Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 740: Sana Güveniyorum!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diğer karakterler ölsün sadece luffy, zoro, franky'i okuyalım ya. Yeter bu üçü.

Robin 30 yaşına gelmiş başından o kadar olay geçmiş skypia da dev gibi adamın kemiklerini kıran kadın küçük bir çocuğun boynunu kıramıyor :/ Meyve yedirmeye uğraşacağına gömseydi bir tane kafasına ya :/

Usopp desek zaten geri dönüp işleri halledecek diye düşünüyorum ama kaçmasaydı bari

Violet de tayfaya gelebilir diyordum ama o hareketlerden sonra hiç gelmesin. İki tane daha jet stamper yese bayılacak adam için saldırma uzun sürer diyor :/ Nerden gördün luffy'i de biliyorsun uzun süreceğini. Tek bile atabilirdi luffy.

Franky de hiç bozmaz umarım.Zaten op evreninde en sevdiğim üçüncü adamdı şimdi garpı bile geçti gözümde. Bu adamla zoroyu koy yan yana takılsınlar beraber. Çok zevkli bölümler olur.

Geçen sayı Robin meyvesiyle Sugar'ı etkisizleştirsin diyenler umarım sonucu görmüştür. Gitti Robin. :(
Usopp için Sogeking olarak geri dönecek filan okudum. Bu saatten sonra ne olursa olsun dönmesin, gitsin ölsün. Bir karakter bu kadar embesil olabilir. :/
Franky'ye 2 tip haki gelse Sanji'den sağlam olur. :cool:

Unknown

Hep böyle yapıyor bende hep gülüyorum o kadar da dert edilip büyütülecek bi mevzu değil benim için eğlenceli
Hep böyle yapıyorda şuana kadar hiç ihtiyac duyulmamıştı bu kadar..Bu eleman yüzünden Luffy i bekletiyorlar :D . İnsanlar için ilk kez işe yarayacağı zamanda kaçıyor ama dediğim gibi geri dönecektir de söylediklerinden sonra pek bir havası kalmıyor yaptığı eylemin..

Bu arada aklıma geldi bu Usopp a K.haki açmak için bir fırsat..Bunun geri dönmesi için bir nedene ihtiyaç var..Aynı Coby gibi buda öyle sesler duyar etkilenir bir şekilde geri döner.Yoksa bunun durduk yere geri döneceği yok..

Önce bir yorum yazayım sonra gidip yorumları okuyayım .
öncelikle ilk sayfada dikkatimi çeken Mangastream çevirisinde olmamasına rağmen . Türkçe çevirisine "Ne de olsa Haki'si var." şeklinde bir ekleme. Japoncadan ingilizceye ,ingilizceden türkçeye geçişlerde zaten bir çok anlam kayması olabiliyor. Bu ileriki tartışma ve savunma tezlerinde Kanıt olarak gösterilicek bir şeydir. Yanılgılara sebebiyet verebilir bu gibi eklemeler.

Bu sayı abartmak gibi olmasın ama 2y time up dan sonra gördüğüm en iyi sayıydı. Tabi herkesinde dediği gibi Lüzumsuz kaypak Usopp işin içine girene kadar. Geri dönücegini hepimiz biliyoruz tabikide ama Bunca tiksindirici onursuz hareketten sonra Gidip Amirali bile alsa nafile. Bu adam serinin sonuna kadar tiksinen karakter olmaya W7 de başladı ondan sonrada kimse ona ısınamadı..Gebersede kurtulsak.
Kinemon herkesi kopardı resmen - Geç efendi??? Ben Donqi...
Bu arada orada dikkat çeken başka birşey var . Kanjuro hurdalıkda kaybolmuş . Kinemon hurdalığa inicek Büyük ihtimalllede Trebol ile kapışıcak .
Franky baya hırpalanmış gibi ve hala savaşmaya devam ediyor. emzikli elemanla arkadaşı nereye kayboldu acaba . Askerler gelince oyuncak evinemi gittiler acaba.

-Luffy'nin, Oyuncak Askeri yakaladığı zaman ki çizimi çok güzel olmuş.
-Franky fena yardırıyor gibi, Shogun halinde olsa çizik bile atamayacaklar bizim sapığa.
-Zoro gerçek vücudu bulmak yerine, işin kolayına kaçıp bütün sarayı dilimleyebilir.
-Kinemon on numara olmuş..:)
-Violet daha Mugiwara tayfasının çapını kavrayamamış, tayfaya katılınca zamanla alışır artık. Luffy'i de baya iyi frenliyor açıkcası.
-Law uyandı, Bebek 5 onu öyle görmeye dayanamıyor mu acaba niye ağlıyor ki orda.
-Sanji tarafından yine çıt yok.
-Usopp...

halkın hayatına bu kadar önem veren bir amiral sugar düştügü zaman ortaya çıkan tabloda dofu. kendi gidip indirse yeridir.

cp0 acaba amiral dofa. saldırsa ne yapardı ben en çok onu merak ediyorum. karışmazmı yoksa dofu. koruyup amirallemi savaşır?

oyuncaga dödürülenler arasında denizci askeri varmıdır?

Önce bir yorum yazayım sonra gidip yorumları okuyayım .
öncelikle ilk sayfada dikkatimi çeken Mangastream çevirisinde olmamasına rağmen . Türkçe çevirisine "Ne de olsa Haki'si var." şeklinde bir ekleme. Japoncadan ingilizceye ,ingilizceden türkçeye geçişlerde zaten bir çok anlam kayması olabiliyor. Bu ileriki tartışma ve savunma tezlerinde Kanıt olarak gösterilicek bir şeydir. Yanılgılara sebebiyet verebilir bu gibi eklemeler.
Ne tür bir yanılgıya sebebiyet verecek acaba? Zoro'nun Haki gücü yok mu? Bakıyoruz;

Ortada Zoro'nun Busoshoku Haki'ye daha yatkın olduğu yazıyor.

Zoro'da Haki olmasa ya da bu güce sahip olup olmadığı bilinmese, haklı olurdun. Böyle bir durum olsa, ben de o şekilde yazmazdım zaten. Ancak "Ne de olsa Zoro'da Haki var" Korsanfan'ın en büyük geyiklerinden biridir.

Bir de ek bir açıklama yapayım buradan. Ben kimsenin paralı çalışanı değilim ve canımın istediği şekilde çeviririm. Okur olarak da kimse bana muhtaç değil. One Piece mangasını çeviren muhtelif yerler var. Çevirimi beğenmeyen okurlar, oralardan da okuyabilirler. Bana "Şurası şöyle olmalıydı, hatalı çevirmişsin" derseniz, hatamı kabul eder gerekli düzeltmeyi yaparım. Ama "Şurda öyle yazmıyor, sen niye öyle çevirdin?" şeklinde bir eleştiriyi asla kabul etmem. Çevirmen inisiyatifi denen bir şey var. Hatalı bilgi vermediğim ve çok anlam kaybı yaşatmadığın sürece, bunun bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

Bu arc çok geniş çapta ilerliyor. Denizciler, Cp0, Devrimciler, Korsanlar, Efsaneler, Krallar, Ödül avcıları, Ülke kahramanları, Savaş suçluları ve bu sıfatlara sahip olup birde bunların en güçlülerinin olduğu bir arc.

Korsan olarak; 2 shichibukai ve dolaylı yoldan olaylara dahil olan 2 yonkou
Denizciler; 1 amiral 2 kor amiral ve binlerce asker
Cp0; en güçlü istihbarat ekibi
Devrimciler; Büyük ihtimalle en güçlü kumandanlardan biri olan Sabo ve emrinde Hack ve Koala gibi ortalama üstü adamlar.
Krallar; Riku ve Elizabello
Efsane olarak Don Chinjao ve Kyros
Cavendish ve Barto gibi sıradışı eski ve yeni çaylaklar

Roronoa Zoro

halkın hayatına bu kadar önem veren bir amiral sugar düştügü zaman ortaya çıkan tabloda dofu. kendi gidip indirse yeridir.

cp0 acaba amiral dofa. saldırsa ne yapardı ben en çok onu merak ediyorum. karışmazmı yoksa dofu. koruyup amirallemi savaşır?

oyuncaga dödürülenler arasında denizci askeri varmıdır?
Cp0 dövüş timi olmayabilir. En güçlü istihbarat dedikleri ' Söylediklerinin en yüksek mertebede geçerli olmasıyla ' alakalı olabilir. Halkı sakinleştirmek için gelmişlerdi ve halkta söylediklerine inandı farkındaysan. Amiral falan uçuk ihtimal onların çapı Doffy'nin çok aşağısında. Savaştan sonra titretiyor bu adamı Dof sonuçta.

Örnek verecek olursam Spandam Cp9'un başıydı, elinde ' Buster Cull ' çağrısı gibi üst düzey bir yetkisi vardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık