Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 734 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cavendish normal haliyle yaşlı chinjao ya eşit gösterildi.
Hakuba haliyle de kafası eski haline gelmiş chinjao kadar güçlüdür. Sanji vs chinjao desek, sanjiye oy verilir mi? Ama sanji cavendishi alıyor bazı arkadaşlara göre. Oda chinjaoya ve cavendishe power up verdi, mutlaka tekrar kullanacaktır bu karakterleri.
Nerede eşit gösterildi paylaş bizde bilelim.Çizik bile atamadı sadece havada tutuyor diye övüldü.Havada tutarak vs kazanılmıyor.Ha Luffy'de g2de pek bir şey yapamadı ama g3ü bir koydu kafası eski haline döndü herifin.Kevindiş'te Don'a zarar verecek teknik veya haki var mı bilmiyoruz.Son gördüğümüz rüzgar tekniğine Chinjao yakalanır mı meçhul 1.İkincisi yakalansa bile işler mi meçhul.

Bu bölüm kurgu yönünden bayağı sıkıntılıydı yalnız, buna da değinmek gerek. Mesela;

1- Cavendish, uyurgezer olsa bile savaşın ortasında neden uyuyor?
2- Uyurgezerlik, rastgele ortaya çıkıp 10- 20 saniye mi sürüyor?
3- Yoksa yalnızca uyurken tehlike ile karşılaşınca mı uyurgezer oluyor?
4- Rebecca, darbe kaskına geldiği ve darbeden sıyrıldığı halde neden önce bayılıp sonra ayılıyor?
5- Cavendish, uyanıkken yaptığı bir dövüşte bilincini yitirse, uyurgezer moda geçer mi geçmez mi?
Cevaplar önümüzdeki habuka bölümlerinde. Daha bunu bilinçli mi bilinçsiz mi yapıyor bilmiyoruz ki. :S

Unknown

Sorular ilerde cevaplanır ama bu gücün neden çıktığı açıkca belli Trebol ü yenicek adam bu olucak Cavendish değil Hakuba..Usopp nasıl eziğin dibiyse Sogeking onun tersi Cesur ise Caven da öyle o kadar ezik olmasa bile tersi ikisi farklı karakterler aynı kişi sayılmazlar.Uyku halinde saldırmıyor belliki ona saldırı yapınca o moda geçiyor ve öyle saldırıyor sonra uyumaya devam ediyor bu bir nevi koruma programı gibi.Caven yenilenlerin arasında ve uyuyor onu çöplüğe bırakıcaklar taki Trebol tarafından çekilene kadar hala baygın durumda olmaya devam ederse Trebol ü o halleder.Bana böyle geliyor..Eğer gücüne gelicek olursak ilk yorumumda bahsettim Hakuba Lufy nin dengi değil bence sağlam K.haki si olan bir adama birşey yapamaz ki Lufy de birde g2 var hız konusunda orda şaşıranların kaçı hızlı adam gördü ki..Şaşırmaları normal ama zoro ile vs atar güzel de vs izlemiş oluruz sonucu yine zoro alır diye düşünüyorum.

Bu bölüm kurgu yönünden bayağı sıkıntılıydı yalnız, buna da değinmek gerek. Mesela;

4- Rebecca, darbe kaskına geldiği ve darbeden sıyrıldığı halde neden önce bayılıp sonra ayılıyor?
5- Cavendish, uyanıkken yaptığı bir dövüşte bilincini yitirse, uyurgezer moda geçer mi geçmez mi?
Rebecca bayılmıyor ki sersemliyor sonuçta tam vurmasa da vurmuş kafaya biraz. Tek ondan darbe alıyor sanırım Rebecca ona rağmen baya hırpalanmış. Bir tek bunun cevabını biliyom :(

Bana kalırsa gerçekten bir olaya tepki gösterdiğinde bu hale bürünüyor.Şimdi durup dururken rebeccaya niye yardım etti değil mi ?
Süleyman aşağıladı aşağıladı acımasızca saldırdı,geldi araya girdi.Luffy nasıl çıldırınca deliriyorsa bu adamda ciddileştiğinde zoronun ashurası gibi karanlık tarafını gösteriyor.Tabii uykuya dalması yine garip ama tetikleyici etkenin bu olduğunu düşünüyorum.

Yalnız şaka maka sanki berserke de gönderme var.Adam hem griffith tarzında hemde berserk moduna geçince tozu dumana katıyor :D

Ben süpernovalardan aşağı kalır yanını göremiyorum ödülü ve tecrübesiyle birlikte.Şimdi gelse drake yada hawkins zoro alır yeaa bunları diyebilirmisiniz,diyemezsiniz ölüm kalım savaşı yaşanır.

Roronoa Zoro

@Millennium Wizard
Griffith ****nesine ben de benzetmiştim, tam oturuyor. Dönüştüğü halin "berseker" olması, erkek güzeli olması ve kıskanç bir g*t oğlanı olması kanıtlar nitelikte.Kılıcı da bayağı benziyor bakınca.

Önce yazılanları doğru düzgün okuyun, ondan sonra cevap yazın. :) Yorumunda şahsi görüşünden bahsettiğin için tartışmaya girmeyeceğim ancak şunu söyleyeyim, bir adamın ödülü 3 yıl önce 280 milyon ise ve bu adam NW'de barınıyorsa, kimse kusura bakmasın ama hiçbir şey yapmasa ve kendi ödülüne faiz yürütse 500 milyon eder, der kaçarım. :)
Adam 3 yıl içinde kayda değer bir şey yapmamış nasıl 500m olacak yav. Hangi olaydan dolayı ne tehlikesini görmüşlerde 500mlik ödül verecekler? Eğer şu son haline bakarak bundan emin oluyorsan Bastille anlattığına göre Cavendish'in bu durumundan denizciler haberdar ve ödülü hala 280m.

Bakalım Cavendish'in tayfaya hayrını görecekmiyiz. Bence diğer tüm dövüşçüler gibi göreceğiz.

Zoro tanrıyı bile keser, zaten tayfaya da acıdığı için katıldı, yoksa hepsine birden tek atar :/
alter kardesim bence bu yorumu sil.özellikle ilk virgülden önceki bölümü,sen bilirsin ama bence sil ironinin dozajı kacmıs benim fikrim.

bende onu dile getirdim.en önemli sıkıntı su.bu adam niye uyudu ? yani tamam anladıkki koruma programı var.saldırıyı hissetti,hakuba moda gecti.ama neden uyudu ? yani rebeccayı bırakmasınıda anlarım.e.oda derki bu adam böyle tek bir saldırı yapabiliyor,sonra saldırı gelmezse uykuya devam ediyor.her halükarda yine sorun var,bu adam neden uyudu kardesim ? bir, hakubanın varlıgından haberdar,ama öyleyse kaybetti salak, bu nasıl iş ? iki, kurgu olarak e.oda tasarladı, salacak olayı,bizde düsünüp durucaz.

@Millennium Wizard
Griffith ****nesine ben de benzetmiştim, tam oturuyor. Dönüştüğü halin "berseker" olması, erkek güzeli olması ve kıskanç bir g*t oğlanı olması kanıtlar nitelikte.Kılıcı da bayağı benziyor bakınca.
yukarıda mahire sordum, aynılar zaten.acaba gutstan esinlenilen zoromu yener,griffithten esinlenilen cavenmi :D griffithtende öyle böyle nefret etmem,evladım olsa öldürürüm,o yüzden benim safım belli :p

Saçmaladı işte meadowsu gizemli şekilde ortaya güçlü biri olarak çıkartıp, cavendishi ayağı kaldırıp vs attıracaktı sırf Rebecca çıksın diye ki ne yapacak finallerde merak ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık