Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 714 Bölüm Yorumu / 715 Ön Görüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bartolomeo"da 3 ihtimal var.
1-sabaody"de luffy sayesinde kölelikten satılmaktan kurtulmuştur.2 yıl arada luffy aramaya koyulur.
2-luffy sayesinde impel downdan kaçmıştır.imkansız ihtimal.
3-dragonun yaralı kurtardığı eleman bartodur.hayatını kurtaran adamın oğlunu korumak için yola çıkar.dragon-barto-luffy aralarındaki bağdır.

bartolomeo"da 3 ihtimal var.
1-sabaody"de luffy sayesinde kölelikten satılmaktan kurtulmuştur.2 yıl arada luffy aramaya koyulur.
2-luffy sayesinde impel downdan kaçmıştır.imkansız ihtimal.
3-dragonun yaralı kurtardığı eleman bartodur.hayatını kurtaran adamın oğlunu korumak için yola çıkar.dragon-barto-luffy aralarındaki bağdır.
İmpel Down'dan kaçan bir sürü efsanevi korsan vardı . Birçoğu hala yakalanamadı.
Onlardan biri'de olabilir :/

İmpel Down'dan kaçan bir sürü efsanevi korsan vardı . Birçoğu hala yakalanamadı.
Onlardan biri'de olabilir :/
Abi bu dediğine kendin inanıyor musun ? :flaugh:
Ödül veya tip hatta kişilik olarak bile yargılamam ama barto'da o yaş yok bir kere en fazla 25 küfür gibi duruyor.
Efsane olacak yaşı yok hem çaylak oalrak geçiyor efsane olsa herkes tanır. [ Chinjao örnek kıta çatlatmış diyolla :D ]

soyle hepsi temızlensın dede ve torunları kalsın luffy 3 vs 1 yapıp agızlarına sıcsın onların mılletın agzı acık kalsın fılan guzel olur

gecko morianın gölgesini aldığı insanlardan biri olabilir ama bunun için luffyin moira yendiğini duymuş olması gerek. En iyi ihtimal kölelikten kurtulmuştur.

En makul seçenek Teyzesinin kızı olması :ehe:

ya niye millet barto'nun kim olduğuna bu kadar taktı ? Bizimkilerden sonra gelen bir Jenarasyon olduğu için
Güzlprens gibi oda Luffy'e gıcık oluyor anlaşılan.

Asıl mesele o taşıdığı çantada ne var ? Bomba taşımıyor ya :D

iyi de impel down'da yatan efsaneler kadar ezikler de var. buggy'i ornek vermek istemiyorum efsane-rezil arasina koydugum o tirede cunku adam. barto impel down'dan kurtulmus olabilir. sifir ihtimal de yok bence.

ya niye millet barto'nun kim olduğuna bu kadar taktı ? Bizimkilerden sonra gelen bir Jenarasyon olduğu için

Ben bartonun luffye düşman olduğunu düşünmüyorum şu zamana kadar verdiği hiçbir tepkide öle birşey sezmedim.Ne ilk luffyin ismini duyduğunda nede en sondaki konuşmalarında.

ya tasiyorsa??? :at:

ya taşıyorsa harbiden :oleyo2:
Pell pell bize pell lazım :ehe:

O çantada olabilecek en mantıklı şey deniz taşı bence :flaugh:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık