Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 743: Dressrosa Sallanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mükemmel! Keşke Dof direk tekte ölmüş olsa. Lan oda-sama bi güzellik yap şaşırt lan bizi :D Şimdi Luffy-sama'nın eşliğinde bir ada nasıl kontrol altına alınır bakacagız. Sabo zaten olay bitmiş onun için. Adam ejderha mejderha akar gider bu saatten sonra :D Elim ayagım titredi yeminle :D

icdedpeople

Kendinin ipten bir kopyasını koyduysa, ancak öyle kurtulabilir oradan. Bu da biraz saçma olur, o yüzden ölmesi en iyi son olur. Bütün okuyucular sürprizden çatlarız resmen. Ölsün Dof :D

Ejderha zoanı olabilir mi ? Yada bulut meyveside olabilir...
Not: Doğu ejderleri mevsimleri kontrol edebilme yeteneğine sahip diye bilinir.
Meyve yeteneği de olabilir fakat ben hakili bir duruma yoğunlaştım :T
Çünkü iklim olaylarının kontrolünü üstlenen bir meyve çok aşırı güçlü olur .
Sabonun özüne inme meselesi çok düşündürdü.
Neyse , doflamingonun ölümünü 3-4 gün tartışsınlar sonra ki günlerde enerjileri bitince hakiye yoğunlaşırlar.
O zaman daha detaylı tartışılabilir :T

Kaido'ya "Bin canavar kaido" denmesinin sebebi meyve gücüyle kendini binlerce defa kopyalayabilir olması böylece her kopyasına bir smile yedirerek gerçekten bin canavar kaido olacak ayrıca bu özelliğini başkaları üzerinde de kullanabilir, Doflamingo'da ki olay da bu işte.
Bence cok sacma bu. Narutoya iyi gider bu olay da bence op de olmaz. Yüzlerce kopyası olacak hepsi meyve yiyecek felan. Oluru yok bence.

Helva yaptım bol fıstıklı varmı isteyen :D
Ahahhahhha :D Hadi umarım öyledir. Aşırı keyif aldım sadece kafasını yerde görmekten.

aaron hotchner

sabo reiz..kralsın !! sabo nun bososhoku yani b hakisi cok güçlü olduğunu görebiliyoruz..

Herkese selamlar,

Şimdilik sadece doflamingo olayıyla ilgili birkaç şey yazıcam.

Şimdi bu kafa kopma olayının sebebi kesinlikle law'dur, böyle düşünmemin sebebi o sayfada görünmesi ve böyle bir şeyi bir tek onun yapabileceğidir. Yani dof teke gidecek adam değildir öyle. Adamın sinirli ifadesi kafası koptuktan sonra da devam ediyo, sizi geberticem gibisinden :D

Law kelepçelerini punk hazarddaki gibi bir şekilde değiştirmiştir, ama çok güçsüzdür ve meyvesini çok kısıtlı da olsa kullanabilmektedir. Aslında burada olacak olan olay dof'un değil, kyrosun başınin gitmesi olurdu. Dof öyle bir saldırıdan kolayca sıyrılıp karşı atak yapabilecek kapasitededir, tuhaf tepki vermesinin sebebi ilk etapta kyrosu tanıyamamasıdır.

Yani aslında Law bir şekilde Kyrosu kurtarmış, dofun kafasını koparmış ve diğerlerine zaman kazandırmıştır bence. Bir de Dof bence law'ın antisi çıkabilir, law ne kadar keserse kessin, dof da bir şekilde kesilen parçaları kontrol edip birleşebilir.

Usta ben hala dediğimin arkasındayım, tamam burası başka evren bir adamın kolu kopsa bile gücü hiç azalmayabilir ama bacak olunca bu evren için bile imkansız. Oturduğun yerden ayağa kalk sonra test et bakalım nasıl etkiliyor tek bacağının olmaması insanı. Ha diyecen o zaman nasıl aldı o başı hemde Dof gibi bir hayvandan 1. Abimiz çok başka bir şeymiş 2. Yaptığı saldırı tek hamlelik yani bunun devamını getiremez. O başı almasa sadece uçtuğu ile kalacaktı. Ama tam sağlığında olsa anlatmaya gerek yok sanırım.
Eski gücünde olma gibi bir durumu olamaz bence tek bacakla ama Oda Franky'i boşuna beslemiyor yapıverecek bir bacak yine kavuşacak eski gücüne fakat şuanki hali eskiye göre bariz zayıftır.
Abi nasıl arkadasında olacaksın bak grandel ne güzel açıklama yapmış sayfa sayfa. Baby 5 araya girecek zamanı kalmıyor o kadar hızlı dalıyor adama. Senin daha önce tek bacaklı hali ile neredeyse hareket edemez gücü yüzde 80 gider diyordun. Adamın gücünün yüzde 20'si bu ise bu adam amiraller top gibi oynar lan (mübalağa). Bana hiç de tek seferlik bir saldırı gibi gelmedi ama neyse. O saldırıyı devam ettirip baby five ile buffalo'nun da kafayı alır adam. Bariz tek bacaklı da aynı gücünde bence.

Kalın olan yere yorum yok. 1 cümle öncesinde o evren için bile uçuk dedikten sonra benim denememi istemen yani...

Bundan sonrası trollüktür

Kyros iki bacak ile sugar'dan tek yiyor, tek bacaklı dof'un kafayı alıyor adam daha ne. Bariz daha güçlü tek bacakla işte :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık