Yok dostum onu diyen law değil.Kral Riku.Law şu an koltukta oturuyor.Kral Riku direğe bağlı.Resme dikkatli bakarsan orda direğe bağlı adam diyor onu.O düşen kafanın gitgide taştan olduğunu düşünmeye başladım bir önceki mesajda yazdığım gibi.Ayrıca ben tam olarak farkedememiş olabilirim ama hiç kan yok değil mi ?
Law bıçak gibi keserken bile daha çok kan çıkmıştı.Yine law tekmeyi yerkende öyle.
Bu arada lawda birşeyler hatırlıyor.Herşey netleşti şimdi diyor.Altından ne çıkacak diye düşünüyorum.Unuttuğu kim vardı.
Olur mu olur sonuçta normalinden çok farklı bir saldırıydıSabonun o ifadesi ve haki tekniği ,
Dragonun rüzgar ,yıldırım , yağmur gibi iklim olaylarına hükmetmesi ile ilgili bir bağlantı olabilir. :T
Kesinlikle olmalı :/
Şöyle bir ifade de daha bulunabilirim :/ Sabo hakiyi yalamış yutmuş :T
Amiral ile çok rahat teke tek kapışabilir. Bu konuda iddialıyım :/
Usta ben hala dediğimin arkasındayım, tamam burası başka evren bir adamın kolu kopsa bile gücü hiç azalmayabilir ama bacak olunca bu evren için bile imkansız. Oturduğun yerden ayağa kalk sonra test et bakalım nasıl etkiliyor tek bacağının olmaması insanı. Ha diyecen o zaman nasıl aldı o başı hemde Dof gibi bir hayvandan 1. Abimiz çok başka bir şeymiş 2. Yaptığı saldırı tek hamlelik yani bunun devamını getiremez. O başı almasa sadece uçtuğu ile kalacaktı. Ama tam sağlığında olsa anlatmaya gerek yok sanırım.Korsanlar Kralı'nı bulun bana. Aylar öncesinden kyros'un tek bacaklı olması etkilemez 10 yıldır böyle gitmiş demiştim bana inanmamış oyuncak tek bacağı ile insan tek bacağı ayrıdır demişti. Adam Dof'un kafayı aldı lan. 2 bacaklı olsa Yonko kafası mı alacaktı yani?