Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 711 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kötü karakterler her zaman karakter derinliği açısından daha iyidir.iyi karakterler sınırları aşamazlar.batman kara şovalye filminde joker filmin tutmasını sağlamıştı.one piecete"ki karşılığıda dof-joker.dof daha ilgi çekici bir karakter adamın ortaya çıktığı bölümler seri yükselişe geçiyor.yarınki bölümde spoilerdaki gibi olursa law"a b hatta c,d,e planı lazım olacak.

Eğer Issho ile Doflamingo bir olursa bizimkilerin bu arc yardım almadan galip gelmeleri pek mümkün görünmüyor bana. Yardım için aklıma gelen tek isim ise Kuzan. Apar topar Punk Hazard'a gitmesinden derin bağlantıları olduğunu anlamıştık, Doflamingo'nun çevirdiği dolaptan da bir şekilde haberdar olacağını düşünüyorum. Doflamingo ve Burgess'i anlarım da Luffy ve Law'ın bir amiralle kapışabilecek seviyede olduklarını hiç sanmıyorum. Shanks ve Dragon'un ortaya çıkmalarınını beklemek de çok uçuk olacağı için bir amirali durdurabilecek bir dost olsa olsa Kuzan olur.

Face de gördümi,bu hafta yoktu manga.Nasıl iş bu anlamadım.Neyse.Bana biraz uçuk geldi.Çok karakteri savaş dışı bu kadar kısa yer vermez pek e.oda.Ama akainu ile anlaşma yapsa bile dof,smokerin raporu var işin içinde.Smoker her haltı öğrendi.O zaman şu soru sorulur:Akainu kadio nun yakalası mı oldu ? Adama silah,ordu için meyve üreten biriyle anlaşma yapacak,bunu kor-amirali doğrulayacak,ama üstüne o adama yardım için amiral yollayacak.Akainu her haltı yerde bu kadar karaktersiz olmaz.Ben pek inanmadım shiclikğin fake haber olduğuna.

düşmanının önce birini sonra diğerini ortadan kaldırmak istiyor olamaz mı? wg nin tüm kalelerini basan tenryuubitolara saldıran bir grubu yok etmek belki adamın öncelikli amacıdır.. daha sonra dof u kaldırır.. akainu kazanabilmek için herşeyi yapabilcek bir adam gibi benim gözümde.

ceasar ve kalbi ayrı adamlarda olduğu sürece dof eli kolu bağlı... lawın hala üstünlüğü var bence... dof eğer cc yi kaybetmeyi göze alabilirse law için green bitt cidden tehlikeli bi yer olabilir ama şimdilik o kadar tehlikeli değil

Law istediği gibi takılabilir .Lufy'nin arkadaşıysan her türlü yırtarsın bu op tarihinde hiç bir zaman şaşmadı şimdide şaşmaz evet biraz oha falan dicez o kadar law sanki bunları dusunemedı hepsini oda biliyodur.

Zoro vs Fujitora :p (Sanji eklenebilir)
Amiral için erken ama naparsın işte .d
Dofla da Law
Luffy'de turnuvada takılsın :D

polo

şu durumda tayfanın kendini aşması gerekiyor bu nedenle luffy nin mera mera yı almasına garanti gözüyle bakıyorum ben. o arada bir burgess vs si görürüz üstüne meyveyi kim yiyecek, dofla fujitora ne kadar güçlü olabilir derken ciddi ciddi marinefordu aşar bu arc.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık