Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 740: Sana Güveniyorum!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

trojen

Luffy'nin Usoop'a inandığının çeyreğinin yarısının yarısına kadar usoop kendine inansa yeter...

dusau

İyice saçmalanmaya başladı.
Robin hazır yakalamış, yap bir clutch daha ne üzümle uğraşıyor. Sonuçta 8 yaşında çocuk bedeni ne kadar dayanıklı olabilir.
Bu dofta galip kralın hakisi olduğuna göre k hakide olmalı. Luffyler burnunun dibine girdi hala fark etmiyor. Hadi dofta yeteri kadar gelişmemiş dersek koskoca ekibinde yok mu bir k haki uzmanı. Enel tüm adayı görüyordu k hakiyle. Bizim luffy ve dof burnunun ucunu göremiyor.
Usoppta iyice eskiye döndü bölüm başından beri kaçalım sıktı artık. Ölse gitsede kurtulsak.herkes adamın karekteri bu dese de iyice abarttı artık mangaka. Bir şeyinde b.kunu çıkarmamak lazım.

Usopp ne kadar adam olmasa da arkadaşın dediği gibi Robin'i hatırlasa arkada bırakmaz, Usopp bu seride sadece arkadaşları için erkek olabiliyor ve bu gerekçe de ortadan kalkınca o da kendine yakışanı yaptı tebrikler burunlu:artiz:
K. haki millet herhalde radar sanıyor kapsamına girdiği anda çalışacak, olmaz öyle şey.:D Ha amiralimiz sanki öyle yapmış gibi duruyor ama adam kör yani basmış sonuna kadar K. hakiyi. Sonra Dof'un bu haki türünde o kadar iyi olmadığı bazı durumlarda bize gösterildi bence
(law sanji ve nami diyecem de burda amiral farkını konuşturdu:cool:) Franky akıyor, tutana aşk olsun Sanji kayıp Zoro ne yapıyor belli değil biz senin için yumrukları ile döver diyoruz sen napıyon (Bu velet güçsüz kaptanı da olmasa:ehe:) Luffy'i de Oda sakladıkça saklıyor daha ne kadar salmıyacan savaşa olmuyor lütfen. iyi geçerdi o çakma Saboyo ama ha.
Usopp öl be abi yaşaman hata:good:

Edit: ''Luffy bari Gladius'la dövüşseydi.'' Böyle bir şey yok artık anca bi tane daha vursaydı da işini bitirseydi olur, lütfen:cool:

Franky ve Kinemon dışında bölümde ilgi çekici bir şey yoktu. Son sayfayı ise hiç çizilmemiş varsayıyorum :/ Luffy bari Gladius'la dövüşseydi. Hemen alacak gibi duruyordu zaten. Bir koydu herif yamuldu :oleyo: Ama adamdaki meyve fena değilmiş. Bomu Bomu no mi (inş doğru yazmışımdır) gibi patlamalı felan. İşe yarar meyve :/ Kinemon'la dövüşecek sanırım o da. Yaptığı patlamalar aleve yol açıyorsa Kinemon ile iyi eşleşme olur.

İyice saçmalanmaya başladı.
Robin hazır yakalamış, yap bir clutch daha ne üzümle uğraşıyor. Sonuçta 8 yaşında çocuk bedeni ne kadar dayanıklı olabilir.
Benimde aklıma bu geldi Oda seriyi çok yumuşattı. Kesinlikle ortadan kaldırılması gereken bir hedef için hala şöyle böyle olsa diye plan yapıyorlar. Dediğin gibi gerek yok artık biraz şiddetin kimseye zararı olmaz.

dusau

K. haki millet herhalde radar sanıyor kapsamına girdiği anda çalışacak, olmaz öyle şey.:D Ha amiralimiz sanki öyle yapmış gibi duruyor ama adam kör yani basmış sonuna kadar K. hakiyi. Sonra Dof'un bu haki türünde o kadar iyi olmadığı bazı durumlarda bize gösterildi bence
:
Herkeste enelin radarı gibi k haki olmasını beklemiyorum. Ama h haki sahiplerinin hakîye daha yatkın olduğu söylendi. Nitekim dofta h haki kullanıcısı k haki hiç mi yok bu adamda. Luffy'nin saraya saldırıp yanına geldiğini biliyor. Orda koltuğuna oturmuş keyif yapıyor. Yani k hakisiyke bakmaya çalışmıyor mu nerde bu herif diye. Zaten 15-20 metre yakınında saklanmış. Ben okurken dofun gelip saldırmasını bekledim ama olmadı. Yani normal bir zamanda fark etmese anlayabilirimde adam yanına geldiğini biliyor.

Herkeste enelin radarı gibi k haki olmasını beklemiyorum. Ama h haki sahiplerinin hakîye daha yatkın olduğu söylendi. Nitekim dofta h haki kullanıcısı k haki hiç mi yok bu adamda. Luffy'nin saraya saldırıp yanına geldiğini biliyor. Orda koltuğuna oturmuş keyif yapıyor. Yani k hakisiyke bakmaya çalışmıyor mu nerde bu herif diye. Zaten 15-20 metre yakınında saklanmış. Ben okurken dofun gelip saldırmasını bekledim ama olmadı. Yani normal bir zamanda fark etmese anlayabilirimde adam yanına geldiğini biliyor.
Usta adam can derdinde biz haki derdindeyiz:D Adam bildiğin kara kara düşünüyor olayları çözmeye çalışıyor K.haki kullanmayı bırak aklına bile gelmemiştir. Yani demek istediğim adamın önceliği Luffy filan değil onun için önemli olay bilinmeyenleri çözmek. Sugar düşerse ayvayı yedi gibi bir şey oluyor:D Hancock da H. haki kullanıcısı fakat o da bu konuda pek yatkın olarak gösterilmedi bize hatırlarsan gemisinde İvankov filan hissedememişti. Ama dediğin gibi hata da olabilir ama bence adam hem K. haki de bize gösterilenlere göre o kadar iyi değil ve adam şuan çok zor durumda çok düşenmeden beyni patlamasa bari:ehe: Ha ama neden Luffy saldırmıyor hala bende onu anlamadım aslında anladım,:p kurgu yoksa Luffy lafla duracak adam değil, büyük ihtimal Oyuncak abimiz dayağını yiyecek sonra Luffy çıkacak meydana:)

Unknown

Yorumu bölümü okuduğumda yazmıştım forum gidici olduğundan kopyaladım şimdi yapıştırıyorum :D.Genel olarak güzel bir bölümdü farklı birşey beklemiyordum Usopp-sama dan korkakların efendisi..-Sama eki lafın gelişi kendine öyle diyor da bir işe yaradığı yok sadece övünmek.O kadar övündün cüceleri gaza getirdin , gittin 2 tane çöpten korktun , Sugarı gördün Trebol yokken bile cüceleri yolladın , Kolay av dediğin Sugardanda korktun , gözünün önünde o kadar cüce katliamı oldu göz yumdun sen nasıl insan yuh sana..Kadın programına çevirdim yahu :D

Neyse beklenen şeyler oldu Robinin oyuncak olması Usopp un topuk yapması..Asıl olay sarayın diğer tarafında Zoro baya oyalancak Pica ile taki O koca devin içindeki Ana vücudu bulana kadar .Öyle birşey olması gerekiyor sanıırm kontrol edeceği bir yer.Yalnız Pica tıfıl birşey çıkarsa ne gülerim.O sadece kıyafeti gibi birşey çıkarsa .. :D Son olarak Kinemon olayına gelirsek , sen nasıl garip bir insansın Dofly kılığına girmek nedir yahu..O sakallar ne bari kes onları :D Sakallı dof mu olur..Orayı geçtim Gladius Nasıl bir aptalda inanıyor.İngilizcesi olduğundan pek anlamadım ama türkçe gelince oralar daha güzel olucaktır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık