Usta seni bu kadar rahatsız edenin tam olarak ne olduğunu söylersen yardımcı olabilirizŞu anki ruh halim.
![]()
Çok uyuz oldum.
Meyve yeteneği de olabilir fakat ben hakili bir duruma yoğunlaştım :TEjderha zoanı olabilir mi ? Yada bulut meyveside olabilir...
Not: Doğu ejderleri mevsimleri kontrol edebilme yeteneğine sahip diye bilinir.
Bence cok sacma bu. Narutoya iyi gider bu olay da bence op de olmaz. Yüzlerce kopyası olacak hepsi meyve yiyecek felan. Oluru yok bence.Kaido'ya "Bin canavar kaido" denmesinin sebebi meyve gücüyle kendini binlerce defa kopyalayabilir olması böylece her kopyasına bir smile yedirerek gerçekten bin canavar kaido olacak ayrıca bu özelliğini başkaları üzerinde de kullanabilir, Doflamingo'da ki olay da bu işte.
AhahhahhhaHelva yaptım bol fıstıklı varmı isteyen
![]()
Akşam akşam yapma bunu bize.Helva yaptım bol fıstıklı varmı isteyen
![]()
Abi nasıl arkadasında olacaksın bak grandel ne güzel açıklama yapmış sayfa sayfa. Baby 5 araya girecek zamanı kalmıyor o kadar hızlı dalıyor adama. Senin daha önce tek bacaklı hali ile neredeyse hareket edemez gücü yüzde 80 gider diyordun. Adamın gücünün yüzde 20'si bu ise bu adam amiraller top gibi oynar lan (mübalağa). Bana hiç de tek seferlik bir saldırı gibi gelmedi ama neyse. O saldırıyı devam ettirip baby five ile buffalo'nun da kafayı alır adam. Bariz tek bacaklı da aynı gücünde bence.Usta ben hala dediğimin arkasındayım, tamam burası başka evren bir adamın kolu kopsa bile gücü hiç azalmayabilir ama bacak olunca bu evren için bile imkansız. Oturduğun yerden ayağa kalk sonra test et bakalım nasıl etkiliyor tek bacağının olmaması insanı. Ha diyecen o zaman nasıl aldı o başı hemde Dof gibi bir hayvandan 1. Abimiz çok başka bir şeymiş 2. Yaptığı saldırı tek hamlelik yani bunun devamını getiremez. O başı almasa sadece uçtuğu ile kalacaktı. Ama tam sağlığında olsa anlatmaya gerek yok sanırım.
Eski gücünde olma gibi bir durumu olamaz bence tek bacakla ama Oda Franky'i boşuna beslemiyor yapıverecek bir bacak yine kavuşacak eski gücüne fakat şuanki hali eskiye göre bariz zayıftır.