Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 740: Sana Güveniyorum!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Roronoa Zoro

Yalnız o değil de, ben dünya hükümeti olsam, Roger'ın kafayı kestireceğime, bu meyveyi buldurtur illaki dokunurdum Roger'a, hele ki o açıklamayı yaptıktan sonra. Ulan Oda, yapacağın meyveyi s.. senin. İnsan seriye nasıl etki eder diye bir düşünür, uyduruk ergen mangalarındaki gibi story arclar yazmaya başladın. Allah'ın malı.

Unknown

Usopp gerekeni yapacak şüphem yok kaçış sadece yanıltma hemen saydırmayın:oleyo2:
Ya hala savunan var bizde biliyoruz gerekeni yapacağını da kaçmak ne demek sanki sonunda içinden gerçirdiği düşünceyi okumamış gibi konuşuyorsun..

Not : Franky nin ödülü bence devasa birşekilde artıcak sadece o denizcilerle yüzyüze karşılaştı şuanlık..

önce usopp un sonra luffy tutan violet in en son yine usopp un mangaka cezasını versin hep bunları yamuk çizsin. bu nedir arakdaş birde o 2 yıl sonraki girişini hatırlayın şerefsizin adam sanmıştık.

Usop belkide tuzağı kurmuştur ve tuzağa çekmek için kaçıyordu diyeceğim ama kaçmadan önceki söyledikleri böyle olmadığını gösteriyor.

ODA senaryo yazarken tüme varım yapmıyor tümden gelim yapıyor. En başta düşündüğü şeylerden birisi Riku'ya sadık insanların unutulması ve her şeyin güllük gülistanlık gibi görünmesini sağlamaktır. Bunu nasıl yapayım acaba derken belkide daha önceden düşündüğü oyuncak meyvesine ek bir özellik vermiştir.

Usopp'a neden bu kadar tepki geldi anlamış değilim. Adam seri başından beri böyleydi zaten, korkak, pısırık, işe yaramaz. Kendi karakterini yansıttı yine. Şaşırmamak lazım.

For Luffy. :D
[YOUTUBE]ov4e5o6-af4[/YOUTUBE]

Bölüm Usopp'a kadar, güzel sayılır. Tamam güzel olmasa bile fena değildi. Oda'nın artık kronikleşen saçmalamalarını saymazsak tabi. Adam bir kurgu yazacam diye serinin içine etme konusunda sınırları zorluyor. Tez elden düzelmesi dileğiyle.

Zoro'nun, Pica'yı keseceği konusunda ben de Luffy gibi düşünüyorum. "Ne de olsa Haki'si var." :ehe:
Kin'emon'u görünce keyfim yerine geldi, yanında ki ufaklığı ise ikinci okumamda farkettim. Usopp'yu Elbaf'ta bırakıp bu samurayldan birisini mi alsak acaba eminim mallanddan çok daha fazla işe yarar. Kin'enom'un arkadaşı Kanjuro'da hurdalıktan kaybolmuş ya da bir şekilde kaçmayı başarmış.

Franky gene döktürmeye devam ediyor. Ümidini Usoland'a bağlamış.
Tontatta kabilesi katliama kurban gitti. Ümitlerini Usoland'a bağlamış.
Oyuncak Asker.... Ümidini Usoland'a bağlamış.
Robin, Oda'nın saçmalıklarına kurban giderek... Ümidini Usopp'ya bağlamış.

Veee bizim Usopp ne yapıyor. Biçare vaziyette ölmek istemiyorum, burada ölemem... Ama merak etmeyin cesur minik Tontatta kabilesi sizin hikayelerinizi sonraki nesle anlatmak için bir kitap yazacağım, aahh doğruya önce buradan sağ kurtulmalıyım. Gyaaahhhh.
Ama hepsi Franky'nin suçu... Niye beni yalnız bıraktı. Pis Franky, kötü Franky, kaka Franky... Bu böyle uzayıp gider. Tüm bunlardan ziyade içime en çok oturan en sonunda söylediği burada böyle bir nedenle ölemem demesi oldu, tüm insanlar umutlarını sana bağlamışken hemde.

Ama tüm bunlara rağmen yapması gereken sadece cesaretini toplayıp, o Sugar'ın atacağı zehirli ve pis kokulu üzüm şeysini ağzına atması ve günü kurtaran Usoland için hep birlikte:
Çok yaşa Usoland.... Çok yaşa Usolan.... Öğğkkk midem bulandı bundan sonrasını kaldıramam.

bu arcta sonuç olarak ne olacağını biliyoruz.ortada sinsice katledilmiş bir ülke ve hayatları çalınmıs binlerce kişi var.doflamingo indirilecek ve krallık kurtarılacak.bunlar kesin olan şeyler.

e.odanın ikincil kurgusu ise tamamen usopp ve leo üzerine kurulu.doflamingoyu cok güçlü tasarladı,tayfasınıda öyle.ayrıca adaya denizileri 2 koramiral ve birde amiral koydu.

normal sartta denizcilerin korsanları indirmesi gerekir,zaten bir amiral indirirde çogunu.yinede daha önce denizciler korsanların gitmesine izin vermişlerdi.çünkü koca bir ülkeyi kurtarmıslardı.

su an issho veya dünyadaki hiç bir denizcinin doflamingonun yaptıgından haberi yok.sugarın meyvesi o yüzden anahtar.oyuncak yap ve unutulsun.hatırlamadıgın bir sey için endişelenmez,savasmazsın.

o yüzden bu sayıda dofun suratı sirke satıyor.çünkü anahtar deligini keşfettiler.anahtarı sokmakta usoppa düşüyor.çünkü yalanları gercek oluyor.ve dedigi sey su usoppun; merak etmeyin bir sey oldugunda günü ben kurtarıcam ;) ama bakalım bunu nasıl yapıcak.

geçelim diğer notlara;

- zoronun busoshokusu muhtemelen epey iyidir.ama kenbunshokusu zayıf kalmıs.yoksa picanın orjinal bedenine ulasıp,tası kesmek zoro için cocuk oyuncagı.aynı sanjinin kenbunshokusunun epey iyi,busoshokusunun zayıf kalması gibi.

- kanjuro kacmıs,bakalım nasıl biri cıkıcak.doflamingo tiplemesiyle en iyi erkek oyuncu oscarı kinemona gidiyor :D

- glaidusun meyvesinin adı üstünde balon bir gücü var.violette,vivi salagı gibi.oda bir tane timsahtan zor kacabildigi için,bizimkilerin zorlanacagını düşünüyordu...ne yaptılar ? ortalıgın aklını aldılar.yetmedi cok korktugu crocodileı luffy göge postaladı :D yani demem o ki violet luffyi bıraksaydı,luffy max 3 hamlede bayıltırdı onu.

- doflamingo bölgesi...doflamingoda kenbunshoku vardır.ama muhtemelen zoronunki gibi.hem zayıf hem menzil dar.çünkü kenbunshokuyu geliştirirken hem kalitesini hemde menzilini artırman lazım.doflamingoda kalite iyiyse bile menzil yok.bu bölüm anlasıldı.

- luffye gecelim...bıraksa violette cok güzel sopa atsa sunlara,ama muhtemelen dofla uzun ve zor bir vsye giricek.e.odada bunun için kyrosun agzından ve frankynin agzından planı vurguladı.yani kyros ve diger oyuncaklar insan oldugu an,luffy vs doflamingo baslar.ayrıca luffynin hissiyatı kuvvetli oldugu için ve menzilide geniş oldugu için acıkca söyleyebilirmki;luffy,dofa gücünün yetecegini düşünüyor.issho ise bu iki korsandan daha farklı bir seviyede.max 2 bölüm sonra fb gelmezse luffy vs doflamingo başlar.

- usopp...e.oda güzel bir durum yarattı.robini oyuncak yaptı.bir kac arkadasımız ben dahil,robinin kolları sugarda cıktıgı ve sugar ona degdigi an oyuncak olacagını ,o yüzden bu işin kolay olmadıgını zaten söylemişti.asıl kötü olan ise robinin hafızalardan silinmesi oldu.

çünkü usopp oraya robinle geldigini unuttu.aklındaki şey frankynin onun yanına gelicek olması sadece. ama oda usoppa güvenip gelmedi.usopp, kendi basına cesur bir adam hiç bir zaman olmadı,ancak birileri için söz konusu oldugunda hayatını hiçe saydı.ve su an orada yalnız oldugunu düşünüyor.

e.oda iki secenek bıraktı,ya usopp arabasta yada arlong parktaki gibi ani bir cesaret patlaması yapıp sugarı korkuyla veya yalanla bile olsa bayıltıcak.

yada ben gidip usoppu öldürücem hepimiz kurtulucaz :D

- son olarak franky...adamın hammaddesisin.bu adama iki tip hakiyi ver gitsin e.oda.gercekten kknin tayfasına yakısır bir adam vede olacakta :good:

Ya hala savunan var bizde biliyoruz gerekeni yapacağını da kaçmak ne demek sanki sonunda içinden gerçirdiği düşünceyi okumamış gibi konuşuyorsun..

Not : Franky nin ödülü bence devasa birşekilde artıcak sadece o denizcilerle yüzyüze karşılaştı şuanlık..
Hep böyle yapıyor bende hep gülüyorum o kadar da dert edilip büyütülecek bi mevzu değil benim için eğlenceli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık