Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 745 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ace'e yakın potansiyel, Luffy ve Ace'in kayaları dövdüğü yıllardan beri Dragon'un yanında olması, seride şu ana kadar görmediğimiz türde hakili saldırılar yapabilmesi, şu ana kadar herhangi bir şekilde zorlanmaması, bunların üstüne mera mera yemesi vs. İsteyen Sabo der isteyen Dof. ikisininde sınırıı görmedik ne Sabo yener demek absürd ne Dof yener demek.
Bak bu tür bilgilerle gelinirse eyvallah ancak sadece 2. adam mantığı ile gelinirse orada durmak lazım. Olay yenme olayı değil, eşitlik-denklik olayı. Biri yıllarını yonkoulara iş birliğine vermiş, Law gibi adamı öttüren, amiralleri iplemeyen olunca biraz durup düşünmek lazım yoksa Dofly ile vs de haki olayı ve meyve olayı devreye girerse şu an meyvede Dofly'nin daha üstün bir meyveye sahip olduğu ortada. Haki olayında da önümüzde olacak bir vs'de ayrıntısını görecez, ancak Law gibi birinden sadece tek çizik alması insanı işkillendirmiyor deil.

jporta

2-3 bölüm önceye kyrosu amiral seviyesi yapanlar vardı. bu dof tehlikeli arkadaş gardı indirmeye gelmez direk tek atmaya oynuyor.
insanlarla kukla gibi oynayan adamın kendi kuklasını yapması gayet normal. anlamadığım şey luffy dofun ölmediğini nasıl anlamadı

Alex Louis Armstrong

Millenium Wizard

Sanmıyorum Sabo'nun Luffy'i o şekilde kurtaracağını tamamen teke tek kapışma görücez gibime geliyor
Sanırım yanlış anladın. Eğer o ipler ülke vatandaşlarına zarar vericekse , Sabo burda devreye giricek. Luffy , Doffy ile uğraştığı için kuş kafesi adlı saldırıyla uğraşamayacağından en hızlı şekilde doffy'i yenmeye çalışıcak. Burada'da sabo law gibi adamlar bu kuş kafesi muhabbetiyle uğraşabilir.

Bak bu tür bilgilerle gelinirse eyvallah ancak sadece 2. adam mantığı ile gelinirse orada durmak lazım. Olay yenme olayı değil, eşitlik-denklik olayı. Biri yıllarını yonkoulara iş birliğine vermiş, Law gibi adamı öttüren, amiralleri iplemeyen olunca biraz durup düşünmek lazım yoksa Dofly ile vs de haki olayı ve meyve olayı devreye girerse şu an meyvede Dofly'nin daha üstün bir meyveye sahip olduğu ortada. Haki olayında da önümüzde olacak bir vs'de ayrıntısını görecez, ancak Law gibi birinden sadece tek çizik alması insanı işkillendirmiyor deil.
Bana göre Sabo daha güçlüdür de Dof yabana atılacak adam değil cidden. Şimdiye kadar gördüğümüz en güçlü boss ve muhtemelen görüp görebileceğimiz en güzel vslerden birinin baş aktörü olacak:D Luffy Dof'u yendikten sonra amiral kıvamına gelir

Millenium Wizard

Sanmıyorum Sabo'nun Luffy'i o şekilde kurtaracağını tamamen teke tek kapışma görücez gibime geliyor
Tahminim odur ki Sabo aynı ace nasıl kuzanın saldırısını durdurduysa o şekilde bir yerde müdahil olacak.Mera mera aynı ordaki gibi üzerine gelen ipleri engelleyecektir diye tahmin ediyorum.Ondan sonra marineforddaki gibi birebir bir dövüş olmaz İshho gel bakayım sen buraya diyip karşısına alabilir.

Tabii luffy lawdan dayanıklı çıktı ama şu an law kadar bile zorlamadı neye uğradığını şaşırdı.Diğer karşılaşmada biraz zorlayıp yenilir diye düşünüyorum.Doflamingo - sama bu sefer herhalde tek çizikle kurtulmaz.Ondan sonrada işler malum son karşılaşmaya kalır.

Biraz lucci birazda crocodile dövüşü gibi olacak işte.Bu çok bariz.Şu an lucci gibi gidiyor ama alabastaya da dönebilir.

Birbirlerini tutmadan önce şehri kurtarsınlar bence.
Zoro'da bir işe yarasa bari, hiç bu kadar boş kaldığını hatırlamıyorum.

Alex Louis Armstrong

Eğer Dof ada sakinlerine zarar vermeye kalkarsa karşısında direk Fujitora'yı bulur.
Dönüşen oyuncakların isyanını bastırmak için kullanabilir. Birde eğer adadan kimsenin kaçmasını sağlamak için kullanmış olabilir. Teknik tamamlanınca tam olarak ne olduğunu anlarız. Ama Law'ın tepkisine bakarak çok caf caf'lı birşey olduğu ortada

Önce adayı ipleriyle saracak kuş kafesi yapacak sonra bir anda çekecek iplerini büyük bi hızla önüne gelen herkesi kesecek o ipler ve katliam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık