Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 743: Dressrosa Sallanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sylar

Kaido'ya "Bin canavar kaido" denmesinin sebebi meyve gücüyle kendini binlerce defa kopyalayabilir olması böylece her kopyasına bir smile yedirerek gerçekten bin canavar kaido olacak ayrıca bu özelliğini başkaları üzerinde de kullanabilir, Doflamingo'da ki olay da bu işte.

Dracule Mihawk

Biz her zaman Luffy'nin yenmesine alışık olduğumuz için birden böyle olunca inanması zor geliyor ama gerçekten böyle olursa ilginç bir durum olur.

Bir insan kafası kesildikten 8 saniye sonrasına kadar beyinsel faaliyetleri sağlayabilir. Böylesi bir durumda mimik yapması kadar doğal bir durum olamaz.
Bu yüzden yüz ifadesinin değişmesi veyahut değişmemesi hiçbir anlam ifade etmiyor.

Bir keresinde 18. yüzyılda giyotinle infaz edilen bir fransız prensinin infazdan hemen sonra kafası yere düşünce meydanda bulunan genç ve alımlı bir bayana göz kırptığı ile ilgili bir bilgiyle karşılaşmıştım.

Ben ve birçok kişi Dof'un kafası kesildikten sonra yüz ifadesini değişmiştiğini düşünmüştük.Ama yüz ifadesi değişmemiş.

Çok itici arkadaş ya.Oda bu kadar itici bir adam çizmeyi nasıl başarıyor?Tipe bak çay demle.

Crocodile reyizin kafası kesilince bile karizma?

Bu arada fark ettim ki Logia olsa kafa yere düşünce Crocodile gibi element haline dönüşürdü demek ki Logia değil.

Yani ne anlama geliyor bu ? :T
Kendi adıma sölersem ben güldüğünü düşünmüştüm.Bu yüzden hiçbir şey olmamıştır dedim.Ama yüz ifadesi değişmiyor bu anlamı çıkaramayız diyorum kendimce.
Gene ölmediğini düşünüyorum bir farkı yok ama.Sadece burdan bunu çıkaramayız diyorum.

Kendi adıma sölersem ben güldüğünü düşünmüştüm.Bu yüzden hiçbir şey olmamıştır dedim.Ama yüz ifadesi değişmiyor bu anlamı çıkaramayız diyorum kendimce.
Gene ölmediğini düşünüyorum bir farkı yok ama.Sadece burdan bunu çıkaramayız diyorum.
O resimden hiçbir veriye ulaşamayız
Bunun en güzel örneği hatta daha ayrıntılısı bakinin verdiği resimde.
Ağızında purosu olan bir logia'da dahi hiçbir ifade değişikliği yok. Logia olduğu halde. :T

Edit ; Ek olarak Mingonun ölmesi her türlü hukuka aykırı :/

O resimden hiçbir veriye ulaşamayız
Bunun en güzel örneği hatta daha ayrıntılısı bakinin verdiği resimde.
Ağızında purosu olan bir logia'da dahi hiçbir ifade değişikliği yok. Logia olduğu halde. :T

Edit ; Ek olarak Mingonun ölmesi her türlü hukuka aykırı :/
Yerde yatan yüz gülüyor olsaydı Dof'a hiçbir şey olmadığını söyleyebilirdik dedim.Yüz değişmediği için evet şu anda hiçbir şeye ulaşamıyoruz.

E.oda şaşırtıp dof'u direk öldürebilir diye düşünüyorum. ama kyros bacağını kestiğinde az da olsa kan çıkmıştı ama şimdi kafa gidince damla kan çıkmadı :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık