Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 743: Dressrosa Sallanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir bölümde arc şaha kalktı. Tam bitti ddim Sabo başladı. Helal olsun Oda'ya :D

Herif Burgess'ten bile sümük getirmiş.

Ben Law'un Doflamingo'yu kurtardığını sanmıyorum. Zira o bile Kyros gelirken "Bu kim lan?!" diye bakıyor. Ayrıca eli kolu Kairoseki ile bağlanmış durumda. Adam meyvesini kullanabilse, önce kendisini kurtarırdı. Zira Green Bit'te ilk fırsatta Doflamingo'da tüymüştü.
Ama Kyros'un tek bacaklı halinin Dof'a tek atmasıda aşırı saçma olmaz mı ? Smoker-san
Bu adam Schi gücünde adam 3 aşşağı 5 yukarı ama Böylede çok saçma olur.

Bence oda burada sıvayacak gene :D

Ama Kyros'un tek bacaklı halinin Dof'a tek atmasıda aşırı saçma olmaz mı ? Smoker-san
Bu adam Schi gücünde adam 3 aşşağı 5 yukarı ama Böylede çok saçma olur.

Bence oda burada sıvayacak gene :D
aslında mesele güç değil. mesele dofun orda yıkılmış olması 10 yıllık planını yıktılar adamın. zaten şoktaydı o yüzden normal yani.

Valla ne yalan söyleyim. Tam gaza gelmişken "eniştem" lafı bitirdi beni :). Çeviri güzel ama bu bölüme daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum. Yinede eline sağlık
"Kyros-sama" yazacaktım, Kyros'un kendisi "Viola-sama" diyor, tuhaf olur gibi geldi. "Abim Kyros" da aynı şekilde.

bir şey sorucam bu kapaklarda karakterleri çizenler karakter sahipleri mi
mesela luffyi çizen oda narutoyu çizen bir başkası felan
çok salakça olmamıştır umarım sorum
Evet. Her karakter, kendi mangakasının elinden yeni bir çizim. One Piece'in Color Walk adlı koleksiyon kitaplarında da OP'a ait bu tür çizimlerin tam versiyonları toplanıyor. Dergi ve ciltlerdeki çizimlerin üzerinde reklam/logo gibi şeyler oluyor çünkü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık