Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 714 Bölüm Yorumu / 715 Ön Görüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi Kuma'nın beyni zaten kendinde beyni çıkarırsan kuma nasıl yaşayacak adamın hafızasının olduğu bölümü almıştır vegapunk.
Örnek: Fringe - Dr. Walter Bishop :good:

Ya ne fikirler çıktı arkadaş bende kendimi çılgın Teoris [ Terorist değil ha :D ] ilan etmiştim.

Dur dur biraz kasayım Hıııııı Hııııııııııııııı. Bence kutuda gizli silahı Barier Gun var.:oleyo2:
Hocam işte beyin mi hafıza parçacığı mı ne olursa artık :D, Oda'nın hayal gücüne kalmış o.
Direk kendisinin Kuma olma ihtimali de aklıma gelmiyor değil, zira Kuma'yla ortak noktaları epey var. Adamlarından birinin lakabının "misyoner" olması, Bartolomeo'nun da Bartholomew Kuma'nın da zalim olarak anılmasına karşın ikisinin de öyle bir hareketi görülmemiş olması gibi. Bartolomeo'nun Ivankov'a ve Kuma'ya baktığımız zaman devrimci olmaya çok uygun bir kişiliği olduğunu daha önce yazmıştım zaten, o nedenle Sabo çıkması bile benim için sürpriz olmaz.

devrim ordusundan çıkacak.dayak yiyen adamı misyoner gambia.misyonerlik faaliyetleri afrikada başladı.gambiada afrikada bir ülke.acaba sömürgeciliğe gönderme mi var?

Hocam işte beyin mi hafıza parçacığı mı ne olursa artık :D, Oda'nın hayal gücüne kalmış o.
Direk kendisinin Kuma olma ihtimali de aklıma gelmiyor değil, zira Kuma'yla ortak noktaları epey var. Adamlarından birinin lakabının "misyoner" olması, Bartolomeo'nun da Bartholomew Kuma'nın da zalim olarak anılmasına karşın ikisinin de öyle bir hareketi görülmemiş olması gibi. Bartolomeo'nun Ivankov'a ve Kuma'ya baktığımız zaman devrimci olmaya çok uygun bir kişiliği olduğunu daha önce yazmıştım zaten, o nedenle Sabo çıkması bile benim için sürpriz olmaz.
Kuma ihtimali tamam iyi hoşta Kumanın zaten meyvesi var.

Kuma yaptığı her şeyi Dragon'un talimatları doğrultusunda yapıyor zaten. Bahsettiğim şey de söz konusu Vegapunk olduğunda çok uçuk sayılmaz ki devrim ordusuyla ilişkisi olabileceğini bile düşündüğümüz Vegapunk'ın böyle bir şeyi kabul etmesi çok zor değil. Tabi önceden belirttiğim gibi bu bir ihtimal gerçekleşebileceğini düşündüğüm durumlardan biri, körü körüne zaten savunmam. Daha önce Sabo olabileceğini ya da çantasında Kuma'nın zihnini taşıyan bir devrimci olabileceğini de yazdım.
Edit: Tensei'ye cevap olarak yazmıştım, ama mesajını silmiş. Neyse dursun yine de burada.

o kişi dediği luffy olabilir mi peki? Yani luffyden habersiz luffy için meyveyi almaya çalışıyor olabilir mi:)

zoro neyse.. :) Luffy kızdığında manyak oluyor ya :) bu adam seride kızdığında karşısında kimse durmasın bence :D

Şu bakışları yeter az biraz böyle takılsa ortalıkta adam bırakmayacak ama işte .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık