Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 740: Sana Güveniyorum!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Roronoa Zoro

Robin biliyor ki tırsıyor :/ Hayırdır , sen one piece evreninde cp inceleme bürosunda mı çalışıyorsun ?
Robine mi inanalım , sana mı ? :T

Tamam , cp O oraya mimarı incelemeye olan biteni sıradan denizci gibi araştırmaya ve doğayı korumak için eğitilmiş bir birim.
Arada açık hava konseri veriyorlar. Kütüphane kitaplarını koruma derneği ataması yapıyorlar :T
Ayrıca Cp 9 hakkında bilgi verdiğin için teşekkürler. Ben onları lunapark görevlisi sanıyordum yanılmışım :/
Adamlar zaten geldiklerinde buraya niçin gelmişler? Kral Riku ve Dof konuşurken görmedin mi neden geldiklerini. Halkı sakinleştirmek ve Dof ile ilgili şüphelerin kalkması için Politik olarak bir onlara güvenir halk bu yüzden adaya geldi. Dof'a olan güven sarsıyordu sonuçta. Herşeyi güce ve ya dövüşe bağlamayın. Spandam Cp9 la beraber bir adaya gittiğinde en ön safta adam ' Buster Cull ' çağrısına sahip Amiral kadar yetkili sayılır ama güce bak birde.

Dediğim gibi zaman gösterir olayı , ama şurada yanılıyorsun Cp0 dövüş yetenekleri olsa bile en güçlü birim dediklerinin 1'den 8'e kadar olan kısım pek bir varlıklı değil Cp9'un açıklamasından görürsün bunu, ve onlar istihbarat birimi farklı bir oluşumlar ( Politik )

Kolaydı zaten yeni dünyada casusluk yapmak ,adamlar elini kolunu sallaya sallaya geziyor , güç olmasa biri çıkıpta demez birader nereye istanbul diğer tarafta diye.
Cp9 kim bunlar kim , Cp9 'u Dof tek başına halaya çeker sağ baştan sayarak , bu adamların 3'ü de muhtemelen güçlü adamlar.

Kolaydı zaten yeni dünyada casusluk yapmak ,adamlar elini kolunu sallaya sallaya geziyor , güç olmasa biri çıkıpta demez birader nereye istanbul diğer tarafta diye.
Cp9 kim bunlar kim , Cp9 'u Dof tek başına halaya çeker sağ baştan sayarak , bu adamların 3'ü de muhtemelen güçlü adamlar.
Güçsüz demiyoruz zaten, gene belli bir seviye güçleri vardır elbette ama öncelikleri istihbarat olmalı.

dusau

Usta adam can derdinde biz haki derdindeyiz:D Adam bildiğin kara kara düşünüyor olayları çözmeye çalışıyor K.haki kullanmayı bırak aklına bile gelmemiştir. Yani demek istediğim adamın önceliği Luffy filan değil onun için önemli olay bilinmeyenleri çözmek. Sugar düşerse ayvayı yedi gibi bir şey oluyor:D Hancock da H. haki kullanıcısı fakat o da bu konuda pek yatkın olarak gösterilmedi bize hatırlarsan gemisinde İvankov filan hissedememişti. Ama dediğin gibi hata da olabilir ama bence adam hem K. haki de bize gösterilenlere göre o kadar iyi değil ve adam şuan çok zor durumda çok düşenmeden beyni patlamasa bari:ehe: Ha ama neden Luffy saldırmıyor hala bende onu anlamadım aslında anladım,:p kurgu yoksa Luffy lafla duracak adam değil, büyük ihtimal Oyuncak abimiz dayağını yiyecek sonra Luffy çıkacak meydana:)
Zaten zor durumda olduğu için hakiyi kullanması lazım. Luffy nereye gidiyor ya fabrikayı yıkarsa ya da sugarı öldürmeye giderse bela olur. Birde hancock ve dof arasında güç farkı olduğunu düşünüyorum. Dof yıllardır yeni dünyada. Ayrıca yeraltı işleri de cabası. Güçsüz adama yedirmezler o pazarı. Demekki 0 k haki var dofta. Sadece b haki ile yürümüş şimdiye kadar.

Roronoa Zoro

Hahahaha, sen beni güldürdün, Allah da seni güldürsün hahahahahahah.
Ayrıca "+1"

Tamamen katılıyorum Cp9 hükümetin Grand Line'ın 1. kısmında ayak işlerini yapan basit bir örgüt bence.Grand Line'ın 1. kısmında tanrılar Sabondy'den sonra böcekten farkları yok.

Usop belkide tuzağı kurmuştur ve tuzağa çekmek için kaçıyordu diyeceğim ama kaçmadan önceki söyledikleri böyle olmadığını gösteriyor.

ODA senaryo yazarken tüme varım yapmıyor tümden gelim yapıyor. En başta düşündüğü şeylerden birisi Riku'ya sadık insanların unutulması ve her şeyin güllük gülistanlık gibi görünmesini sağlamaktır. Bunu nasıl yapayım acaba derken belkide daha önceden düşündüğü oyuncak meyvesine ek bir özellik vermiştir.
Abi bırak Köpek abimize laf attı bir de neyini savunuyorsun Usoppa ÖLÜM. :of:

Bölümün özeti Usopp topuk bari tayfayıda bırakıp kaçsın temiz kurtuluruz.

Bu lafını unutma, ilerde lazım olacak çünkü.
Cp9 diyorum Lucci değil.Fanlarda hemen alınıyor.Lucci güçlense bile artık cp9'ın örgütünün resmi bir elemanı değil.Kendi kafasına göre hareket eden illegal bir terör örgütü Lucci ve saz arkadaşları.Bak Cp0 Dof gibi bir adamla çalışıyor.Cp9 ise Water 7 de bir hiç uğruna yıllarını harcıyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık