Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 714 Bölüm Yorumu / 715 Ön Görüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Phoenix
Ben gördüğümü söylüyorum.Her zaman Zoro en güclü ikinci almayabilir fakat genellikle boyledir bu olay.Kuma karsısındada bu olay boyle oldu cp9 karsısındada,Baraque works karsısındada.Aralarında cok fark olmayabilir fakat Zoro Sanjiden daha güclü cizildi.
Shiryu olayını hem rakibinin Zoro oldugunu düsündügümden hemde Burgessden daha güclü oldugunu düsündügümden dolayi yardimci kaptan gibi birsey dusunuyorum.Ustelik cogu kiside Shiryunun Teachin tayfadaki en güclü ikinci kisi oldugunu düsünür.
Tamam Zoro bir tık önde zaten.Shiryu ise kapalı kutu belki Burgess daha güçlü olduğu için 1.filo komutanı.Ya da Shiryu 1.filo komutanı olmamasına rağmen Jozu örneğindeki gibi Burgess'tan daha güçlü olabilir.Ama yardımcı kaptan olupta filo komutanı olmaması saçma olur ki olmaz bence.Shiryu'nun güçlü olduğunun düşünülme sebebi Magellan ile denk olduğunun söylenmesi.Ama Magellan Teach'ı tekliyordu.Şöyle bir denklem mi kuracağız o zaman.Shiryu=Magellan,Magellan>Teach dolayısıyla Shiryu>kaptanı olan Teach ? veya Oda SBS'de Zoro Luffy ile denk demiş kim tınlıyor ? Yani dediğim gibi Burgess daha güçlü olduğu için de 1.filo komutanı olabilir başka sebeplerden de.Ama bir yardımcı kaptan olayı var ise Teach tayfasında bu adam 1.tümen komutanı olur yani Burgess.Zoro kapışacak diye rakibini yüceltmenin anlamı yok en neticesinde bu monster trio dünyanın en güçlü üçlüsü olacak.Zoro ek olarak en iyi kılıç ustası olacak.Kaldı ki tayfanın kapıştığı her düşmanın tayfasında kılıç ustası olması ve o kılı ustasının 2. adam olmasını beklemek apayrı bir saçmalık.Yeni dünyada haki diye bir olay var bu düzen böyle sürmeyebilir.Atıyorum Vergo'nun hakisi Zoro'ya baskın gelebilir ki gelir kesinlikle.Vergo Zoro'yu alır.Yanlış anlaşılmasın ortaya bomba atmak için söylemiyorum.Kılıç ustası vs kılıç ustası olayının değişebileceğini örneklendirmek için yaptım sonra millet gaza gelip konuyu hoplatmasın :D

Kuroobi 1,Gin 2

Arkadaş dese ki evet Shiryu yardımcı kaptan olmayabilir ama Burgess'tan güçlü olabilir tamam derim.Çünkü güzel bir Jozu örneği var önümüzde.Ama Zoro'nun rakibi olacağı için illa yardımcı kaptanlığa yükseltiyorlar Shiryu'yu.Zoro'yu yüceltmek için ne yapacaklarını bilemiyorlar.Benim hoşuma gitmeyen bu.
Kuroobi hatchi'den güçsüzmüş sayende ogrendim.
Sanji Gin ile dovusurken Zoro Gin'den gücsüz birisiyle mi dovustu?
Ortada Jozu ornegi var demissin,Marcoyu kastediyorsan yine burada vs'si acilmis Jozu vs Marco diye Marco daha yuksek.
Ace'i kastediyorsan Ace boşalan tumen komutanlıgına gecti,ayrı bir olay o.
Ben objektif yaklasıyorum görünen köy bu.Zoro Sanjiden güclü cizilmis.Ben belirttim zaten sadece Zoronun rakibi olacagı icin Shiryunun yardımcı kaptan olacagını düsünmüyorum.Burgessden daha guclu geliyor bana.Bu adam animede Ben Beckman'e karsı cizildi.Daha mesaj atacaksan özelden at.Konu cok saptı.

Kuroobi hatchi'den güçsüzmüş sayende ogrendim.
Sanji Gin ile dovusurken Zoro Gin'den gücsüz birisiyle mi dovustu?
Ortada Jozu ornegi var demissin,Marcoyu kastediyorsan yine burada vs'si acilmis Jozu vs Marco diye Marco daha yuksek.
Ace'i kastediyorsan Ace boşalan tumen komutanlıgına gecti,ayrı bir olay o.
Ben objektif yaklasıyorum görünen köy bu.Zoro Sanjiden güclü cizilmis.Ben belirttim zaten sadece Zoronun rakibi olacagı icin Shiryunun yardımcı kaptan olacagını düsünmüyorum.Burgessden daha guclu geliyor bana.Bu adam animede Ben Beckman'e karsı cizildi.Daha mesaj atacaksan özelden at.Konu cok saptı.
İstersen aç konu güzel kardeşim Kuroobi mi güçlü Hatchan mı diye öğrenelim hep beraber.

Kuroobi ile Sanji kapıştı diye adam Kuroobi'nin Hatchan'den daha güçsüz olduğunu söylüyor.Hay yarabbi ya :D

İstersen aç konu güzel kardeşim Kuroobi mi güçlü Hatchan mı diye öğrenelim hep beraber.

Kuroobi ile Sanji kapıştı diye adam Kuroobi'nin Hatchan'den daha güçsüz olduğunu söylüyor.Hay yarabbi ya :D
Yazmayayım yazmayayım dedim ama sabrım tastı.Ben dupeduz birbirinden ustun olduklari kesin kisilere ornekler veriyorum sen Zoro Ginden gucsuz birisiyle dövüsmüs gibi konusuyor yarim yamalak ornekler veriyorsun.Kuroobi Hatchiden gücsüzmü tartisilir fakat Mr1 ve Kaku orneklerini ben verdim bunlar tartisilmazdir herhalde.Heleki kaku.
Sen beni Sanji antisiymisim gibi yorumlamaya devam et.Guzel gidiyosun.

Bu luffy daha cocukken dağcılar vardı luffy kaçırmışlardi da shanks kolunu feda ederek luffyi kurtarmıştı.Bu barto orada luffyi kaçıran ve deniz kralına olen adamın oğlu olmasın. Barto hakkında bende bir teori atayım ortaya dedim ve çekildim biraz zorlama oldu tabi :D

Yazmayayım yazmayayım dedim ama sabrım tastı.Ben dupeduz birbirinden ustun olduklari kesin kisilere ornekler veriyorum sen Zoro Ginden gucsuz birisiyle dövüsmüs gibi konusuyor yarim yamalak ornekler veriyorsun.Kuroobi Hatchiden gücsüzmü tartisilir fakat Mr1 ve Kaku orneklerini ben verdim bunlar tartisilmazdir herhalde.Heleki kaku.
Sen beni Sanji antisiymisim gibi yorumlamaya devam et.Guzel gidiyosun.
Bu örnekleri sen Zoro hep 2.lerle dövüşür dediğin için verdim.Yani geçmişte de olduğu gibi ileride de istisnalar olabilir.Sanji Burgess'ı yani 2.yi alabilir diyorum.Sen yok yav olur mu Zoro'nun rakibi Shiryu,Shiryu 2.olmalı mutlaka düşüncesindesin.Ben de buna karşılık komuta olarak 2. olmayabilir ama güç olarak Burgess'tan daha iyi olabilir olay böyle tatlıya bağlanır diyorum onu da beğenmiyorsun.Her anlamda 2.olacak Shiryu çünkü o Zoro'nun rakibi.Ben burada illa Sanji Teach'in 2.adamı ile kapışacak kafasında değilim.Senin Zoro illa 2.ile kapışacağı için Shiryu'yu yüceltip 2.yapma mantığını yanlış buluyorum.

abi zoro ve sanjinin güçlerini gördük tamam anlıyorum kıyaslamanızıda abi burgessle shiryu örnekleri biraz bilemden yorum yapıyosunuz gibime geldi adamların daha bir şeyini duymadık tmm shiryunun kılıç kullandıgını burgessinde sırf güce dayalı oldugunu biliyoruz ama ya 2 yıl arada şeytan meyveleri yediyse bunları hiç düşünmüyosunuz burgess belkide şuan şeytan meyvelidir acein meyvesinide kaptanı için katılmıştır belki turnuvaya yane burda güçleri kıyaslamazsınız

Bu örnekleri sen Zoro hep 2.lerle dövüşür dediğin için verdim.Yani geçmişte de olduğu gibi ileride de istisnalar olabilir.Sanji Burgess'ı yani 2.yi alabilir diyorum.Sen yok yav olur mu Zoro'nun rakibi Shiryu,Shiryu 2.olmalı mutlaka düşüncesindesin.Ben de buna karşılık komuta olarak 2. olmayabilir ama güç olarak Burgess'tan daha iyi olabilir olay böyle tatlıya bağlanır diyorum onu da beğenmiyorsun.Her anlamda 2.olacak Shiryu çünkü o Zoro'nun rakibi.Ben burada illa Sanji Teach'in 2.adamı ile kapışacak kafasında değilim.Senin Zoro illa 2.ile kapışacağı için Shiryu'yu yüceltip 2.yapma mantığını yanlış buluyorum.
Ben Sırf Zoro icin Shiryunun ikinci güclü olmadıgını belirttim.Bana Burgessden daha guclu geliyor.Animede dahi Ben Beckman'e karsılık gösterildi.Bunu belirtmeme ragmen halen sırf Zoro icin boyle düsündügümü öne sürmeye devam ediyorsun.
Shiryunun Teachin tayfasındaki en güclü ikinci kisi oldugunu düsünen cok kisi var zaten.Sırf ben böyle dusunmuyorum yani.

Shinigami

Shiryu Zoro'nun rakibidir. Gayet belli değil mi yahu? Özellikle Ben Beckman'a rakip olarak gösterildikten sonra. Shiryu da Burgess'ten güçlü. Zoro da Sanji'den güçlü. Dolayısıyla 2.kişiler hep Zoro'nun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık