Adam haklı mihawk o ipleri neyse... Bencede MihawkBeklenen yorumlar gelmeye başladı.
En güçlü Shic. Mihawk bir kere... :/

Adam haklı mihawk o ipleri neyse... Bencede MihawkBeklenen yorumlar gelmeye başladı.
En güçlü Shic. Mihawk bir kere... :/
Beklenen adam geldi. Bira alttan almışsın gibi geldi ılgaz ama hadi hayırlısıHahahahahahahaha.Doflamingo-sama'nın sırası gelecek demiştim.En güçlü Shichibukai o demiştim.Kyros'uda yalan eder demiştim.Gülme sırası bizde.Doflamingo bence çok güçlü.Sırf bu yüzden karşısına o kadar fazla müttefik dizdiki eşitlensin durum diye.Amiral bile hala muallakta iken meyveli Sabo var şimdide.O adadakilere Enel yardımcı olsun.Luffy Doflamingo'yu dövene kadar herkes ölümün eşiğine gelecek.Çok güçlü bi meyvesi var.Crocodile, Enel fasa fiso meyvesine en iyi hakim olan ve ondan en iyi yararlanan adamda bu bence.
Mihawk kısmı hariç söylediklerinde yanlış bir şey yok bence.Abartmıyorum öyle olduğunu düşünüyorum.Hue !
Kizaru edit: Yorumumda kesinlikle fanlık yoktur.
Harbi ha doflamingonun gözlerini hiç görmedikDofun yiyeceği dayak şimdiden gözümde büyüdü şu var ki Luffy dövüşlerinde dövüş uzadıkça dayağın şiddeti artıyor Dof sonunda kutsal ejdere benzeyebiliracaba Dof un güzel gözlerini görebilecek miyiz?
![]()
Ben yardımcı olayım :Dofun yiyeceği dayak şimdiden gözümde büyüdü şu var ki Luffy dövüşlerinde dövüş uzadıkça dayağın şiddeti artıyor Dof sonunda kutsal ejdere benzeyebiliracaba Dof un güzel gözlerini görebilecek miyiz?
![]()
Bu mesajı özelden 10 defa attı :/ Biri buna ban atsın :TBudur.![]()