Ilgazın havasından geçilmez artık :/
1 Hafta çek şimdi :T
Edit ; Bu meyve olmamış çok dandik :/
1 Hafta çek şimdi :T
Edit ; Bu meyve olmamış çok dandik :/
1 hafta bunu çekeceksiniz :/Hahahahahahahaha.Doflamingo-sama'nın sırası gelecek demiştim.En güçlü Shichibukai o demiştim.Kyros'uda yalan eder demiştim.Gülme sırası bizde.Doflamingo bence çok güçlü.Sırf bu yüzden karşısına o kadar fazla müttefik dizdiki eşitlensin durum diye.Amiral bile hala muallakta iken meyveli Sabo var şimdide.O adadakilere Enel yardımcı olsun.Luffy Doflamingo'yu dövene kadar herkes ölümün eşiğine gelecek.Çok güçlü bi meyvesi var.Crocodile, Enel fasa fiso meyvesine en iyi hakim olan ve ondan en iyi yararlanan adamda bu bence.
Abartma altı üstü sağlam bir dayak yicekHahahahahahahaha.Doflamingo-sama'nın sırası gelecek demiştim.En güçlü Shichibukai o demiştim.Kyros'uda yalan eder demiştim.Gülme sırası bizde.Doflamingo bence çok güçlü.Sırf bu yüzden karşısına o kadar fazla müttefik dizdiki eşitlensin durum diye.Amiral bile hala muallakta iken meyveli Sabo var şimdide.O adadakilere Enel yardımcı olsun.Luffy Doflamingo'yu dövene kadar herkes ölümün eşiğine gelecek.Çok güçlü bi meyvesi var.Crocodile, Enel fasa fiso meyvesine en iyi hakim olan ve ondan en iyi yararlanan adamda bu bence.