Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 743: Dressrosa Sallanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İki aynı sahne, iki farklı sonuç...


Ancak daha öncede dediğim gibi Dof'un ölmediği bence kesin gibi. Adamın kafa koptuktan sonra ifadesi değişiyor, mimik yapıyor. Kyros da nereden çıktı der gibi. Hiç kopmuş bir kafanın yaptıklarına benzemiyor. :oleyo2: Üstüne öyle bir şey olsa illaki Oda kan man sıçrattırırdı oraya buraya, kafa kopuyor boru mu?

 

Marco El Phoenix

Diğer bir olay da kan akmaması. Ne ayak ? Ölmedi o ölmedi.
 
Millet kim kimle kapışacak felan filan teorilerini paylaşıyor :/
Biz hala doflamingo öldü mü ölmedi mi :T Ölmedi yahu çıkalım artık şu orta çağ karanlığından :/
700 küsür manga sayısına gelmişiz adam bu arc'ın big bossu nereye ölüyor Tahahahah :T
 
Millet kim kimle kapışacak felan filan teorilerini paylaşıyor :/
Biz hala doflamingo öldü mü ölmedi mi :T Ölmedi yahu çıkalım artık şu orta çağ karanlığından :/
700 küsür manga sayısına gelmişiz adam bu arc'ın big bossu nereye ölüyor Tahahahah :T
bizim için öldü :D yaşasada öldü :D
 
ya sugar için de nasıl inecek dendi trebol var onu indiremezler dendi ama cok sacma bir sekilde indirildi sugar öyle degilmi?

dof cok guclu oldugunu bende dusunuyorum ama oda bu ne yapacagı belli olmaz bide baktın harcatmış mantıga biraz aykırı ama.
 
Oda farkını yine gösterdi...
Dof öldü... Luffy Law'ın yaşadığını hissedebilirken Dof için "Mingo öldü " diyor...
Önümüzdeki hafta Yonko gelse şaşırmam...
Sabo nun herşeyin özü var dediğinin altında ne çıkabilir.. Zoro'nun herşeyin nefesi meselesi ile benzer bi durum olabilir mi?
busoshoku haki adı üstünde zırh hakisi.etrafına kalkanda yapabiliyorsun,kokayla sertleştirmede.dikkat edersek; diamante, chinjao ve luffy koka yumrukları carpıstırdıgında, houshoku haki kullanıcılarının carpısması dedi.

yani kokayla vurdular,ama ortaya cıkan güc,bunun ötesiydi.bu carpısmada,houshoku haki salmada gercekleşti ve bu iki devasa haki gücü, kokalı yumruklar merkez olarak carpıstı.aynı shanks ve newgatein carpısması gibi.

tüm seriye bakarsak,houshoku; yani yayılan haki gücü,gemi güvertesini, hatta havayı bile etkiliyor.

buradan hareketle ben, sabonun tekniginin houshoku haki sahiplerinin kullanabilecegi, ileri seviye bir haki saldırısı oldugunu düşünüyorum.nesnenin özüne iradesini gecirtip, allah ne verdiyse tüm hakisini saldı,ortayada bu korkunc güc cıktı.rokouganın kat be kat asmıs hali yada ashigara dokkoinin.böylelikle,zırhtan bagımsız güclü haki saldırılarını, houshokuyla acıklar ve neden bu kadar korkulduguda acıklanmıs olur,tabi bu şuan aklıma gelen bu,daha detaylı görmek lazım.:good:
 
Dofly ne kadar dikkati dağılmiş ve handikaplı bir biçimde tek yemiş gibi görünsede olayın göründüğünden farklı olma ihtimali var.Başta fırsat bekleyen law , belki dofun tam anlamıyla bilinmeyen şeytan meyvesinin gücü ,hatta kenbunshoku hakiden fakir zoro senpai karşısında kaybolan stone manın :D(pica) dofun yanına gelip bir şekilde etkisi.. ama bende ağır basan boyundan kan çıkmadan kesiş ve dofun surat ifadesinde lawın payı olduğunu düşünüyorum.Belki dofun ölmediğine inanmak dof vs luffy görmek istememdir.:D Haa bu arada haftaya çift bölüm var gibi konuşuluyordu sonuç ne oldu bölümdede yazmıyor.?
 
Millet kim kimle kapışacak felan filan teorilerini paylaşıyor :/
Biz hala doflamingo öldü mü ölmedi mi :T Ölmedi yahu çıkalım artık şu orta çağ karanlığından :/
700 küsür manga sayısına gelmişiz adam bu arc'ın big bossu nereye ölüyor Tahahahah :T
Fe diyebilirler, Ge diyebilirler, Çe diyebilirler, De diyebilirler :hhh:
 
Bence dressrosa'nın şu ana kadar ki en güzel bölümü bu bölümdü. Dof öldü-ölmedi bilemem ama kesin olan şey kyros dofa tek attı :/ Adam 10 yıl beklettiğim için üzgünüm diyip direk uçurdu kafayı. Dof hayatının dejavusunu yaşamıştır kesin.

Ayrıca law dofu kurtardıysa kyros önce lawı keser üstüne gider dofu bir daha keser. Öyle hayvan bir adam.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık