Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 743: Dressrosa Sallanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Dragon

Bu zamana kadar Dragon'u ben küçük görene görmedim açıkçası.

Açıkçası ben Dragon'un hakide aşmış biri değilde meyve yeteneğinde aşmış biri olarak bekliyorum.Rüzgar logiası olması Dragon'u çok ayrı bir seviyeye çıkarır.

@sorumsuzca

Orda bu arenanın özü derken yüksek bir ihtimal arenanın merkezine uygulanacak bir kuvvetin tüm arenayı yok edebileceğini anlatmak istiyor.Yani tamamen saf güçle yaptığı bir şey.Başka bir teknik değil.

Reversi

@Dragon abi senin bu yorumun için bekliyorum çok iyi analiz yapıyorsun :respect:

Mükemmel bir bolumdu ınş kafa kesilmesi olayı bir yere bir şeye baglanmazda ölür kahrolası pislik dofy.
Sabo napti oyle anlamadım valla acayip geliştirms kendini dragonun öğrencisindende bu beklenirdi ztn sıra rayleigin öğrencisinde hadi Luffy ez su fujitorayi da keyfimiz on katına çıksın :)

GAMBIT

bölümün diğer güzel bir tarafıda artık law'ın serbest kalacak olması. law'ın tekrar aktif olması mangaya heyecan katacaktır.

Dof ölmedi ayrıyetten Usopp da ölmedi. :/ Dof ölmemiş olsa bile oradan ölmeden çıkamaz. CP üyesi, Marine elemanları, büyük korsanlar, eski krallığın askerleri herkes normale döndü ve bir yerdeler. Daha bir şey demeye gerek yok. :(
Sabo'nun havalı bir şekilde Haoshoku Haki kullanacağı sahneyi bekliyorum. Çıkacak. Hep diyorum. :a:

Bide dikkat ettiyseniz sahneler ayni oyuncaga döndüğü sahne ile kafa kesilme sahnesi aynı bu sefer bacak yerine kafa gitti vaybe ufaklık sugar ne kdrda önemliymis :) usop sayesinde yeni filo ekliyor Luffy sempai:) ve balık adam adasindan sonraki adamiz belli oldu ve ittifak sayımız oldukça güçlü korsanlar ve adamlarla doldu son savaşa cok güçlü bi şekilde hazırlıyor e.oda bizim tayfayi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık