Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 745 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha dün Kyros bekledigim gibi cıkmadı güclü cıktı dedim kestigi kopya cıktı,teke gidiyordu.E.oda her zaman yaptıgını yaptı erken konuşmamak gerekmiş.
Luffy'nin en zorlancağı vs. bu olcak marineford'dan önce bile söylüyordum bunu hala fikrim degişmedi.
Zoro en azından yakın bir yerde ortaya cıktı ben daha uzaklarda bekliyordum.

Yanlız Doflamingo Enel gibi çıktı 'Yakarım lan dressorasıyı gibi bişey' olucak heralde :D

Sanırım 1 hafta daha ara giricek demi ? Çok kötü çok.

Ya şaka gibi. güzel bölüm ama tam dövüs basladı derken, gene dof ile luffy arasına mesafeler girdi. ya Insallah uzamaz. yeterince bekledik zaten olan olsun artık yaw. bu dofun daha ne kadar sakladıgı teknikleri var ya, luffyninde vardır umarum...

Hahahahahahahaha.Doflamingo-sama'nın sırası gelecek demiştim.En güçlü Shichibukai o demiştim.Kyros'uda yalan eder demiştim.Gülme sırası bizde.Doflamingo bence çok güçlü.Sırf bu yüzden karşısına o kadar fazla müttefik dizdiki eşitlensin durum diye.Amiral bile hala muallakta iken meyveli Sabo var şimdide.O adadakilere Enel yardımcı olsun.Luffy Doflamingo'yu dövene kadar herkes ölümün eşiğine gelecek.Çok güçlü bi meyvesi var.Crocodile, Enel fasa fiso meyvesine en iyi hakim olan ve ondan en iyi yararlanan adamda bu bence.
1 hafta bunu çekeceksiniz :/
Oda yapacağın işe :T

Hahahahahahahaha.Doflamingo-sama'nın sırası gelecek demiştim.En güçlü Shichibukai o demiştim.Kyros'uda yalan eder demiştim.Gülme sırası bizde.Doflamingo bence çok güçlü.Sırf bu yüzden karşısına o kadar fazla müttefik dizdiki eşitlensin durum diye.Amiral bile hala muallakta iken meyveli Sabo var şimdide.O adadakilere Enel yardımcı olsun.Luffy Doflamingo'yu dövene kadar herkes ölümün eşiğine gelecek.Çok güçlü bi meyvesi var.Crocodile, Enel fasa fiso meyvesine en iyi hakim olan ve ondan en iyi yararlanan adamda bu bence.
Abartma altı üstü sağlam bir dayak yicek :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık