Bölümü okurken iyi güzel düşünüyordum. Herkes bizimkilere daha doğrusu usopp'a bel bağlıyordu. Violet ne yapmaya çalışıyor anlayamadım. Salıverin küçük enişteyi çarşı karışsın hacı. Yok gidip balon adamdan çekiyor çok güçlü oda dövüşemezsin diye. Sonra gidiyor biraz daha bekle ne yapıyorsun şimdi çıkamazsın filan diyo. Kinemon çok iyiydi bu bölüm bir sayfa az bile geldi ona

. Umarım yolları luffy ile kesişmez yoksa luffy onu dof sanar ağızını burnunu kırar valla

. Franky iyiydi adamın bir tek kıyafetleri kirlenmiş, kendinde hiç bir şey yok daha da hadi leynn diye battal gazi edasıyla dağıtıyor ortalığı

. Sanji ve öbür taraftan hala hiç ses soluk yok. Bu arada amiral önceki bölümlerde bir yerlere mi gitmişti? Dof'un yanında zannediyordum onu ben açıkçası. Dof 2 tane çöp almış Violet tutuyor luffy'i allahım nasıl gerildim ona. Usopp'a küfür edip banlanmayı göze alıcaktım sonra düşündüm, deymez lan bu herif diye düşündüm. Zoro neresini keseceğini bilemiyor henüz

. Kafaya saldırsa belki anlayacak ama gerçek bedeni o taşların arasında mı yoksa dışardan mı yönetiyor belli değil. Belki k.hakisi yeterince iyi olmuş olsaydı onun gerçek yerini anlar keseceği yeri bilirdi diye düşünmüyor değilim açıkçası... Robin'e de diyecek bir laf yok. Oda sırf Usopp'u kahraman yapmak için harcadı güzelim tek atan yeteneği. Usopp'a yorum yok zaten. En güzel yorumu Smoker yapmıştı diğer konuda...