Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 734 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şöyle düşünün heroes ta jessica vardı hiç bir şey umrumda değildi micah dışında
buradaki durum bence istediği zaman kişiliğini değiştirebiliyor ama uyumak sadece arenadakileri küçümsediği içinde olabilir
çok uzağa gitmeye gerek yok barto da küçümsedi sonuçta bu bir show gibi
Cavendish kalkıp Rebecca'nın kazanmasını istedim derse sana hak veririm ancak böyle birşey olmazsa aksini düşünmeye devam edeceğim.

şöyle düşünün heroes ta jessica vardı hiç bir şey umrumda değildi micah dışında
buradaki durum bence istediği zaman kişiliğini değiştirebiliyor ama uyumak sadece arenadakileri küçümsediği içinde olabilir
çok uzağa gitmeye gerek yok barto da küçümsedi sonuçta bu bir show gibi
Bu adam en kötü jenerasyonun onu arka plana attığını ve bu turnuvayı kazanıp meyveyi alarak tekrar gündeme gelmek için çabaladığını açıkça söylüyordu.

Cavendishi büyütmeyin o kadar zoroya da laf attırmam rebeccaya zarar veremeyen güc zoroya çizik bile atamas saçma yorum atıp mileti gaza getirmeyin o ne hızlıymış dediniz adamların hepsi basit adam oldukları için öyle orda bi sanji bile olsa o grupun şampiyonu sanji çıkardı anlıcanıs rebeccanın tayfaya gelebilmesi için bi neden onun haricinde bu kurnaz doflamingo o kadar kurnaz değilmiş .

Yazmayım dedim ama dayanamadım. Cavendish'in ödülü 500m falan değil kardeşim 280m. Adamın bu durumunu denizciler bilior ki Bastille anlattığına göre biliyorlar. Ona rağmen bu ödülü vermişler. 500m sadece senin kendi düşüncen. Cavendish benim gözümde hala aynı. Tekniği hızlı ve iyi olabilir ama eksik yönleri ve açığı olan bir teknik. Gördüğümüz kadarıyla saldırıyı anlık yapıyor tekrar uyuyor. Rebecca'ya da göründüğü kadarıyla torpil geçmemiş. Rebecca Cavendishi haki ile görmüş ve neticede bundan az hasar almışki ayağa kalkabildi. Cavendish Zoro ile de aşık atamaz der nükleer bombayı bırakırım.

Zoro"nun Ashurası,Cavendish"in bu bölümde gördüğümüz tekniği.Oda kılıç ustalarına özgü nadir bir teknik çıkartabilir.

jimbee balık adam arcında odüller 300 den sonra çok hızlı artmıyor diye açıkladı.. Kid 315 le geldi 2 yıl sonra 470 oldu worst generation'ın en yüksek bounty si olan adamı. Garpla uzun bi süre savaşmış 3 hakili Chinjao 500+ dendi. Ace nin bounty öldükten sonra açıklandı 550 (wb 2. tümen komutanı) elimizde bu örnekler varken adam 3 yıldan beri Nw de yaşıyor diye(bununla ilgili nerede veri var bilmiyorum) bounty si 500+ olmaz, olsa olsa 350 450 arasında bişeyler çıkar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık