1 hafta tartışırım bunu ben@Millenium Wizard usta sen de devlet meselesi yaptın dofu ölmemiştir ya inadına kanıt arıyon falan dof öyle bir durumda gidecek adam degil bana göre bi hafta sabrediver sen de : )
" Zayıflar , nasıl öleceklerini seçemezler " :TEğer bu işin arkasında Law varsa neden Dof'u kurtarmak (yaşatmak) istesin ki? Dof ile aralarında ne var?
Dofun ne olursa olun hissetmesi mi? Luffy'den kaç tane örnek verdim o yorumda. O da dof gibi savaşa hazırlanıyor yanındaki adamın insana dönüştüğünden haberi yok. Lao G ve kaç tane adam yanlarına geliyor gördüğü zaman geldiklerini fark ediyor filan bunların hiç bir anlamı yok senin için ama dof fark etmesi lazımdı yaaa diyerek geçiştiriyorsun göz önünde bulunan şeyleri.Bu durum sadece Kyros'un hızının çok yüksek olduğunu gösterir. Dof'un ne olursa olsun onları hissetmesi lazımdı.
derse varya sayısız artizlikerine yenisini eklemiş olur" Zayıflar , nasıl öleceklerini seçemezler " :T
Reiz etme eyleme Dof = Zayıf ?" Zayıflar , nasıl öleceklerini seçemezler " :T
Law fırsatını bulduysa öldürmek yerine süründürmeyi tercih eden bir tip :TReiz etme eyleme Dof = Zayıf ?