Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 714 Bölüm Yorumu / 715 Ön Görüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ödül,gücü elbetteki yansıtır.Yalnızca bizim tayfa üyelerinin biraz düşük o da muhtemelen bu arc sonu gerçekleşir,herkes hakkını alır.
Eustass Kid gibi sivil katliamlar yapan kisilerin ödülleri biraz daha yüksek olur fakat çokta abartılacak bir sıçrama olmaz.En fazla 50 milyon 60 milyon berrylik fark olur.
eustass kendisi ile dalga geçtikleri için öldürdüğünü trafalgar ve luffy ile birlikte savaşırken killer'a söylemiştir. yoksa durduk yere dadam öldüren bir ti,p değil hatta serideki en delikanlı adamlardan bir tanesi ve en realist kişilik diyebiliriz.

Hocam o zaman senin düşüncen 1 yonkouyu tek başına alırsa seri çok basitleşir o yüzden de her yonkouda güçlenerek gidip sonuncuyu tek başına alacak gibi bişe. Doğru mu anlamışım ?
Evet, buna benzer bir şey anlatmak istemiştim.

Hazır mesaj yazmışken birkaç sayfa önce arada kaynayan yorumumu da yeniden ısıtıp sunayım :D:
Az önce sayıya tekrar göz atarken dikkatimi çekti; Ricky ve Rebecca'nın diyaloğunda Rebecca'nın çocukluğunun ve Ricky'nin gençliğinin silueti gözüküyor. Sayfa şu. En altta sağdan ikinci kare. Orada Ricky'nin saç ve sakal yapısı Kyros ile neredeyse aynı gibi. Bu durum Ricky'nin Kyros olma ihtimalini biraz daha arttırıyor bence.

eustass kendisi ile dalga geçtikleri için öldürdüğünü trafalgar ve luffy ile birlikte savaşırken killer'a söylemiştir. yoksa durduk yere dadam öldüren bir ti,p değil hatta serideki en delikanlı adamlardan bir tanesi ve en realist kişilik diyebiliriz.
Ben sivil katliamlar yapan birisi diye hatırlıyorum yanlış hatırlıyor olabilirim fakat hiç sanmıyorum.

O değil de meyvelere Türkçe isimler vermek güzelmiş :D
-Mr 5: Burnundaki sümükleri bomba yapma no mi.
-Emporio Ivankov: İstediğin kişiyi Bülent Ersoy istediğini Azis yapma no mi.
-Buggy: İstediğin zaman 947694769 parçaya bölün no mi.
-Crocodile: Dağları deldim tek başıma çölleri aştım bir tek ben no mi.

Sırf konu bile açılır bunlar için :D

Hocam o zaman senin düşüncen 1 yonkouyu tek başına alırsa seri çok basitleşir o yüzden de her yonkouda güçlenerek gidip sonuncuyu tek başına alacak gibi bişe. Doğru mu anlamışım ?

O tipe dönüşmesi için arkadan bi tane de meteor düşmesi lazım tam kafasına :D

İşe yaramaz 3'lü hakkında kesinlikle katılıyorum acayip sıkmaya başladı. Tamam diğer serilerdeki gibi herkes kuul takılsın mükemmel olsunlar demiyoruz ama bu kadarı fazla artık.

Böyle geleceğine ölsün gitsin arkadaş bu nedir :D
croconunki tam kamyon yazısı olmuş:ehe:, konu açılırsa güzel olur

Ben sivil katliamlar yapan birisi diye hatırlıyorum yanlış hatırlıyor olabilirim fakat hiç sanmıyorum.
kutsal ejderler için 3 lü kavga ettikten sonra luffy" one piece ben bulacam" dediğinde killer'e "buraya kadar gelmeden önce ne zaman one piece'i bulacagımızı söylesek bize hep güldüler gerçi gülenlerin hepsini öldürdüm. bundan sonra bu sözü söylemeyeceklerin yaşayamayacağı yere gidiyoruz demiştir.

Hiç bir zaman aranıyor posterlerindeki değerler kimin daha güçlü olduğunu göstermez . Göstermedi . Göstermeyecek .

Luffy vs Croco
Luffy vs Krieg
Luffy vs Arlong
Luffy vs Gekko Moriah
Ace vs Jinbe (berabere bitmişti)
Ace vs Karasakal (Muhtemelen Ace'in daha çoktur)
..... vs.

Umarım anlatabilmişimdir. ;)
ödüller cogunlukla güce endeksli.e.odada bazı istisnalar haric, buna göre belirliyor.senin dedigin bazen,kendi yorumun için gecerli ;)

http://www.korsanfan.com/forum/konu/9627-aciklanan-kesin-oduller

bu konuya bak; ödüllere bak sonrada kıyas yap,east blueda luffy 5 milyonluk alvidayla baslamıs,20 milyonluk arlongla bitirmiştir.

crocodilela eşleşmeden önce, sırayla mr 5 ve mr 3 le dövüsmüştür.sonrasında 81 milyon belilik crocodileı indirmiştir,ne tesadüftürki ödülünü e.oda 100 milyon koymustur :rolleyes:

madem güce endeksli degil,okuyucular e.odaya, enel mavi denizde olsaydı, o güclen ödülü ne kadar olurdu ? dediginde... adam niye 500 milyon beli diyor ? eneli wg bilmiyor,kimseye bir tehlikeside yok wgden, ama adam o gücle 500 eder diyor mangaka ;)

su anki durum haric, ödüllerine sahip olan herkez hakediyor,çünkü tayfanın yeni gücünü ve sınırını biz bile bilmiyoruz,shicbukailerin aktif ödülleri donduruldugu için orada bir karmasa var ama, orada bile e.oda dondurdugu aktif ödüllerde bile, hakkını vermiş.çünkü en yüksegi doflamingo ;)

robin gibi bir istisna var,ama dikkat edersen e.oda ödülüne fazla dokunmadı,kücükken bilgisiyle o ödülü alan kız, şimdi gücüyle aynı ödülü hakediyor.bu arcta geride kaldıgı için bence sanji ve frankyide geciricek e.oda.

sonra jinbei 400 üstü ödüle sahip,luffy ise tam 400,sence neden jinbeiye tüm tayfa katıl dedi ve o kabul etti ama sonra dedi ? istersen bahse tutusabiliriz,luffynin ödülü bu arc acei gecsin, jinbeide tayfada.

adam ödüller konusunda oturmus matematik hesap yapmıs.tüm tayfayı pokemon haric, luffye eşitlemiş 400 = 400

bellamynin ödülüne göre;diamante,trebol ve diger maca 300 e yakın olmalılar.en azından ceasar kadar olmalılar.

çünkü 195lik adam, ana tayfaya kabul edilmiyor.ve doflamingonun ödülü donmasa ve tam potansiyeli acıga cıksa,ödülü 600 den asağı olmazdı bence.

bellamyde gördügümüz üzere, üstü dedikleri ödüllerdede e.oda genelde en üste yakın tercih yapıyor.bu sonucla muhtemel ödülü acıklanan en güçlü adam, chinjao gibi duruyor.tabi onu aktif ödülleriyle gecebilecek shicbukaileri saymazsak ;)

o yüzden ödüllerin yüzde 80 i ,genel olarak güc dersem inanmalısın,daha bir sürü örnek veririm.zoro luffye yakınken ve ödülleri 100 ile 60 iken.g2 ve g3 ögrenen luffye o yüzden e.oda fark attırdı; zoro kendini 2 ye katladı ama, luffye g2 için 100 milyon,g3 içinde 100 milyon verip 3 kat artırdı.

adam resimli boyama kitabı yapmıyor.en ufak detayı bile gösteriyor,en kücük ayrıntıda bile yüzlerce bölüm öteye mesaj veriyor,yani ödüllerde dahil herseyi hesap ediyor emin olabilirsin ;)

Seriyle ilgili tahminlerimden birini daha ortaya dökeyim :D (T1T4N'ın mesajı hatırlamama vesile oldu). Luffy, Kaido'yu tek başına indirmeyebilir, yani o sırada teke tek dövüşte yenecek kadar güçlü olmayabilir. Shanks, Kaido ve Linlin'in belli bir süredir koltuklarında oturduklarını biliyoruz (en azından 2 yıl). Şu ana kadar düşen tek imparator Beyazsakal, o da Denizciler'e girdiği savaşta aldığı yüzlerce darbe sonucunda öldü. Başka bir imparator tarafından indirilme durumu yaşanmadı, buradan yola çıkarak bu dört imparatorun birbirlerine çok baskın gelemediklerini düşünebiliriz. Şimdi Luffy, Kaido'yu yendiğinde ondan güçlü olursa zaten güç sıralamasında zirvelerde bir yerlerde olacak. Hal böyle olunca da diğer imparatorları indirmek için fazladan bir power-up'a ihtiyacı olmayacak. Biz hep gelişmekte olan Luffy'ye alıştığımız için Luffy'nin ilk yeneceği imparatorda henüz o seviyede olmayabileceğini düşünüyorum. Law ittifakının sebebi bu olabilir ki ittifaka yeni kişilerin katılma ihtimali de var.
Bende buna benzer düşünüyorum.Dediğin gibi yonkoular arası çok fazla güç farkı olmadıgını düşündüğümden eğer luffy birini alabiliyorsa diğerlerinde de çok fazla zorlanmaz.Bu yüzden marineforddan sonra birden fazla daha büyük savaş göreceğimiz kanaatindeyim.Luffylerin*kaido* devirme işi sandığımızdan da uzak olabilir.
Ama ilerisi için bi senaryo yazamıyorum.Çünkü karasakalı dövmesi gereken bir Luffy var ama eğer erken vakit kaiodoyu indirlerse Luffy'nin karasakalı devirmemek için nedeni kalmaz.Eğer devirmez iseler kaidoyu bu seferde law ve planı suya düşecek.Tahmin etmekte zorlanıyorum.

Benim kafamda luffy ilk önce Kaido'yu daha sonra Linlin'i veya Teach'i devirecek gibi bir durum oluşmadı.Ben şöyle düşünüyorum.
Hasır şapkalar ve Kalp korsanları Kaido'yu devirecek.
Kid,Apoo ve Hawkins üçlüsü Linlin'i devirecekler. (Ama nasıl devirecekler aklım almıyor:D)
Teach Shanks'i yenecek.
Daha sonra Luffy Teach'i yenecek ve One Piece'e ulaşacak.Ve büyük savaş gelecek Shirohige'nin dediği gibi.
Orada da Sakazuki'yi yamultacak.Sonra o büyük savaşa müttefikleri gelecek en başta Vivi tabi.
Bu arada tayfaya mutlaka birisi gelecek diye düşünüyorum çünkü Teach'in tayfa Hasır Şapkalardan bir kişi fazla.İlla aralarında bir vs olacak diye birşey yok fakat olacak gibi duruyor.Misal Hasır Şapkalardaki zayıf halkalar Nami ve Chopper.Teach'in tayfasındaki zayıf halkalar DocQ ve Lafitte gibi gelmiyor mu?Ya da Sanji tayfadaki en güçlü üçüncü kişi.Burgess 1. filo kaptanı?Shiryu'nun yardımcı kaptan gibi birşey olacağını düşünüyorum.Shiryu-Zoro,Sanji-Burgess.Dövüş tarzlarıda aynı üstelik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık