Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 743: Dressrosa Sallanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kafayı kopardı da ipi mi kesemedi :D

Aslında arkadaşın koyduğu resim gayet mantıklı.İpi öyle bir konumda tutarak kontrol edecek ki kyros aradaki boşluğa kılıç sallamış olacak.Ondan sonra da kafayı kontrol etmeye devam ederek kesildi süsü verecek.Tüm dressrosanın yaygarasından kurtulacak plan yapmak için gölgelere çekilecek.

Yav largo vardı ağ adam.Luffy bu adamın ağ şeklindeki midesini gear 3 ile yırtarak çıktı adama hiçbirşeyde olmadı yumruğu yiyene kadar.Dofta bu şekilde vücudunun belli kısımlarını ipliğe çeviriyor olabilir.

=Korsanlar ''Kralı'';579929]Usta seni bu kadar rahatsız edenin tam olarak ne olduğunu söylersen yardımcı olabiliriz:) Çok uyuz olacak ne var biraz da merak etmiyor değilim:D
Bu kadar kolay harcanması.Adam sanjiye bile 2 - 3 hamle yapıyor ama kyros onun sanjiye uğraştığı kadar bile uğraşmıyor.Kyros eğer bunu yapabiliyorsa amiral üstü bir güce sahip gitsin yonkoulara meydan okusun.Ancak değil yonkou amiralin bile onu öttürebileceği bariz.İşte burada tutarsızlık var.Bu tutarsızlığı da dof küçümsedi,dalgınlığına geldi,zaten şoka girmişti gibi nedenlerle açıklarsa iyice sıvamış olur.:hıh:

Luffy'nin lafına bakarak bende iş yapmam valla kolay kolay :D. Şu anda dof öldü diyor kapıdan kinemon girse aa hayattaymış deyip ona dalacak bir adamdan bahsediyoruz burada :D. Veya oyuncak kyros'un insana dönüşüp önlerinde hayvan gibi koşmasını k.hakisi ile görememiş bir adamdır. Arkalarından gelen Lao G ve ekibini de hissedememiş göründükleri zaman hadi gidelim demiştir dansçı kıza.

Not: Bunlar k.haki olarak dof'a saydıranlara gelsin...
Bu durum sadece Kyros'un hızının çok yüksek olduğunu gösterir. Dof'un ne olursa olsun onları hissetmesi lazımdı.

Abi nasıl arkadasında olacaksın bak grandel ne güzel açıklama yapmış sayfa sayfa. Baby 5 araya girecek zamanı kalmıyor o kadar hızlı dalıyor adama. Senin daha önce tek bacaklı hali ile neredeyse hareket edemez gücü yüzde 80 gider diyordun. Adamın gücünün yüzde 20'si bu ise bu adam amiraller top gibi oynar lan (mübalağa). Bana hiç de tek seferlik bir saldırı gibi gelmedi ama neyse. O saldırıyı devam ettirip baby five ile buffalo'nun da kafayı alır adam. Bariz tek bacaklı da aynı gücünde bence.

Kalın olan yere yorum yok. 1 cümle öncesinde o evren için bile uçuk dedikten sonra benim denememi istemen yani...

Bundan sonrası trollüktür

Kyros iki bacak ile sugar'dan tek yiyor, tek bacaklı dof'un kafayı alıyor adam daha ne. Bariz daha güçlü tek bacakla işte :)
Sen böyle yazınca acaba Dof bilerek mi böyle bir duruma düştü geldi aklıma. Şimdi Bu Dof adamın geldiğini fark ediyor,üstüne adam ben geldim kralım filan diyor ama hala bunda ses seda yok, öyle trene bakar gibi bakıyor ve bu Dof Aokijinin anlık buz saldırısından etkilenmeyecek kadar hızlı bir abimiz.
Ve imkanı yok tek bacaklı aynı güçte olmasına:cool:

@Millennium Wizard
Kyros yonkou geçte amiral eder gibi duruyor sanki küçümsemiyelim. Valla sende böyle yazınca neden olmasın dedim bilerek yenilme durumu:)

O değilde şu seride hiç uzuv koparan kılıç darbesi gördünüz mü ya :) sanırsın ki insan vücudu en sert maddelerden biri haha :D

Law'ın meyve yeteneği ve buggy'nin komik halleri dışında ben hatırlamıyorum. Koskoca Mihawk'ın bile kılıç sallamaları insanları çiziyo, yine Zoro'nun da öyle. Sadece göreceğimiz mihawk'ın luffynin elini kesebileceğiydi o da olmadı zaten.

