Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 713 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
meteor birazda uzaydan gelen bir cisim oldugundan biliyorsunuz ki uzayda yer çekimi yok bu yer çekimi etkisini bence hem azaltıp hemde artırabilir bence meyvesi hala uzayla ilgili oldugu düşünüyorum

birde şu tayfa artık zorlanacagı bir vs ye girsin artık hele zorodan saglam bir vs bekliyorum nedense :D
fujitoranında asıl amacı dofu gözetlemek ve ters bir hareketinde duruma mudahale edicegini düşünüyorum
Ben de senin gibi düşünüyorum. Meteor meyvesi değilde yer çekimi meyvesi diye. Belli bir alandaki çekimi arttırarak taaaaa uzaydan meteor çektiğini düşünüyorum :D

Ben de senin gibi düşünüyorum. Meteor meyvesi değilde yer çekimi meyvesi diye. Belli bir alandaki çekimi arttırarak taaaaa uzaydan meteor çektiğini düşünüyorum :D
Uzaydan meteor çekebilecek bir güç ? :artiz:
East Blue'dan taşı toprağı , Uzaydan gezegenleri silsin süpürsün.
Fazla güçlü olmuyor mu ? Uzaydan meteor çekmek ? :s

Meteorların boyut sınırı yok. Belkide düşen meteorlar 5cm yarıçapında bir şeydir. Niye sadece gezegen büyüklüğüne odaklandın ki?:cool: Hem böylece uzaktan bir şey çekmek için malzemenin de boyunu küçültüyor.

aynen uzaydan meteor çekmek ozamanda güneşi çekebilecek bir güç yane op evrenindeki en korkulacak meyve olur :D

Meteorların boyut sınırı yok. Belkide düşen meteorlar 5cm yarıçapında bir şeydir. Niye sadece gezegen büyüklüğüne odaklandın ki?:cool: Hem böylece uzaktan bir şey çekmek için malzemenin de boyunu küçültüyor.
Önemli olan boyut değil , Uzaydan herhangi birşey ne olursa olsun ..
Uzaydan cisim çekmek gibi bir güç çok fazla geldi bana bilemedim.
Kara delik felan yaratıp belirli sınırlar dahilinde tamam derim de.
Uzaydan çekme işi bana ters geldi :/ Ama olur mu olur.
Edit ; Bugün uzaydan çeken yarın .... :(

Önemli olan boyut değil , Uzaydan herhangi birşey ne olursa olsun ..
Uzaydan cisim çekmek gibi bir güç çok fazla geldi bana bilemedim.
Kara delik felan yaratıp belirli sınırlar dahilinde tamam derim de.
Uzaydan çekme işi bana ters geldi :/ Ama olur mu olur.
Edit ; Bugün uzaydan çeken yarın .... :(
Evet düşününce çok über geliyor ama ODA bir kılıfını bulur ayarlar diyip topu ODA'ya atıyorum :D.

yercekimi meyvesi yada meteor adam.kaze japonca rawı okuyup cevirmiş.genelde aohige ve onların cevirileri daha orjinal ve dogru oluyor,ingilizce readerdan.gökten meteor düstügüne göre iki secenek var ;

ya gercekten meteor adam ve kapalı mekanda kılıcının gücünü kullandı,yani; nasıl kinemon ateşi kesiyorsa,belki oda setsuno gibi basınca falan hükmediyordur,özel teknik olarak kılıcla.çünkü meyve gücü varsa kılıcını cekmesi mantık dısıydı o zaman.

yada tam anlamıyla yer cekimi meyvesi,chibaku tensei gibi olusturup salıyor meteoru vede oradada adamları agırlıkla ezdi,aklıma şimdilik baska bir sey gelmedi.

Yok. Ama hikayede cüceler ülkesine geldiğinden bahediyordu, etrafındaki çocuklara. Orası da burasıymış, ve Norland'ın yalancı olmadığı bir kere daha teyit etmiş olduk.
Noland'ın memleketi Lvneel Krallığı.
Eyv. bilgi için.

Fuji'nin delik açtığı yerdeki adam vücudum ağırlaşıyor demişti, onun için herkes yer çekimi meyvesi düşünüyordu. Meteor özelliği ekleyebilir belki bu meyveye. Belkide mr.5in meyvesinin bi değişik versiyonudur. mr.5 sümük falan patlatıyordu bu adamda meteor patlaması kullanıyor olabilir. patlamadan dolayını oluşan bir çekim gücüde olabilir.

Demek ki neymiş WG Amiralleri veriyor muş :cool:

Buradan iki sonuç çıkar.
1- Marine WB savaşından o kalan %30 kısımda en fazla 2-3 Kor amiral var. [ Görmediğimiz ]
2- WG Marineye asker nakli yapıyor. [ Benim görüşüm ]

Kendilerine Kor amiral seviyesi adamlar alıyorlar [ askerlip yada para ]
Amiral seviyesi olanlarıda Marineye

Meteor meyvesi değildir o, yerçekimi ile alakalı birşeydir. Bazı arkadaşlar Law'a yaptığı saldırı meteor meyvesinin özelliği, barda açtığı delikte kılıcının özelliğidir demiş yok ebesinin diyesim geldi bir anda direk yonkou yapalım biz bu arkadaşı o zaman:D Law'da o kadar laf yapabildiğine göre bir planı var kafasında ya da planı bıraktı doğaçlama takılacak orada kendine güveniyor olabilir kaçmak saldırılardan sıyrılmak için çok ideal bir meyvesi var. Usoop gene döktürmüş, Zoro ve Sanji olay yerine akacak, Luffy'e zaten dicek birşey yok:D Finalde de violet tayfaya geldimi tamamdır en iyi arc olur laflarını boşa çıkarmaz bu arc:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık