Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 743: Dressrosa Sallanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trebol ve Pica bence direk fabrikaya gittiler. Dof gibi bir adamın korunmaya ihtiyacı yok heralde, her ne kadar şu tek yeme olayına sevinsem de ölecek hali yok. Kanjuro reyizi bekliyorum hala, bakalım ne zaman çıkacak.

O düşen kafanın gitgide taştan olduğunu düşünmeye başladım bir önceki mesajda yazdığım gibi.Ayrıca ben tam olarak farkedememiş olabilirim ama hiç kan yok değil mi ?

Law bıçak gibi keserken bile daha çok kan çıkmıştı.Yine law tekmeyi yerkende öyle.

Bu arada lawda birşeyler hatırlıyor.Herşey netleşti şimdi diyor.Altından ne çıkacak diye düşünüyorum.Unuttuğu kim vardı.

O düşen kafanın gitgide taştan olduğunu düşünmeye başladım bir önceki mesajda yazdığım gibi.Ayrıca ben tam olarak farkedememiş olabilirim ama hiç kan yok değil mi ?

Law bıçak gibi keserken bile daha çok kan çıkmıştı.Yine law tekmeyi yerkende öyle.

Bu arada lawda birşeyler hatırlıyor.Herşey netleşti şimdi diyor.Altından ne çıkacak diye düşünüyorum.Unuttuğu kim vardı.
Yok dostum onu diyen law değil.Kral Riku.Law şu an koltukta oturuyor.Kral Riku direğe bağlı.Resme dikkatli bakarsan orda direğe bağlı adam diyor onu.

Sabonun o ifadesi ve haki tekniği ,
Dragonun rüzgar ,yıldırım , yağmur gibi iklim olaylarına hükmetmesi ile ilgili bir bağlantı olabilir. :T
Kesinlikle olmalı :/

Şöyle bir ifade de daha bulunabilirim :/ Sabo hakiyi yalamış yutmuş :T
Amiral ile çok rahat teke tek kapışabilir. Bu konuda iddialıyım :/
Olur mu olur sonuçta normalinden çok farklı bir saldırıydı:)

Bu arada yazmayı unutmuşum Dof'un ölmemesi logia olmasıyla açıklanamaz bence. Ne yani Kyros haki bilmiyor mu? Olacak iş değil.:a:

Madao38

Bu bölümden sonra anlaşıldı ki en müthiş arcla karşı karşıyayız gerçekten on numara bölüm Oda durdu durdu alın size 1 ay yetecek tartışma konusu dedi :D Luffy'nin olduğu yerde arc bossunu Luffy alır.Dofly büyük ihtimal meyve gücüyle birşeyler yapmıştır nasıl Aokiji'nin buzundan kurtuldu(kafasının kopmasıyla aynı şey değil ama) bundan da o tarz bişeyle kurtulmuştur çünkü o adada amiral dahil kimse Dofa tek atamaz bence.

Korsanlar Kralı'nı bulun bana. Aylar öncesinden kyros'un tek bacaklı olması etkilemez 10 yıldır böyle gitmiş demiştim bana inanmamış oyuncak tek bacağı ile insan tek bacağı ayrıdır demişti. Adam Dof'un kafayı aldı lan :D. 2 bacaklı olsa Yonko kafası mı alacaktı yani?
Usta ben hala dediğimin arkasındayım, tamam burası başka evren bir adamın kolu kopsa bile gücü hiç azalmayabilir ama bacak olunca bu evren için bile imkansız. Oturduğun yerden ayağa kalk sonra test et bakalım nasıl etkiliyor tek bacağının olmaması insanı. Ha diyecen o zaman nasıl aldı o başı hemde Dof gibi bir hayvandan 1. Abimiz çok başka bir şeymiş 2. Yaptığı saldırı tek hamlelik yani bunun devamını getiremez. O başı almasa sadece uçtuğu ile kalacaktı. Ama tam sağlığında olsa anlatmaya gerek yok sanırım.
Eski gücünde olma gibi bir durumu olamaz bence tek bacakla ama Oda Franky'i boşuna beslemiyor yapıverecek bir bacak yine kavuşacak eski gücüne fakat şuanki hali eskiye göre bariz zayıftır.

Yeni dünyada oda haki konusu detaylandırabilir.

Bu herşeyin bir özü vardır meselesi bana alabastada zoronun mr1 ile dövüşündeki herşeyin bir nefesi vardır(tam böylemiydi hatırlamıyorum) muhabbetini hatırlattı.

Silahlanma hakisi ile meyve kullanıcılarının gerçek bedenine (özüne) dokunabilmesi gibi demekki maddenin özüne müdahale edebiliyor.

Heralde gözlem hakisinde herşeyin nefesi, silahlanma hakisinde herşeyin özü muhabbeti olucak.

Teori sallayayım tutar belki

1-Dof Law"ın meyve gücünü kontrol etti.Kılıçtan kurtulmak için room ile kafasını kesti.
2-Dof"un iki meyve gücü var logia ve paramecia logia olduğu için geri birleşecek.Zoanda olabilir bazı hayvanların uzuvları koptuğunda geri çıktığını biliyoruz.
3-Kafası kesilen heykel veya Vegapunk tarafından yapılmış Px tarzı robot
4-Dof kendi ip gücüyle kendi uzuvlarını kesip birleştirebiliyor
5-Kukla olayı çıkabilir iplerle kendi kuklasını filan oluşturuyor olabilir.
6-Smile tarzı meyvelerden birini kendi üzerinde denemiş olabilir o şekilde yırtacak
7-Birşeyler hatırladı Law Dof"u kurtardı
8-Gerçekten öldü:p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık