Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 745 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kuş Kafesi denilen teknik, Doflamingo'nun insan kontrol etme tekniğinin aynısı. 10 yıl önce bu tekniği Parazit ismi ile kullanmıştı. Bu teknikte de yukarıdan yağmur gibi tel yağıyor insanların üzerine ve kontrol altına alınıyorlar. Aşağıda görebilirsiniz:

Parazit:

Kuş Kafesi:
Teknik aşırı korkutucu :T
Bu adam Marineford savaşında ciddi olsaymış tek başına Wb tayfasını zorlar gibi geliyor :/
Uzaktan kontrol ediyor zaten :/

Güzel ayrıntı:good:
Muhtemelen bütün korsanları konrtol altına alcak ve icabına bakacak.Tabi bu olmadan önce biri el atçak gibi.
Kesin sabo ve mera mera yüzünden teknikte sorun oluşacak.Zaten o yüzden yedirdi hemen meyveyi lanet oda :artiz:
Davul adasında kar yağdırmadığı gibi burada da entei falan yapar adadaki kafesin açılmasını sağlar.Kılıfına uydurmak için bir akainuyu getirmediği kaldı adaya zaten...

Kuş Kafesi denilen teknik, Doflamingo'nun insan kontrol etme tekniğinin aynısı. 10 yıl önce bu tekniği Parazit ismi ile kullanmıştı. Bu teknikte de yukarıdan yağmur gibi tel yağıyor insanların üzerine ve kontrol altına alınıyorlar. Aşağıda görebilirsiniz:

Parazit:

Kuş Kafesi:
Neden sağlam adamların yeraltına düştüğüde belli olmuş oldu, etkilenmeyecekler. O tünelden etkilenmeden kaleye gelenler olur belki fıstık gibi senaryo oldu .

GAMBIT

ya düşünüyorum şöyle 3,5 yıl falan olmuş zaman atlamasından bu yana ve daha çook konu var işlenecek. goroseiler, devrimciler, yonkoular, raftel, blackbeard, dünya savaşı, devler adası, samuray adası, shanks daha aklıma gelmeyenler falan. 15-20 senesi var rahat. finallerini çocuklarımla okurum ben.

300 günübirlikçi.
Şu videoya güzel bir alt yazı ekleyip çilemizi herkese duyurmamız lazım. Bu işi en iyi Milennium Wizard yapar gibime geliyor. :a:
[YOUTUBE]W51GzIoGIIk[/YOUTUBE]

Şimdi herkes niye kale dışına atıldı onu merak ediyorum Dof'un amacı luffy ve yanındakileridemi etki altına almak acaba.
Zoro kalede cizildiyse illa bir şey yapıcaktır bu bölümün kalanında yapabilir.

300 günübirlikçi.
Şu videoya güzel bir alt yazı ekleyip çilemizi herkese duyurmamız lazım. Bu işi en iyi Milennium Wizard yapar gibime geliyor. :a:
[YOUTUBE]W51GzIoGIIk[/YOUTUBE]
Malesef.Altyazı senkronundan esasında pek anlamıyorum.Hitler videolarının belli bir sitesi var oradan ayarlıyorsun ama o bile uzun sürüyor.Gerçi yapabilsem bile bu aralar hiç vaktim yok senle Garp tartışmam bile yarıda kaldı baksana... Tekrar o konuya bir döneyim ben :a:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık