Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 714 Bölüm Yorumu / 715 Ön Görüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 üstün sınıf var ; ilk 12, ikinci 21, üçüncü 50.birde isimli normal meitoular var.

durandalın sınıfı belli degil şimdilik.yani acıklanmadı.yoru ve shodai kitetsu ilk 12 deler. shusui ve wado ichimonji ikinci 21den acıklananlar.tabi birde sadece ismi gecen nidai kitetsu var.üçüncü sınıfta ise,shuu tarafından yokedilen yubashiri,tashiginin elinde gösterilen kashu var benim bildigim.

birde en düsük sınıf var, ondada zoronun sandai kitetsusu ve tashiginin shiguresi var.
teşekkürler .bilmiyodum bu detayları

Benim kafamda luffy ilk önce Kaido'yu daha sonra Linlin'i veya Teach'i devirecek gibi bir durum oluşmadı.Ben şöyle düşünüyorum.
Hasır şapkalar ve Kalp korsanları Kaido'yu devirecek.
Kid,Apoo ve Hawkins üçlüsü Linlin'i devirecekler. (Ama nasıl devirecekler aklım almıyor:D)
Teach Shanks'i yenecek.
Daha sonra Luffy Teach'i yenecek ve One Piece'e ulaşacak.Ve büyük savaş gelecek Shirohige'nin dediği gibi.
Orada da Sakazuki'yi yamultacak.Sonra o büyük savaşa müttefikleri gelecek en başta Vivi tabi.
Bu arada tayfaya mutlaka birisi gelecek diye düşünüyorum çünkü Teach'in tayfa Hasır Şapkalardan bir kişi fazla.İlla aralarında bir vs olacak diye birşey yok fakat olacak gibi duruyor.Misal Hasır Şapkalardaki zayıf halkalar Nami ve Chopper.Teach'in tayfasındaki zayıf halkalar DocQ ve Lafitte gibi gelmiyor mu?Ya da Sanji tayfadaki en güçlü üçüncü kişi.Burgess 1. filo kaptanı?Shiryu'nun yardımcı kaptan gibi birşey olacağını düşünüyorum.Shiryu-Zoro,Sanji-Burgess.Dövüş tarzlarıda aynı üstelik.
Ya tamam Zoro Shiryu ile kapışır da illa onunla kapışacak diye Shiryu'nun yardımcı kaptan olması mı lazım.Zoro illa 2.ile kapışacak diye mangada söylenen şeyi gözrmezden gelmek nedir? 1.tümen kimse otomatikman yardımcı odur yahu.Shiryu yardımcı olacak ama 2.tümen komutanı mı olacak ? Marco ne ise Burgess odur çünkü adam WB'nin sadece gücünü değil sistemini bile çalmış.

Ya tamam Zoro Shiryu ile kapışır da illa onunla kapışacak diye Shiryu'nun yardımcı kaptan olması mı lazım.Zoro illa 2.ile kapışacak diye mangada söylenen şeyi gözrmezden gelmek nedir? 1.tümen kimse otomatikman yardımcı odur yahu.Shiryu yardımcı olacak ama 2.tümen komutanı mı olacak ? Marco ne ise Burgess odur çünkü adam WB'nin sadece gücünü değil sistemini bile çalmış.
Zoro her zaman ikinciyle kapışır.Bunu kabul etmek lazım artık.Kaku,Mr1 vs.vs.Ne zaman Sanji ikinciyle kapıştı onu söyletmisin?Birinci güçlüyü Luffy ikincisini Zoro alır.1. Filo kaptanı her zaman ikinci güçlü adam olacak değil ya.Teach'in tayfasında en güçlü ikinci isim Shiryu gibi duruyor eninde sonunda Teach vs Luffy olacağından Zoro'ya kılıç kullandığı ve tayfasında en güçlü ikinci kişi olan Shiryu düşecektir.Oda boşuna Burgess'i birinci filo kaptanı çıkarmadı karşımıza.Dövüş tarzıda Sanji ile aynı ise Oda resmen bunu belirtmiştir Sanji vs Burgess diye.Zoro'nun ikinci filo kaptanı yerine 1.filo kaptanından üstün mertebede birisiyle ve bir kılıç ustasıyla dövüşmesini beklerim.Üstelik Shiryu,Burgess'den daha güçlü geliyor bana.
Birinci filo kaptanı yardımcı kaptan olacak diye birşey yok.

Zoro her zaman ikinciyle kapışır.Bunu kabul etmek lazım artık.Kaku,Mr1 vs.vs.Ne zaman Sanji ikinciyle kapıştı onu söyletmisin?Birinci güçlüyü Luffy ikincisini Zoro alır.1. Filo kaptanı her zaman ikinci güçlü adam olacak değil ya.Teach'in tayfasında en güçlü ikinci isim Shiryu gibi duruyor eninde sonunda Teach vs Luffy olacağından Zoro'ya kılıç kullandığı ve tayfasında en güçlü ikinci kişi olan Shiryu düşecektir.Oda boşuna Burgess'i birinci filo kaptanı çıkarmadı karşımıza.Dövüş tarzıda Sanji ile aynı ise Oda resmen bunu belirtmiştir Sanji vs Burgess diye.Zoro'nun ikinci filo kaptanı yerine 1.filo kaptanından üstün mertebede birisiyle ve bir kılıç ustasıyla dövüşmesini beklerim.Üstelik Shiryu,Burgess'den daha güçlü geliyor bana.
Kuroobi ? Zoro fanları bunun hep böyle olmayabileceğini anlamalı bence.Senin dediğine göre Teach,Shiryu'yu yardımcısı yapmış ama yardımcısının emrine bir tümen vermemiş o da güzel.

Croco-Boy

Sanji nezaman 2. adamla kapıştın dersen mangayı tekrar tekrar aç oku derim. Luffy Don Krieg'le kapışırken Sanji de savaş kumandanıyla vs attı. Elinde demir toplu çubuk çeviren elemanla ;)

Sanji nezaman 2. adamla kapıştın dersen mangayı tekrar tekrar aç oku derim. Luffy Don Krieg'le kapışırken Sanji de savaş kumandanıyla vs attı. Elinde demir toplu çubuk çeviren elemanla ;)
Kuroobi 1,Gin 2

Arkadaş dese ki evet Shiryu yardımcı kaptan olmayabilir ama Burgess'tan güçlü olabilir tamam derim.Çünkü güzel bir Jozu örneği var önümüzde.Ama Zoro'nun rakibi olacağı için illa yardımcı kaptanlığa yükseltiyorlar Shiryu'yu.Zoro'yu yüceltmek için ne yapacaklarını bilemiyorlar.Benim hoşuma gitmeyen bu.

@Phoenix
Ben gördüğümü söylüyorum.Her zaman Zoro en güclü ikinci almayabilir fakat genellikle boyledir bu olay.Kuma karsısındada bu olay boyle oldu cp9 karsısındada,Baraque works karsısındada.Aralarında cok fark olmayabilir fakat Zoro Sanjiden daha güclü cizildi.
Shiryu olayını hem rakibinin Zoro oldugunu düsündügümden hemde Burgessden daha güclü oldugunu düsündügümden dolayi yardimci kaptan gibi birsey dusunuyorum.Ustelik cogu kiside Shiryunun Teachin tayfadaki en güclü ikinci kisi oldugunu düsünür.

nerde bir kılıç ustası varsa onu zoro alır bence hep 2.güçlü yada 3. güçlü fark etmez.ne sanjiye ne de luffye bırakır o adamı.hangisi kimle kapışır onuda oda belirler güzel bir şekilde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık