Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 714 Bölüm Yorumu / 715 Ön Görüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan'ın da söylediği gibi bazen yansıtır bazen yansıtmaz.Sen gücü yansıtmaz derken Bellamy'nin koltuklardaki adamlardan daha güçlü olabileceğini söylüyorsan yanılıyorsun bence.Ya da koltuklardaki adamların ödüllerinin Bellamy'den daha düşük olduğunu düşünüyorsan bence bunda da yanılıyorsun.
Hayır bişey düşündüğüm yok konuyu yayma dostum. Sadece yazdıklarımı oku . That's enough for u.

Goodwill

Her zaman ödüller gücü yansıtmaz mesela robin çocukken ödülü 79 milyon beliydi.Bu güç değil bilgisindendi.Ve luffy nin ödülü 300 milyon beliyken sırf aile bağları yüzünden ödülü 100 milyon beli artıp 400 milyon beli oldu.

Lucy yaptı yapacağını önce bindi boğaya sonra tek yumruğunu çaktı deve. O devin kalkma şansı yok bence bidaha bilinci gitti çünkü.
Barto bana iyi biri gibi geldi luffy'e bir düşmanlığı yoktur umarım
Ve şuna eminim ki o Trebol'u ve sineklerini Franky harcayacak. Sunny'i gördüğü an sinekler bitmiştir :D

Shinigami

Her zaman ödüller gücü yansıtmaz mesela robin çocukken ödülü 79 milyon beliydi.Bu güç değil bilgisindendi.Ve luffy nin ödülü 300 milyon beliyken sırf aile bağları yüzünden ödülü 100 milyon beli artıp 400 milyon beli oldu.
Sırf aile bağları mı? Adam Kutsal Eşeğin tekine yumruk attı, Impel Down'a gizlice girip bir çok azılı suçlunun kaçmasına neden oldu ve son olarak da Marineford savaşında boy gösterdi. Sırf aile bağı haksızlık oldu.

Croco-Boy

Harika bölümdü. Ben bişe itiraf edecem Cavendish'i bayan saniyodum baklavalari görunce gercegi ögrendim :D

Goodwill

Sırf aile bağları mı? Adam Kutsal Eşeğin tekine yumruk attı, Impel Down'a gizlice girip bir çok azılı suçlunun kaçmasına neden oldu ve son olarak da Marineford savaşında boy gösterdi. Sırf aile bağı haksızlık oldu.
Aslında doğru ama orda anlatmak istediğim sadece güçten olmadığı

Dostum bu nasıl bir mantık.
Robin'in meyvesi istediği yerden çiçek açar gibi insan uzvu çıkarma no mi mi?
Yada Decken'in meyvesi eliyle dokunduğu hedeflere bir şey fırlattığında hedefi bulana kadar durmaz no mi mi?

Bunlar açıklamadır. Senin bahsettiğin şeyde bu meyvenin açıklaması olur. 700 bölümdür meyve ismi konusunda sıkıntı çekmeyen Oda buna da gayet güzel bir isim bulabilir.
Örneğin: [芸(sanat)] Gei Gei no Mi: Kullanıcı zihnindeki görüntüleri uyguladığı hedefi modern sanat eserlerine dönüştürür.

Bu benim basit düşüncem ile bulduğum bir isim. Gel gör ki Oda bu konularda daha iyi.
O değil de meyvelere Türkçe isimler vermek güzelmiş :D
-Mr 5: Burnundaki sümükleri bomba yapma no mi.
-Emporio Ivankov: İstediğin kişiyi Bülent Ersoy istediğini Azis yapma no mi.
-Buggy: İstediğin zaman 947694769 parçaya bölün no mi.
-Crocodile: Dağları deldim tek başıma çölleri aştım bir tek ben no mi.

Sırf konu bile açılır bunlar için :D

Seriyle ilgili tahminlerimden birini daha ortaya dökeyim :D (T1T4N'ın mesajı hatırlamama vesile oldu). Luffy, Kaido'yu tek başına indirmeyebilir, yani o sırada teke tek dövüşte yenecek kadar güçlü olmayabilir. Shanks, Kaido ve Linlin'in belli bir süredir koltuklarında oturduklarını biliyoruz (en azından 2 yıl). Şu ana kadar düşen tek imparator Beyazsakal, o da Denizciler'e girdiği savaşta aldığı yüzlerce darbe sonucunda öldü. Başka bir imparator tarafından indirilme durumu yaşanmadı, buradan yola çıkarak bu dört imparatorun birbirlerine çok baskın gelemediklerini düşünebiliriz. Şimdi Luffy, Kaido'yu yendiğinde ondan güçlü olursa zaten güç sıralamasında zirvelerde bir yerlerde olacak. Hal böyle olunca da diğer imparatorları indirmek için fazladan bir power-up'a ihtiyacı olmayacak. Biz hep gelişmekte olan Luffy'ye alıştığımız için Luffy'nin ilk yeneceği imparatorda henüz o seviyede olmayabileceğini düşünüyorum. Law ittifakının sebebi bu olabilir ki ittifaka yeni kişilerin katılma ihtimali de var.
Hocam o zaman senin düşüncen 1 yonkouyu tek başına alırsa seri çok basitleşir o yüzden de her yonkouda güçlenerek gidip sonuncuyu tek başına alacak gibi bişe. Doğru mu anlamışım ?

Barto gökyüzü adasından düşen rahip olabilir mi :oleyo:
O tipe dönüşmesi için arkadan bi tane de meteor düşmesi lazım tam kafasına :D

Çok güzel bölümdü. Şu işe yaramaz 3'lü sıktı artık. Tayfa yonkou indirmeyi planlıyor hala çocukça hareketler. 2 yıl önce çekebiliyorduk bunları ama artık gerçekten komik gelmiyor ve göze batmaya başladı. Barto bizimkilerle müttefik olur umarım. Keşke tayfaya gelse de işte, Oda bu ne yapacağı belli olmaz :ehe:
İşe yaramaz 3'lü hakkında kesinlikle katılıyorum acayip sıkmaya başladı. Tamam diğer serilerdeki gibi herkes kuul takılsın mükemmel olsunlar demiyoruz ama bu kadarı fazla artık.

Doğru söylüyorsun ama niyeyse insan olduğuna inanmıyorum

Bunu yapmak istemiyodum ama... :(

http://i.imgur.com/yFhPJxI.jpg
Böyle geleceğine ölsün gitsin arkadaş bu nedir :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık