Tamam Zoro bir tık önde zaten.Shiryu ise kapalı kutu belki Burgess daha güçlü olduğu için 1.filo komutanı.Ya da Shiryu 1.filo komutanı olmamasına rağmen Jozu örneğindeki gibi Burgess'tan daha güçlü olabilir.Ama yardımcı kaptan olupta filo komutanı olmaması saçma olur ki olmaz bence.Shiryu'nun güçlü olduğunun düşünülme sebebi Magellan ile denk olduğunun söylenmesi.Ama Magellan Teach'ı tekliyordu.Şöyle bir denklem mi kuracağız o zaman.Shiryu=Magellan,Magellan>Teach dolayısıyla Shiryu>kaptanı olan Teach ? veya Oda SBS'de Zoro Luffy ile denk demiş kim tınlıyor ? Yani dediğim gibi Burgess daha güçlü olduğu için de 1.filo komutanı olabilir başka sebeplerden de.Ama bir yardımcı kaptan olayı var ise Teach tayfasında bu adam 1.tümen komutanı olur yani Burgess.Zoro kapışacak diye rakibini yüceltmenin anlamı yok en neticesinde bu monster trio dünyanın en güçlü üçlüsü olacak.Zoro ek olarak en iyi kılıç ustası olacak.Kaldı ki tayfanın kapıştığı her düşmanın tayfasında kılıç ustası olması ve o kılı ustasının 2. adam olmasını beklemek apayrı bir saçmalık.Yeni dünyada haki diye bir olay var bu düzen böyle sürmeyebilir.Atıyorum Vergo'nun hakisi Zoro'ya baskın gelebilir ki gelir kesinlikle.Vergo Zoro'yu alır.Yanlış anlaşılmasın ortaya bomba atmak için söylemiyorum.Kılıç ustası vs kılıç ustası olayının değişebileceğini örneklendirmek için yaptım sonra millet gaza gelip konuyu hoplatmasın@Phoenix
Ben gördüğümü söylüyorum.Her zaman Zoro en güclü ikinci almayabilir fakat genellikle boyledir bu olay.Kuma karsısındada bu olay boyle oldu cp9 karsısındada,Baraque works karsısındada.Aralarında cok fark olmayabilir fakat Zoro Sanjiden daha güclü cizildi.
Shiryu olayını hem rakibinin Zoro oldugunu düsündügümden hemde Burgessden daha güclü oldugunu düsündügümden dolayi yardimci kaptan gibi birsey dusunuyorum.Ustelik cogu kiside Shiryunun Teachin tayfadaki en güclü ikinci kisi oldugunu düsünür.