Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 743: Dressrosa Sallanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biraz boş vaktim vardı bende bölüm içinde gördüğüm birkaç ayrıntıyı dile getirmek istedim. Ayrıntılar pek önem arz edecek nitelikte değil ona göre okuyun.

- Trebol Sugar'ı olduğu yerde bırakıp gitmiş. Demek ki acelesi var. Aynı şekilde Pica da Zoro ile olan dövüşünü yarıda kesip ayrılmış. Bu durum bende Sugar'ın düşmesine mütemadiyen Doflamingo ailesinin önceden hazırladığı bir kriz planı olduğu şüphesi uyandırdı.

- Sugar'ın meyvesinin etkisi geçtiğinde kişinin bulunduğu bölgede hava kabarcıkları oluşuyor.

- 743. sayı 7. sayfa sağ alt panelde dönüştüğünü gördüğümüz karekter 701. sayıda kolunu bir köpeğe kaptıran ve bunun sonucunda kolunu köpeğin peşinden umutsuzca koşan kişinin ta kendisi. Ve görünüşe göre kolunu geri alabilmeyi başaramamış.:(
- Burgess'in 737. sayıda "Dalga Dirseği" tekniğiyle kolezyumda açtığı deliği 743. sayıda görebilirsiniz.
(orta panel)
(İlk panel sol orta kısım)

-Bu haftaki bölümün son sayfasında seyircilerin kolezyumun tüm çıkış noktalarına ve ondan önceki sayfada Sabo'nun bulunduğu noktanın arka kısmındaki çıkış kapısına mevcut kaostan sıyrılmak adına izdiham yaşandığı gözlemleniyor.

- İlk panelin orta kısmında "2" numaralı sandığı taşıyan oyuncaklarla iki sayfa sonra "2" numaralı sandığı taşıyan insanlar aynı kişiler. Ayrıca dikkatli bakılırsa ilk panelin sol kısmında 2 sandık taşıyan fil iki sayfa sonra insana dönüştüğünde 2 numaralı sandığı taşıyanlarla yanyana gelmiş bulunuyor. Bu veriye bakarak insana dönüşüm sürecinin 3-4x2 adım sürdüğünü söyleyebiliriz.:D
- Kyros Doflamingo'ya sardırdığı sırada Baby 5 onu durdurmak için hamle yapıyor ama Kyros Dof'un kellesini alıncaya kadarki geçen sürede Baby 5 birkaç adım bile atamıyor. Bunu 2 sayfa ilerde hamle yaptığı yer ile durduğu yerin aynı olmasından rahatlıkla söyleyebiliriz. Aynı reaksiyonu Dof'un hemen yamacındaki askerler de veriyor ama onları kaale almaya gerek yok.

- Kyros elindeki kılıcı, orta sağ panelde Luffy'nin hemen arkasında sıralı halde bulunan kılıçlardan Violet'in hemen karşısına tekabül eden kısımdan alıyor. Bu durum kılıçlar arasındaki boşluklara bakılarak anlaşılıyor.
- Kyros hamle yaptığı sırada oda içinde ani bir sis oluşuyor. Ne iş anlayamadım.:D

- Çoğu kişi farketmiştir ama yine belirtmekte fayda var; Kyros'un Riku'dan aldığı yara kalıcı bir iz bırakmış.
(alt panel)

Son olarak bu bölümle birlikte bu sayfada gerçekleşmesi vaadedilen kaosun başladığını söylemek mümkün.

Ilgaz karalar bağladı yas tutuyor. Flamingo dirilene kadar sana takılacağım Ilgaz kaçarın yok. Herkes bi Croco-sama değil tabi. :a:

GAMBIT

eğer law işin içindeyse yine güzel olur law kafasını yapıştırmadan birleşemez sonuçta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık