Roronoa Zoro
Benim merak ettiğim, Luffy Usopp'un bu yaptığını öğrense kaptan olarak, bi' şey der mi ki?
Hiç uğruna dediğin şey Dünyayı kasıp kavuran Antik silah, taa Alabasta'dan hala adı bile insanı korkutan şey. Bu antik silah potansiyelini ortaya çıkaracak kişide Luffy'dir, serinin en önemli olgularından birine bir hiç diyorsan nasıl takip etmişsin seriyi birşey demiyorum. Ayrıyeten diğer Cp'ler Devrimcilerin arasına sızıp görevlerini yerine getiriyorlardı bunlar mı basit? Adamlar hükümetin tek suikast timi, ayrıcalıklı ve özel olduklarını Kendisi açıkladı.Cp9 diyorum Lucci değil.Fanlarda hemen alınıyor.Lucci güçlense bile artık cp9'ın örgütünün resmi bir elemanı değil.Kendi kafasına göre hareket eden illegal bir terör örgütü Lucci ve saz arkadaşları.Bak Cp0 Dof gibi bir adamla çalışıyor.Cp9 ise Water 7 de bir hiç uğruna yıllarını harcıyordu.
Yahu ... :/Adamlar zaten geldiklerinde buraya niçin gelmişler? Kral Riku ve Dof konuşurken görmedin mi neden geldiklerini. Halkı sakinleştirmek ve Dof ile ilgili şüphelerin kalkması için Politik olarak bir onlara güvenir halk bu yüzden adaya geldi. Dof'a olan güven sarsıyordu sonuçta. Herşeyi güce ve ya dövüşe bağlamayın. Spandam Cp9 la beraber bir adaya gittiğinde en ön safta adam ' Buster Cull ' çağrısına sahip Amiral kadar yetkili sayılır ama güce bak birde.
Dediğim gibi zaman gösterir olayı , ama şurada yanılıyorsun Cp0 dövüş yetenekleri olsa bile en güçlü birim dediklerinin 1'den 8'e kadar olan kısım pek bir varlıklı değil Cp9'un açıklamasından görürsün bunu, ve onlar istihbarat birimi farklı bir oluşumlar ( Politik )
Arkadaşım güçlü olabilir dedim bak, güçsüz diye birşey demedim. Sadece öncelikleri Lucci ve ekibi gibi kan almak ve ya öldürmek değil bundan bahsediyorum. Onların ayrıcalıklı olduğunu kendisi açıkladı. Ayrıca en başa bak bir amirale karşı rakip olurlar denmiş ben buna imkansız dedim. Savunduğum şey belirli bir güçleri olsada amirale asla rakip olamayacakları, Dof'tan tırsıyor bu adamlar. Kral riku ve Dof'un konuşmasındanda adaya Dof hakkında şüpheleri bitirmek için geldikleri anlaşılıyordu. Yoksa güçsüz diye birşey demedim, güçlü olabilir dedim ama Cp9 bunlardan ayrı kesim, İstihbarat değiller. Neyse ne yav zaman gösterir herşeyi.Yahu ... :/
Güzel kardeşim , tutturdun bir istihbarat istihbarat ... bunlar güçlü olamaz cp9 dan iyi olamaz . Onlar istihbaratcı
X - Bunlar güçlü adamlar !
Sen - BUnlar istihbaratcı !!!
X- Bunlar cp serisinin en güçlüsü , en iyisi
Sen - BUnlar istihbarat ne gücü bunlar politikkkkk
Sen bunların yeni dünyada ve cp serisinin en iyisi olarak gösterilen birimin , usoppu veya Lucci kadar bile güçlü olamayacağını düşünüyorsan ağır fansın arkadaş :T
Tutturmuşsun bir spandam hikayesi ... yahu onunla cp O birimi elemanları aynı mı ? :T
Yani, bu adamlar o kadar boş olsa yürek yiyip mi gelmişler oralara bu birim yürek birimimi ? :T
Arkadaşım güçlü olabilir dedim bak, güçsüz diye birşey demedim. Sadece öncelikleri Lucci ve ekibi gibi kan almak ve ya öldürmek değil bundan bahsediyorum. Onların ayrıcalıklı olduğunu kendisi açıkladı. Ayrıca en başa bak bir amirale karşı rakip olurlar denmiş ben buna imkansız dedim. Savunduğum şey belirli bir güçleri olsada amirale asla rakip olamayacakları, Dof'tan tırsıyor bu adamlar. Kral riku ve Dof'un konuşmasındanda adaya Dof hakkında şüpheleri bitirmek için geldikleri anlaşılıyordu. Yoksa güçsüz diye birşey demedim, güçlü olabilir dedim ama bunlar Cp9 bunlardan ayrı kesim, İstihbarat değiller. Neyse ne yav zaman gösterir herşeyi.
Ama cp9 diğer birimlerden ayrı bu açıklandı, hükümet onlara ayrıcalık sağlıyordu Lucci söylemişti. Cp0'da tam olarak emin konuşamayız belki ama diğer cp ler dövüş temelli istihbarat değiller.
En güçlü birim dediklerinin 8 tanesi dövüşmeyi bilmiyor zaten , bana En yüksek yetkiye sahip gibi geldi o açıklama yani.
Gerçekten dövüşmeyide bilseler pek varlıklı olduklarını sanmıyorum Amiral falan uçuk yani.
Cp0'ın yetkisi üstün bu arc ta olmalarının sebebi Dof'un İmpel Down'a postalanmasını engellemek olabilir ( Politik olarak ) . Yani dediğin gibi Dof tamamen bitmeyebilir, ilerdede karşımıza çıkacağını düşünüyorum zaten.
Abi öldürdün Cp 0 :TCp0 dövüş timi olmayabilir. En güçlü istihbarat dedikleri ' Söylediklerinin en yüksek mertebede geçerli olmasıyla ' alakalı olabilir. Halkı sakinleştirmek için gelmişlerdi ve halkta söylediklerine inandı farkındaysan. Amiral falan uçuk ihtimal onların çapı Doffy'nin çok aşağısında. Savaştan sonra titretiyor bu adamı Dof sonuçta.
Örnek verecek olursam Spandam Cp9'un başıydı, elinde ' Buster Cull ' çağrısı gibi üst düzey bir yetkisi vardı.
R.lucci nickname li arkadaş :TSavaşmayabilirler demişim, dövüş timi olmayabilir ne getiriyor aklına? Olabilir ve Olmayabilir kavramını iyi anlaman gerek. Yoksa kesinliği olmamış birşeye kesin gözüyle bakamayız.
Cp9'dan güçlü olsun ve ya olmasın orada değilim ben, sadece Cp9'un diğer tüm cpl erde özel olduğunu ve olmaması gereken örgüt olduğu vurgulandı. Yani en güçlü istihbarat = Sadece Bilgide olabilir, En güçlü İstihbarat = Cp8'e kadar olan kısımda olabilir ( Neden ? Çünkü Cp9 İstihbarat birimi değil, kapiş ? ) . Oda kesin birşey göstermeden kesin o öyle diyemeyiz.