Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 740: Sana Güveniyorum!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CP9 istihbarat ekibinin suikast timiydi, yani savaş yeteneği olanlardı. Ancak diğer Cp ekiplerinin de bunlar gibi savaş temelli olduklarını zannetmiyorum, sonuçta bu adamların işi istihbarat dövüşmek ya da savaşmak değil. Gene az biraz bir şey biliyordur ama bir CP9 kadar savaş odaklı olduklarını zannetmiyorum.

Bu karakter kim? Bilen var mı? Bir türlü hatırlayamadım. Sanırım One Piece karakteri değil.

Hep böyle yapıyorda şuana kadar hiç ihtiyac duyulmamıştı bu kadar..Bu eleman yüzünden Luffy i bekletiyorlar :D . İnsanlar için ilk kez işe yarayacağı zamanda kaçıyor ama dediğim gibi geri dönecektir de söylediklerinden sonra pek bir havası kalmıyor yaptığı eylemin..

Bu arada aklıma geldi bu Usopp a K.haki açmak için bir fırsat..Bunun geri dönmesi için bir nedene ihtiyaç var..Aynı Coby gibi buda öyle sesler duyar etkilenir bir şekilde geri döner.Yoksa bunun durduk yere geri döneceği yok..
Usopp un o yusuf yusuf kaçarkenki suratı beni güldürür başkası kızar ama haki sanmıyorum ha korkak biri ama döner gerekeni yapar saydıran arkadaslarda onların görüşü ama bu kadar tepki vermek bence yanlış :D

Cp0 dövüş timi olmayabilir. En güçlü istihbarat dedikleri ' Söylediklerinin en yüksek mertebede geçerli olmasıyla ' alakalı olabilir. Halkı sakinleştirmek için gelmişlerdi ve halkta söylediklerine inandı farkındaysan. Amiral falan uçuk ihtimal onların çapı Doffy'nin çok aşağısında. Savaştan sonra titretiyor bu adamı Dof sonuçta.

Örnek verecek olursam Spandam Cp9'un başıydı, elinde ' Buster Cull ' çağrısı gibi üst düzey bir yetkisi vardı.

haklı olabilirsin ama farkındaysan halkın oyuncaga çevrildiginden kimsenin haberi yok denizcilerinde,halkında bu ortaya çıkınca

cp0 söyledikleri ne kedar dinlenir bence pek fazla degil.

şöyle düşün oyuncaklar insan haline dönünce bir isyan başlayacaktır dofu. indirmek için amiralde isyanın neden başladıgını

bilmeden güç kullanarak bastırma yoluna gidicek. hiçme kimse çıkıp yıllarca dofun. adamı tarafından oyuncaga dönüştügü soylemeyecek.

amiral halkı korumak ilk öncelik oldugunu söyledi zaten herşeyin dofun. yüzünden oldugunu ögrenince ona saldırması bence fazlasıyla mantıklı.

işte ozaman cp0 ne yapar?

herkese selam olsun öncelikle bu sayıda dikkatimi çeken bi yer var, yorumlarınız tek tek okudum bundan kimsenin bahsetmedi veya yazdığını görmedim sayıda dofy law soruyor bunlardan haberin var mı diye , law ise ittifakımız bitti diyor. acaba ne olacak bundan sonra law ne düşünüyor

Roronoa Zoro

haklı olabilirsin ama farkındaysan halkın oyuncaga çevrildiginden kimsenin haberi yok denizcilerinde,halkında bu ortaya çıkınca

cp0 söyledikleri ne kedar dinlenir bence pek fazla degil.

şöyle düşün oyuncaklar insan haline dönünce bir isyan başlayacaktır dofu. indirmek için amiralde isyanın neden başladıgını

bilmeden güç kullanarak bastırma yoluna gidicek. hiçme kimse çıkıp yıllarca dofun. adamı tarafından oyuncaga dönüştügü soylemeyecek.

amiral halkı korumak ilk öncelik oldugunu söyledi zaten herşeyin dofun. yüzünden oldugunu ögrenince ona saldırması bence fazlasıyla mantıklı.

işte ozaman cp0 ne yapar?
Şu seride herkesi amiralle çarpıştıracak güçte yapmayın bir kerede. Dövüşmeyi bilseler dahi Amiral gibi bir oluşuma rakip olamazlar. Diyorumki savaştan sonra Doflamingo bu adama postayı koyup tırstırıyor, böyle adamların amiral karşısında gıdım şansı olacağını düşünmüyorum.

Herşey ortaya çıktıktan sonra adada denizciler ve Koramiral Bastille ( Dövüş gücü bu işte ) var. Bunlar devreye girer, Dof'u da kimsenin korumasına gerek yok , çünkü İsho bu işe karışmayabilir. Luffy ve Dof teke tek bir dövüş yapar öyle sonlanır olay. Arc ta zaten bir sürü dövüş gücü unsuru var, onların olayı farklı bence.

İstihbarat, bilgi toplamada olayları ört bas etmede 1 numara olabilirler, ama Sovereign'in dediği gibi Dövüş temelli olmayabilirler. Onların farklılığı Suikast timi olmalarıydı.

herkese selam olsun öncelikle bu sayıda dikkatimi çeken bi yer var, yorumlarınız tek tek okudum bundan kimsenin bahsetmedi veya yazdığını görmedim sayıda dofy law soruyor bunlardan haberin var mı diye , law ise ittifakımız bitti diyor. acaba ne olacak bundan sonra law ne düşünüyor
İttifak Luffy bitti demeden bitmez. :ehe:

Şu seride herkesi amiralle çarpıştıracak güçte yapmayın bir kerede. Dövüşmeyi bilseler dahi Amiral gibi bir oluşuma rakip olamazlar. Diyorumki savaştan sonra Doflamingo bu adama postayı koyup tırstırıyor, böyle adamların amiral karşısında gıdım şansı olacağını düşünmüyorum.

Herşey ortaya çıktıktan sonra adada denizciler ve Koramiral Bastille ( Dövüş gücü bu işte ) var. Bunlar devreye girer, Dof'u da kimsenin korumasına gerek yok , çünkü İsho bu işe karışmayabilir. Luffy ve Dof teke tek bir dövüş yapar öyle sonlanır olay. Arc ta zaten bir sürü dövüş gücü unsuru var, onların olayı farklı bence.
zaten herkezi amiralle çarpışacak güçte yapmıyorum ben farkında isen dof+cp0 toplamda 4 adam var orada.

benim anlatmak istedigim amiral çıkıp dofa sen bu halka bukadar acı çektirmişsin hesabımızı sonraya saklamıştım ama senin defterini şimdi dürürcem dese cp0 ne yapar. benim merak ettigim konu o

amiralle savaşacaklar diye birsey yok belki şunu diye bilirler dof. shichibukai senin ona saldırmaya yetkin yok deyim izin vermeye bilirler bundan bahsediyorum.

Roronoa Zoro

zaten herkezi amiralle çarpışacak güçte yapmıyorum ben farkında isen dof+cp0 toplamda 4 adam var orada.

benim anlatmak istedigim amiral çıkıp dofa sen bu halka bukadar acı çektirmişsin hesabımızı sonraya saklamıştım ama senin defterini şimdi dürürcem dese cp0 ne yapar. benim merak ettigim konu o

amiralle savaşacaklar diye birsey yok belki şunu diye bilirler dof. shichibukai senin ona saldırmaya yetkin yok deyim izin vermeye bilirler bundan bahsediyorum.
Cp0'ın yetkisi üstün bu arc ta olmalarının sebebi Dof'un İmpel Down'a postalanmasını engellemek olabilir ( Politik olarak ) . Yani dediğin gibi Dof tamamen bitmeyebilir, ilerdede karşımıza çıkacağını düşünüyorum zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık