Gece gece sendeneden en karizma olan zoro ve en uygun asker kiyafeti robine yakisiyor??
bunlar hepsi emerika isleri komplo bunlar komplo
Gece gece sendeneden en karizma olan zoro ve en uygun asker kiyafeti robine yakisiyor??
bunlar hepsi emerika isleri komplo bunlar komplo
Seiyuu'lar ve mangakaların ömrü kısa oluyor :S Bende çok korkuyorum. Bakuman adlı bir anime var. Orda mangakalar az uyku çok işten dolayı ölüyor ya da ölüm eşiğine geliyor :S Bidaha adam ara verdiğinde isyan etmeyelim bir ölmüş numarası yaparsa hepimiz salya sümük oluruz ha :SZannımca bu serinin sonunu ne oda-sama görür ne de biz görürüz arkadas. Yemin ediyorum sinirden elim ayagim titriyor. :/
Sabrı değil be MoP. Daha çok kanser ve verem tarzı şeyleri öğretiyor demeliyiz bence...Bayağı mangaka var seriyi tamamlayamadan ölen, hastalanıp bırakan. Adamlarda bok gibi para var ama paso evdeler, güneş yüzü görmüyor herifler.Vallahi Berserk'e başlayın, şu aralar vız gelir tırıs gider. Adama sabrı öğretiyor. Vallahi.
Vallahi ben senelerdir okuyorum, yüzde 98'i falan yeni bölüm beklemekle geçti, sapa-sağlam duruyorum. Tabii ilk evreler sıkıntı, lan diyorsun yeni bölüm nerede, adam sana 1 seneye falan gelir diyor. Gelecek olan da 19 sayfa. İşte o noktada koyuyor.Sonra alışıyorsun.Sabrı değil be MoP. Daha çok kanser ve verem tarzı şeyleri öğretiyor demeliyiz bence...
Bende eğer yanlışım yoksa 2012'nin başında okuyup bitirmiştim (tam olarak yarı-yıl tatilindeydi). O zamandan beri işte koşturuyoruz berserk'in peşinden çıksın da okusak diye.Vallahi ben senelerdir okuyorum, yüzde 98'i falan yeni bölüm beklemekle geçti, sapa-sağlam duruyorum. Tabii ilk evreler sıkıntı, lan diyorsun yeni bölüm nerede, adam sana 1 seneye falan gelir diyor. Gelecek olan da 19 sayfa. İşte o noktada koyuyor.Sonra alışıyorsun.
@Sovereign
Serinin en güzel hatunu Robin zaten, tartışmaya girmem bile. Namiye benzemeyen ilk eli yüzü düzgün karakter ayrıca, belki de o yüzden güzel geliyordur.
Yalnız Zoro da ortalığı yakıyor ha.
2 sene 8 bölüm ahahaha. Yazık la.Bende eğer yanlışım yoksa 2012'nin başında okuyup bitirmiştim (tam olarak yarı-yıl tatilindeydi). O zamandan beri işte koşturuyoruz berserk'in peşinden çıksın da okusak diye.
Not: Şimdi baktım da 8 bölüm çıkmış ben bitireli.