Not: Kyros'un kurtulmak için bacağını kesmesi ya da seride görmediğimiz croro ve z olaylarını dışarda tutuyorum. Unuttuğum varsa da affola :good:

Aslında arkadaşın koyduğu resim gayet mantıklı.İpi öyle bir konumda tutarak kontrol edecek ki kyros aradaki boşluğa kılıç sallamış olacak.Ondan sonra da kafayı kontrol etmeye devam ederek kesildi süsü verecek.Tüm dressrosanın yaygarasından kurtulacak plan yapmak için gölgelere çekilecek.

Yav largo vardı ağ adam.Luffy bu adamın ağ şeklindeki midesini gear 3 ile yırtarak çıktı adama hiçbirşeyde olmadı yumruğu yiyene kadar.Dofta bu şekilde vücudunun belli kısımlarını ipliğe çeviriyor olabilir.

Bu kadar kolay harcanması.Adam sanjiye bile 2 - 3 hamle yapıyor ama kyros onun sanjiye uğraştığı kadar bile uğraşmıyor.Kyros eğer bunu yapabiliyorsa amiral üstü bir güce sahip gitsin yonkoulara meydan okusun.Ancak değil yonkou amiralin bile onu öttürebileceği bariz.İşte burada tutarsızlık var.Bu tutarsızlığı da dof küçümsedi,dalgınlığına geldi,zaten şoka girmişti gibi nedenlerle açıklarsa iyice sıvamış olur.:hıh:
Zaten Kyros göz göre göre geliyor , Dof bunu önceden de görüyor mal gibi orda beklemesi de çok saçma , belki dediğin gibi sıvışmak için kendine öldü süsü verebilir.Ama Luffy'nin de bunu hissedebilmesi gerekir bence.Yani tam herkes Dof öldü dediğinde Luffy yok lan yaşıyor hissediyorum derse , Doffy'' Çaktırma ulan xd '' derse işte ozaman bitti :D

Zaten Kyros göz göre göre geliyor , Dof bunu önceden de görüyor mal gibi orda beklemesi de çok saçma , belki dediğin gibi sıvışmak için kendine öldü süsü verebilir.Ama Luffy'nin de bunu hissedebilmesi gerekir bence.Yani tam herkes Dof öldü dediğinde Luffy yok lan yaşıyor hissediyorum derse , Doffy'' Çaktırma ulan xd '' derse işte ozaman bitti :D
Luffy malını bilmiyormusun yahu he der geçer gördüğünü de abartır.İşine gelince namiden dayak yer işine gelince soruyu havada kapar :D Luffynin ipiyle kuyuya inilmez.

Bu arada kyrosun bacağını kesişine bakmak lazım.Orada çıkan kanla doftan çıkan kanı karşılaştırmak gerek.Dofun yanağı çizilince bile baya kan akıyordu.Oda gidipte şimdi mi sansür koydu :confused:

Luffy'nin lafına bakarak bende iş yapmam valla kolay kolay :D. Şu anda dof öldü diyor kapıdan kinemon girse aa hayattaymış deyip ona dalacak bir adamdan bahsediyoruz burada :D. Veya oyuncak kyros'un insana dönüşüp önlerinde hayvan gibi koşmasını k.hakisi ile görememiş bir adamdır. Arkalarından gelen Lao G ve ekibini de hissedememiş göründükleri zaman hadi gidelim demiştir dansçı kıza.

Not: Bunlar k.haki olarak dof'a saydıranlara gelsin...
su k.haki fazla takılmayın ya eğer bizimkiler k.hakide çok ustalaşırsa oda çok fazla senaryo çıkaramaz niye derseniz bi kere bizimkiler doğru düzgün tuzağa düşmezler önlerinde arkalarında kim var hissederler hep manganın genelinde zaten olaylar bu şekilde işlendiğinden simdilik bizimkilerin k.hakisinin düsük olma sebebini böyle görüyorum ben

Kimmurii

law o odadayken , doflamingoya karşı bu kadar kin ve nefret biriktirmişken bu kadar kolay ölmesine izin vermez.kyros tam kesecekken law mingonun kafasını almıştır diye düşünüyorum.oda bu sayede hem mingo gibi adamı öldürmemiş , hemde kyros un gücünü tescillemiş olur.
sabo ise belli ki başka bir seviyede.luffy chinjao nun kafasını yamulturken en iyi saldırılarından birisini yaptı , arenayı anca yıkabildi , sabonun ise dokunması yetti , üstüne burgess'inde burnundan sümüğünü çıkarttı.sabo kesinlikle luffy den güçlü fakat amiral alabilir mi bilmiyorum.
issho ne yapacak kim durduracak derken , bi anda yüzlerce korsan çıktı ortaya.onlarla ilgilenirken bizim tayfa işini görücek gibi.

@Millenium Wizard usta sen de devlet meselesi yaptın dofu ölmemiştir ya inadına kanıt arıyon falan dof öyle bir durumda gidecek adam degil bana göre bi hafta sabrediver sen de : )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık