çaplı yorumlar yapın. Sonra boş yere, ardı arkası gelmeyen efsaneler türüyor da biz uğraşıyoruz. :/
Dofly haftaya gene yerlere yatırılır, sonraki haftaya da Yonko alır. Alış bunlara artık. :D

Oda kendi yaratıyo bu bugları.Doflamingo yenilse Luffy nasıl yendi olacak yenilmeyince Luffy neden hala yenemiyor olacak.Seriyi çok güzel işliyo yavaş ve detaylı bi şekilde.Ama çok fazla soru işareti bırakıyor yinede.Özellikle güç konusunda.Pek denge diye bişey kalmıyo.
Bazen mantıklı konuştuğun oluyor aslında :/
Fena değil :T

Oda kendi yaratıyo bu bugları.Doflamingo yenilse Luffy nasıl yendi olacak yenilmeyince Luffy neden hala yenemiyor olacak.Seriyi çok güzel işliyo yavaş ve detaylı bi şekilde.Ama çok fazla soru işareti bırakıyor yinede.Özellikle güç konusunda.Pek denge diye bişey kalmıyo.
Sabırsızlıktan o sabırsızlıktan. Her hafta ne yorumlar var. Bi 8 sene sabredilse sorun kalmayacak. :D

Luffy nin amiral seviyesi olmasına aşağı yukarı 1 arc var bunlar ilk yonkoyu itiffak olup devirseler 2 sezon diğer 2 yonkoyada 2 şer sezon shanksi saymıyorum. Raftelli bulma geçmişe dair bilgiler kayıp yüzyılda neler olmuş bir sezon tabii yonkolardan önce amiral almalarıda gerekiyor 1 sezonda o var..wg ye karşı olan son savaşta 3 sezon sürse kaba bir hesapla 12 yıl ediyor:üzgünüm::ühü::agla:
1 arc çok iddaa lı olmuş sanki. Kalan kısmına katılıyorum bende her yonkouya 2 yıl veriyordum :D Tabi oda bi çalım atıp yonkouları birbirine kırdırtmazsa.

wg-3 yonkou-devler adası-samuray adası-vegapunk-yeni amiral bunlar kesin arcı yapılcak adamlar cok var bitmesine 20 diyorum ben.

Acaba aramızda para toplasak oda ya versek al lanet olası açgöz seni:ehe: şunu 8 yılda bitir desek nasıl olur eğer öyle bir para toplama olsa benden 200 tl yi kapar.
Birbirine kırdırtsa çok güzel olur ama süpernovaları unuttuk. Gerçi onlardan olsa olsa mütefik olur.
Adam yılda temizinden 25 milyon dolar kazanıyo. Normalde 16 sene daha devam ettirse 400 milyon kazanacakken 8 senede 200 milyon kazanacak(satışlar aynı kalırsa tabi). Sen olsan ölene kadar çizmez miydin :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık