Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 743: Dressrosa Sallanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle güzel bölümdü
Oda Doflamingoyu 1 bölümde harcatmaz büyük ihtimal Law kendi elleriyle öldürmek istiyor intikamını kimseye bırakmayacak.Öldüğüne ihtimal dahi vermiyorum
Issho Dressrosada bahar temizliği yapıcak
Usopp'un o halini gördüm zerre acımadım beter olsun namıssız
Kyros 10 yıldır tek bacağını kullandığı için bacak kasını acayip geliştirmiş sanırım sorulayıp duruyor gibi geldi
Sabodan dragon temalı piskopat bir saldırı daha yancısı böyleyse Dragonun kendisini ben düşünemiyorum
Tek isteğim
Dof tayfa + Bigmom + Cp0 vs Luffy tayfa + Issho + Gladyatörler

Enel in kalbinin durması meselesi gibi olucak Bu Dofun kafası. Meyve gücüyle alakalı bir savla halledicektir. Dofinin Değil bu sayıda arc sonunda bile ölüceğini sanmıyorum. Bir şekilde groseiler Saka-sana emri verir.
Kutsaldır diye adadan denizciler yardımıyla çıkartır Dofu.
Tayfaya eleman aldırmak için bir dramaya bağlıyabilir. Kral veya Kyrosu Dofa harcartır. Reb yada Viyolet intikam için denizlere açılır vs vs.

Garp'ın gençken roger ile kafa kafaya girdiğini biliyoruz luffy'nin durum ortada , dragon ise orta nesil konumunda şu anda yani en iyi çağında ... Monkey D. soyuna bakaraktanda ailenin en güçlüsü dragon diyebiliriz , garpın orta yaştaki hali kadar güçlü olsa ki geçtiğini düşünüyorum adam kk seviyesi gibi bişeydir . Öğrencisinin bunları yapmasına şaşmamalı . İlerisi için tek temennim Luffy'nin ray-sandan sonra dragon'dan da haki eğitimi alması , belliki adam haki ile ilgili çok ilginç şeyler keşfetmiş .

Arkadaşlar eğer dof'un öldüğünü inanıyorsanız oda'yı hiç tanıyamamışsınız :D mangakamız haftaya bakalım nasıl bi KILIF bulcak buna :D

Bu arada sabo arenaya vurdumu yoksa eli kaldığı yerdemi arenaya hasar verdi ?

Sabo'nun öyle hayvani bir güce gelmesi çok da şaşırtıcı değil. Ne tür güçlü devrimcilerin olduğunu bilmiyoruz. Dragon'un altında yetişmişse eğer bana göre şu an Luffy'den de güçlüdür. O yaşlardan itibaren değişik tekniklerinde gelişmiş olması muhtemel.

Arkadaşlar eğer dof'un öldüğünü inanıyorsanız oda'yı hiç tanıyamamıözünüz :D mangakamız haftaya bakalım nasıl bi KILIF bulcak buna :D

Bu arada sabo arenaya vurdumu yoksa eli kaldığı yerdemi arenaya hasar verdi ?
Elini kaldırmadi dokunmasi yetti keratanin yani herşeyin özü olduğu gibi taşında özüne inip özünü parçaladı colezyumun sonrası malum yani pika nin sobaya karsi hic sansi yok Bence direk bulur pikayi ve mokoko:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık